Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoOlimpick
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledat ove tuzlake i zenicane kako pokusavaju bit smijesni preko Veležovih ledja je kao gledat tuču 2 retarda. Recimo Imamovica i Ozata
zenicki mucenici opet hiperventiliraju...Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:25Heller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:23Prepun stadion pa se rotirajuConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21Vracaju li se ovi sto su izasli nakon primljenog gola![]()
![]()
Vijernost je to moj bratane, pola stadiona krene na izlaz kad gol prime
![]()
Vlado haj ti u kladaru. Tu se najbolje snalaziš. 

-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo Velež. Izredaše se svi na Borcu. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cekaj, zar je sada Borac domacin u 23 kolu po Begleru?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:47Ja već vidim slijedeće kolo protiv nas sudijsku lakrdiju...
- prisonbreak
- Kontakt:
Jesul se vratili na tribine 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
Čestitke na zaluzenoj pobjedi i sto prije da uradite travnjak jer ovaj sada spada medju 3 najgora u drzavi.
Samo nama mrtvi Borac uvali gol u 96 minuti za pobjedu jbt, vratilo im se
Čestitke na zaluzenoj pobjedi i sto prije da uradite travnjak jer ovaj sada spada medju 3 najgora u drzavi.
Samo nama mrtvi Borac uvali gol u 96 minuti za pobjedu jbt, vratilo im se

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Čestitke Veležu na pobjedi.
Rekoh ja već na početku prvenstva da nema tromije i precjenjenije ekipe od ovog Borca.
Rekoh ja već na početku prvenstva da nema tromije i precjenjenije ekipe od ovog Borca.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- oldschool72
- Kontakt:
pa za čelik nebitno, s obzirom da slijedeću sezonu igrate u federalnoj
Velež do groba
Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
Samo nama mrtvi Borac uvali gol u 96 minuti za pobjedu jbt, vratilo im se![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vratiti ce se bojac gdje mu je mjesto....samo srbovat što više i to će jednostavno povući igrace da daju svoj maksimum ...al ih ispiša Dudić kvalitetno na kraju

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kaže riba, niko nema ljubav i vijernost kao mi

Mi se bojimo svoje sjene. Zamisli vodis protiv Borca do 85 minute na Bilinom Polju i uvale ti dva golaAlemC85 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:54Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.

Fulas penale za pobjedu protiv Radnika, izgubis penalom od Slobode, sve se obrnulo u picku materinu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Kad skontas da je Velez kuci gubio od Mladosti i Celika , sa tih 6 bodov evropu bi hladno imali ...
To se i nama desavalo. Jednostavno nesto ne stima?avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 17:04Mi se bojimo svoje sjene. Zamisli vodis protiv Borca do 85 minute na Bilinom Polju i uvale ti dva golaAlemC85 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:54Borac nije pošteno akcije napravio. Vlado ce ih još više unazaditi. Vas su dobili samo zato što ste se bili prepali pozitivnog rezultata.avenija je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Jedino Velezovi navijaci ne znaju primiti zajebanciju ali se na racun drugih znaju uvijek dobro zajebavati.
![]()
Fulas penale za pobjedu protiv Radnika, izgubis penalom od Slobode, sve se obrnulo u picku materinu
Jedini Vam je spas trener koji zivi za klub a to je Pavic.
-
- Kontakt:
Šabane, ljudi su krenuli izlazit prije primljenog gola, jer su ogromne gužve nakon utakmice, ti to ne možeš shvatit jer vam je obično manje od 300 ljudi na stadionu, šabane!Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:25Heller je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:23Prepun stadion pa se rotirajuConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:21Vracaju li se ovi sto su izasli nakon primljenog gola![]()
![]()
Vijernost je to moj bratane, pola stadiona krene na izlaz kad gol prime
![]()
P.S. Ovim putem ne želim da uvrijedim pokojnog Šabana Šaulića.
-
- Kontakt:
Majstore dosta te je vise, pusti ti Velez i navijace, ispadate iz lige a ti se Veleza svezao...
I pored svega toga si jos i nepismen

Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.