FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fareus1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedina ekipa bez primljenog gola u proljetnom dijelu! 

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Medjusobni omjerkontrasviju je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:11Je li se šta u međuvremenu promijenilo ili se još gleda međusobni na kraju?

Imamo odličnu odbranu. Uboli smo i sa Kosorićem i Ikićem i Jovanovićem.
Napad je problem. Lendić je totalno van forme.
Napad je problem. Lendić je totalno van forme.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Imamo bolji raspored od uhljupa,bitno je samo na lavoru ostati neporažen,kasnije sve ide u našu korist 

Ali kad poce dio istoka “Frane, Frane” 
A on aplauz nazad

A on aplauz nazad

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Dobro je. Tu smo znači sigurica.Vanadij je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:14Medjusobni omjerkontrasviju je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:11Je li se šta u međuvremenu promijenilo ili se još gleda međusobni na kraju?![]()

1921
nego, vratio sam sad snimak i gledam tekmu. jesam li jedini koji misli da lendric nije bio u ofsajdu, u 21. minuti, kada mu je kosoric uputio dubinski pas i bio je jedan na jedan sa golmanom? oba stopera ispala i ostala par metara iza
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Zaim bi bio korisniji od Lendrica na poziciji spica, ali svakako je trenutno povrijedjen.
Nije bio ni u drugom poluvremenu 100%. Bio sam na istoku nize i tacno nekako ispred mene ta “linija” i nemoguce da je ono ofsajd. U toj situaciji bi on jedan na jedan izasao.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 08 mar 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Frane me oduševio veceras, miran, čvrst, siguran na lopti, jak u duelu, fino momak odradio tekmu, Ubiparip je u džep stavio, o Stilicu ne treba trošiti riječi, sve u svemu razvalili smo ih a sad sto nije htjela lopta u gol to je druga prica...Idemo dalje, sad napuniti Celika ako Bog da
-
- Kontakt:
Nije bio ni jedan ofsajd sto je Lendricu svirao. Pomocne sudije su kod nas teski odron.
Cuva Bog Zelju svog!
jeste tu bio ofsajd, sad vidjeh. mali, ali jeste, za ovo u 21. minuti, siguran sam da nema ofsajda.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Bas dosta ljudi je mislilo da to nije ofsajd. Ako jeste ok onda. Minimalan ocigledno u prvi mah reklo bi se cisto sve.
Fali ona rupa na sredini, nisu trebali zatvarati da delegati imaju o čemu prdit.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ne da daje malo meda daje, nego ne daje nista, pa Zec bi veceras utrpo onom jadniku Nukicu 7 golovastarigrad je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:31ako dodje taj ayaji, ja bih ga koristito lijevo (koliko znam, moze igrati i tu poziciju), umjesto veselog, jer, kako sam i neki dan pisao, veseli puno zuji, a malo meda daje. ne samo u ovoj utakmici, nego opcenito. jbt, da zna zabiti, borio bi se za prvog strijelca lige, obzirom sta je sve ispromasivao u ovoj sezoni. dodatno, veceras je, nakon 10-tak minuta drugog poluvremena, skroz ostao bez snage.
rama, vise nego, solidno pokriva desnu stranu i ja ga ne bih izbacivao iz tima. na stranu "nesuglasice" oko ugovora, valjda nam na prvom mjestu treba biti konacni rezultat.
Veseli ga prodje ko od sale i onda stani pani, sta sad, izgubi se ko da ga iznenadi svaki put kad nekog prodje, nije mi jasno jer covjek ima odlican sut, nekad je pukne nema golman sanse, a danas 10 puta sa 7 metara na tribinu salje loptu

Mesa genije, kako stade mangupski da dobije zuti

I kako igra covjek strasno, motor ekipe
Trojica stopera ovo do sad sto su odigrali, ne znas koji je bolji i ko treba igrat

Ikic vjerovatno najbolji sto se tice igre s loptom, nema nikakvih nabijanja, smireno, lagano prvom do sebe uvijek bez greske, kako i treba stoper da igra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Penal nije bio, rumeni seljak Crnkic ga nam je mogo ondje zabit ko od sale pored Sinise koji je opet smijesan kad ne igra protiv djece iz Zvijezde
Sreca Sinisina sto Crnkic igra seljacki fudbal pa mu je draze past i dobit penal nego zabit gol
I ona situacija poslije kad se ubaci Kosoric ispred Crnkic a on pade i nesto se obada, tu mu je trebo dati drugi zuti za simuliranje
Sreca Sinisina sto Crnkic igra seljacki fudbal pa mu je draze past i dobit penal nego zabit gol
I ona situacija poslije kad se ubaci Kosoric ispred Crnkic a on pade i nesto se obada, tu mu je trebo dati drugi zuti za simuliranje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.