FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

R_Quaresma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la R_Quaresma » 21 apr 2009, 06:34

Mukiol je napisao/la:
R_Quaresma je napisao/la:Ma Sarajevo treba nekog jakog sponzora i sposobnu upravu i budžet od 3-5 mio eur da dođemo u Ligu prvaka....Moramo da pogledamo kako nam rade komšije (Dinamo) i evo nam Manchester,Inter,Barca,... na Koševo...Istina da Dinamo nije u Ligi prvaka al je svake godine u grupama Uefa.... ;) :) ;)
Slazem se sa tobom najbolja opcija bi bila da nas kupi neki Sejk i onda bi se sve promjenilo...ali posto je to samo masta treba da se ispune uvjeti koje si ti vec naveao i naravno da se obnovi ojaca igracki kadar...naravno ovi momci se strude ali treba dati koju paru i dovesto 2-3 igraca da bi se postigli zeljeni rezultati :!:
Pa ja baš ne znam kako stoje stvari u Bosni jer ne živim tu.Al gledam kako rade u Hrvatskoj,u Srbiji,Sloveniji,...Zašto ne napravimo tako ko Hajduk.Imali su dugove slabe rezultate a sad kad su "prodali"Hajduk imaju pare i kupuju igrače pa 2mio eur...
Mislim da je najviše kriva naša uprava jer oni su zaduženi da nam nađu sponzore..Namjesto da nam pomognu oni nam kradu pare...Samo neki pogledaju komije (Dinamo,Hajduk,Partizan,...) ;) ;) ;) ;)
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 apr 2009, 13:12

kamo srece da se neko hoce smilovati nasoj ligi pa kupiti neki klub
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 apr 2009, 22:40

Nabolje bi bilo opet ponavljam da nas kakav sejk kupi sta je to za njega i da sve rekonstuise i dabvovi kadar...kako bi to bilo extra :)
mB!

High

Post Postao/la High » 22 apr 2009, 09:50

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 apr 2009, 13:33

ako hocemo sigurnu evropu trebaju nam bodovi iz tuzle

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 apr 2009, 13:53

Slažem se da Sarajevo treba pojačati igrački kadar. Sadašnji igrači se trude, ali iz svih aspekata igre se vidi da oni ipak nemogu daleko.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 apr 2009, 14:27

el-fighter je napisao/la:Slažem se da Sarajevo treba pojačati igrački kadar. Sadašnji igrači se trude, ali iz svih aspekata igre se vidi da oni ipak nemogu daleko.
dobro haj ti kazes treba pojacati igracki kadar ali ja mislim da sarajevo po kvalitetu igraca je prvo u bosni

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2009, 14:37

Nema potrebe se sad nesto posebno pojacavati,prioritet je zadrati igrace,jos uzet u obzir da Hošic vjerovatno igra protiv Veleza(rijesili su oko toga sve)...i ako Milosevic dodje ...i mozda nam jos treba jedan kreativac u veznom redu nema potrebe nista da se mjenja...ovaj tim ima kvalitetu sto se pokazuje u zadnjih par kola...zadrzati ga i sljedecu sezonu i mozda 1-2 dobra pojacanja i ako budu igrali ko u drugom djelu sezone titula ide u prvi plan...Sarajevo je u drugom djelu sezone osvojilo najvise bodova od svih klubova...da je Cala bio od pocetka da nije bilo tih silnih promjena trenera vjerovatno bi sad bili rame uz rame sa Zrinjskim,al sta je tu je Evropa je bila cilj Evropa je 99 %ispunjena iduce sezone abd na titulu,koja je realnost ove ekipe ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 apr 2009, 14:57

hota je trebao doci prosle sezone ali zato sto je trebao jos godinu biti u austriji radi dobijanja drzavljanstva rekao je da dolazi sljedece sezone to znaci ove

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2009, 15:03

FK Sarajevo je napisao/la:hota je trebao doci prosle sezone ali zato sto je trebao jos godinu biti u austriji radi dobijanja drzavljanstva rekao je da dolazi sljedece sezone to znaci ove
Produzio je jos dvije godine sa sadasnjim klubom ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 apr 2009, 15:40

Slažem se, zadržati postojeću okosnicu ekipe i još 1-2 pojačanje, i to je to.
Al' ne da nam se desi ko prošli put, da nakon prve evropske utakmice prodaju nosioce igre.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2009, 18:18

joj muminovica picke nece da zabije gol majke mi mogao je 6 puta sutirati sam pred golmanom i ceka da ga neko stigne ccc
You are someone else I am still right here

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 apr 2009, 18:24

uhh, prohujalo s vihorom :D
haj ipak su domaćini, moraju stvoriti bar jednu šansu
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2009, 18:59

Tako je momci odlicno bod idemo na drugo mjesto do kraja ...

Alaim odlican,Torlak ubjedljivo igrac utakmice iz kola u kolo sve je bolji...

5 utakmica bez poraza!!!

velez je na redu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 apr 2009, 19:06

Dobra utakmica Sarajeva, mada mislim da su mogli uzeti bodove da su igrali kako su znali. Međutim, oni su se povukli, ali su uspjeli sačuvati svoj gol. Bravo momci bod sa Tušnja je dobar rezultat. Idemo po pobjedu u sljedećem kolu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 apr 2009, 19:33

opet bod je dobro u sljedecem kolu ako Boga da pobjeda da sloboda i slavija kiksaju i eto sigurne evrope muminovic je trebao dati go u onoj sansi nije onoliko trebao vuci loptu igraci slobode su nenormalni ubise grubim strartovima alaim nema prigovora torlak,maksumic,rizvanovic super muminovic i hadzic su odigrali veoma dobro skoro je mogo vise

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2009, 19:39

FK Sarajevo je napisao/la:opet bod je dobro u sljedecem kolu ako Boga da pobjeda da sloboda i slavija kiksaju i eto sigurne evrope muminovic je trebao dati go u onoj sansi nije onoliko trebao vuci loptu igraci slobode su nenormalni ubise grubim strartovima alaim nema prigovora torlak,maksumic,rizvanovic super muminovic i hadzic su odigrali veoma dobro skoro je mogo vise
:roll: Sigurna evropa im je i sa cetvrtim mijestom. :mrgreen:
Tako da im je bolje da Zvijezda ili Laktasi kiksaju jer oni pice na tu poziciju u slucaju povoljnih rezultata.
Logicki :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2009, 19:41

harishp je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:opet bod je dobro u sljedecem kolu ako Boga da pobjeda da sloboda i slavija kiksaju i eto sigurne evrope muminovic je trebao dati go u onoj sansi nije onoliko trebao vuci loptu igraci slobode su nenormalni ubise grubim strartovima alaim nema prigovora torlak,maksumic,rizvanovic super muminovic i hadzic su odigrali veoma dobro skoro je mogo vise
Tako da im je bolje da Zvijezda ili Laktasi kiksaju jer oni pice na tu poziciju u slucaju povoljnih rezultata.
Pa logicki bolje otic na drugo mjesto,nego cuvat cetvrto ha ya ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 apr 2009, 19:42

harishp je napisao/la:
bolje je ganjati drugo mjesto iz kojeg ides u drugo pretkolo kupa uefa

High

Post Postao/la High » 22 apr 2009, 21:29

Bod iz tuzle,nije tako lose,imali smo dosta sansi ali sta je tu je.Fina brojka na ovom gostovanju,Europa osigurana.Idemo dalje !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, samoFKS, SHZ82, tajsamja i 39 gostiju.