Navijaj i za keca,ostali mi caletu oni 1,Olimpija 1 i Juve 1 za 53000.Willy je napisao/la:Samo da Alkmaar dođe 3+, sad ću gledati drugo poluvrijeme...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Navijaj i za keca,ostali mi caletu oni 1,Olimpija 1 i Juve 1 za 53000.Willy je napisao/la:Samo da Alkmaar dođe 3+, sad ću gledati drugo poluvrijeme...
Može biti nešto, mada sam pogibija ukoliko Fedex ne dobije večeras. Pogibija u svakom pogledu.Monolog je napisao/la:
Federer - Đoković 1 (1.5)
Juventus - Fiorentina 1 (1.65)
Alkmaar - Heerenveen 3+(1.5) (1:0 trenutno)
HSV - Stuttgart PS1 (1.55)![]()
Dortmund - Monchengladbach 3+(1.45)![]()
Kvota: 8.06
Uplata 12 KM
Sporting - Porto 2 (1.9)
Celtic - Invernnes 3+ (1.4)![]()
Grasshoppers - Bellinzona 3+ (1.5)![]()
Nadal - Murray 1 (1.6)![]()
Anderlecht - Charleoi 3+ (1.45)
Kvota: 8.94
Uplata: 9 KM
Aston Villa - Arsenal PS1 (1.65)![]()
Everton - W.B.A. 1 (1.65)![]()
AEK - Olympiakos 0-2 (1.6)![]()
Atl. Madrid - Espanyol 3+ (1.65)
Thun - Luzern 3+ (1.45)![]()
Kvota: 10.42
Uplata: 6 KM
Za koliko cekas Alkmar 3+?I sto nam ne postavi listice,crni @Willy?Willy je napisao/la:Devil - loša vijest, 1:1.
Prika, ne pomišljaj na pogibiju, Fedex rastura u zadnje vrijeme.
Za 42km, ostao bi mi još Federer, Juve i Anderlecht 3+. Nisam ih stigao na vrijeme postirati, čitav dan narezujem neke dvd-jeve. Na drugom ostali Federer, Atl. Madrid i Anderlecht 4+.volimliverpool je napisao/la:Za koliko cekas Alkmar 3+?I sto nam ne postavi listice,crni @Willy?Willy je napisao/la:Devil - loša vijest, 1:1.
Prika, ne pomišljaj na pogibiju, Fedex rastura u zadnje vrijeme.
Tako je Monolog Fedex mora dobit !Monolog je napisao/la:@Willy
Prič'o sam jarugi maloprije. Ustvari, zajedno smo se "čupali", tako da...Zna on koliko sam danas pogin'o, počevši od braće Bryan, preko Evertona, pa i Siene(primljen gol u 87. minuti i Leverkuzena - penal u 90. minuti)...Mah, vidim da je sad kao malo krenulo, ali Fedex me mora iščupati(iako gotivim Đokovića).
Sretno i tebi i ostalima naravno.
Znao sam !Willy je napisao/la:Anderlecht 0:1, idealno.
Kako si znao,jbt-e?Ma ne brini,tek je pocelo.reds je napisao/la:
Kad me Anderlecht skine.![]()
OTNYS imal kod tebe danas šta ?
Anderlecht ide na golovevolimliverpool je napisao/la:Kako si znao,jbt-e?Ma ne brini,tek je pocelo.reds je napisao/la:
ljudi ih demoliraliahmad_tz je napisao/la:ADIS_22 je napisao/la:isto kao i bolton, 5:1 proslu a sad gubi kod kuceahmad_tz je napisao/la:everton me sjeba samo tako
Ma ja tek je počelo kako će biti.volimliverpool je napisao/la:Kako si znao,jbt-e?Ma ne brini,tek je pocelo.reds je napisao/la:
jest da igra, dobio crveni proslo koloreds je napisao/la:Znao sam !Willy je napisao/la:Anderlecht 0:1, idealno.![]()
Valjda će Lukaku preokrenuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.