Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Ja imam 7500€
Porodica bi te se odrekla da za muslimana odes
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 08 mar 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kod mene 2450 eura zadnja, ili ti sedmicno preko 600 eura ali ja sam u lijepoj nam Bosni pa se to dupla jel

27.10.2020
-
- Kontakt:
Nigdje a osim toga vecina nasih koja je otisla su kvalificirani radnici ( citaj medicinari ) , tako da za njih nema zime.soxx je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:20Gdje ovo pise?JarnoTrulli je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:28https://www.epochtimes.de/politik/deuts ... eWhAqKBSM8
Zakuhava se ovo oko zapadnobalkanske odredbe/starog zakona ozbiljno.![]()
Ne samo da razmisljaju o neproduzavanju nakon 31.12.2020., vec razmisljaju da ukinu vize svima koji su dosli u Njemacku po osnovu iste, a nemaju stalnu boravisnu, odnosno ovdje su manje od 5 godina (tacnije, imaju manje od 60 platnih listi).![]()
Eto dijaspore kuci uskoro, ali umjesto milki nose coronu.![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Imas, ali godisnje

Ima kod nas jedan penzioner, vazda se fali da ima 1290 maraka penziju. Kaze ode jednom u 3 mjeseca na banku i digne 3 penzije odjednom

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nemam ni godišnje, neg kad može leorey lagat mogu i ja.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:23Imas, ali godisnje![]()
Ima kod nas jedan penzioner, vazda se fali da ima 1290 maraka penziju. Kaze ode jednom u 3 mjeseca na banku i digne 3 penzije odjednom![]()

Nullius in verba
Ljudi pitaju kol'ka je plata i kad im kazes govore ti da lazes...eeeeeh tugee
27.10.2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na kojoj si poziciji?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nullius in verba
Freelance. Ali ako tako gledas, treca s vrha jel. Vlasnik, pa supervizor, tj moj sef pa onda ja.
27.10.2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to bosanska plata!

Šalu na stranu, sigurno si dobar u svom poslu, to je i više nego pristojna cifra jer tu ima puno konkurencije.
Da, ali radim za stranca, dobra firma, tj imao sam i srece jel. Nisam ni ja imao tu platu odmah, nego radim duze bas, pa napredujes. Kod stranca mozes napredovat ako se pokazes, kod nasih tesko. Moja cifra je recimo smijesna, ali zaista smijesna koliko ima sef haha
Ukrali mu auto, masinu, u Poljskoj, mucilo ga 7 dana kaze, sad vozi vjerovatno novo
Ukrali mu auto, masinu, u Poljskoj, mucilo ga 7 dana kaze, sad vozi vjerovatno novo
27.10.2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, ti si buranija za njih. 

Jel neko u posljednje vrijeme vadio uvjerenje o nekaznjavanju u Sarajevu, zanima me koliko se sad ceka. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JarnoTrulli
https://www.klix.ba/biznis/posao/njemac ... /200310009napapijri1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21Nigdje a osim toga vecina nasih koja je otisla su kvalificirani radnici ( citaj medicinari ) , tako da za njih nema zime.soxx je napisao/la: ↑08 mar 2020, 00:20Gdje ovo pise?JarnoTrulli je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:28https://www.epochtimes.de/politik/deuts ... eWhAqKBSM8
Zakuhava se ovo oko zapadnobalkanske odredbe/starog zakona ozbiljno.![]()
Ne samo da razmisljaju o neproduzavanju nakon 31.12.2020., vec razmisljaju da ukinu vize svima koji su dosli u Njemacku po osnovu iste, a nemaju stalnu boravisnu, odnosno ovdje su manje od 5 godina (tacnije, imaju manje od 60 platnih listi).![]()
Eto dijaspore kuci uskoro, ali umjesto milki nose coronu.![]()
Ne pise nigdje i ne moze pisat, jer se tek vodi rasprava. Ali mora se znat do kraja godine, vjerovatno vec za par mjeseci.
Naravno da mogu vratiti 40-50.000 zapadnobalkanaca, zato sto imaju 400-500.000 neintegrisanih Sirijaca i Bugara od kojim mnogi ubrzo zavrsavaju integracioni i kurs jezika, i nece vise biti socijale i zajebancije. Posao ili deportovanje.
Njemackoj vise ne treba niskokvalifikovana vec kvalifikovana radna snaga.
Ali vidjet cemo ubrzo.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Cuj u firmi ide vlasnik pa supervizor 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa ima vise supervizora ali nemam ja kontakt s njima, radim samo s jednim likom preko Skype i s njim imam kontakt. Vjeruj mi da nemam pojma kolika je firma jer je freelance, ne interesuje me to toliko.
27.10.2020

ovaj ni slagat ne zna

druze kad lazes barem nauci kako ces lagat

supervizor poslje direktora

kaze ne zna kolika je firma a on treci po redu to zna

STEVIE GERRARD
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 82 gosta.