Mi smo ove levate veceras pregazili. Ne znam kada smo kuci odigrali ovako dominantnu utakmicu, mozda samo protiv Radnika. Ma razvalili smo ih u svim segmentima. Taslacina, tarabljenje. Veliki aplauz i postovanje za sve igrace veceras osim Sinise i Veselinovica.
Lendric je po meni igrao super veceras. Dosta je trcao, otvarao se, uceatvovao u igri. Veseli ga je slomio 3,4 puta nerezonskim i prejakim pasovima. Fejzic mu je maestralno usao u sut u onoj sansi. Mislim da ce nadoci jer mi djeluje bas gladan i motivisan.
Frane Ikic - fantomska partija. Ja sam odusevljen. Prejak, masina, brzina solidna, a tek igra nogom - meni je veceras izgledao kao Van Dajk. Imamo 3 odlicna stopera, ko god da bude igrao nema fule. Fantazija.
O maestru se nema sta reci. Carobnjak.
Evo ovako, neka se naljuti ko god hoce. Mi nemamo postenog krila od kada je Zakaric otisao. Sve je to nesto mrljavo i nedoreceno. Neki ce reci pa da malo vise zna igrao bi vani. Eno filipovica, kako je plasira u 90 a nije covjek igrao godinu maltene. Krila su danas najvazniji fudbaleri u ekipi. Tatar je sam gurbetima donio jedno 25 bodova u nepune 2 sezone. Najvise pogadjaju, asistiraju, trce. Ovo sto je Veseli uradio veceras je jedna tragedija. Pored ovako fantasticne igre stopera i kompletne vezne linije, mi smo dosli u situaciju da zbog budale kose cupamo pred kraj utakmice. Sta je ba problem prijatelju? Ako vidis da 30 puta ne uspijeva šut u blizi ugao, je li moras biti Stiven Hoking da skontas da bi mozda trebao pokusati samo je plasirati u dalji ugao? Sta radis ti ba prijatelju na treninzima 20 godina? Je li moguce da veceras nisi zabio niti jedan go? Ljudi ponavljam, nemojte me pogresno shvatiti, ali ja ne mogu da svarim da nisi u stanju zabiti 5 golova u sezoni kao 'glavni' krilni napadac na ovakvom terenu i u ovako organizovanoj ekipi. Ja sam u šoku, ne mogu sebi da dodjem 5 sati poslije utakmice. I ovi njegovi promasaji ce nam glave doci (mislim, ne do Bog). Ne znam matere mi, nadam se da ce nam se vratiti negdje, jer sigurno ce biti i tekmi gdje neces imati taj komfor da ti se pruzi 8 stopostotnih sansi. Moras 2 puta nekada pogoditi iz 3 situacije i cao. Nadam se da su najveci promasaji iza nas sto se tice ove sezone, jer ako u zadnjim kolima bude (budu) ovako promasivali, ja cu zavrsiti na Barama ili na Vlakovu.
Idemo dalje, poderati i Celik pa se poštocati na lavoru, pa sta dragi Allah "da'ne."
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.