FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
TUZLA CITY PRED GOSTOVANJEM NA GRBAVICI
Ko li će sad biti kriv pjevaču Baljiću kad mu bivši saigrač a sada trener utrpa gutu golova?
Ma naći će se neki izgovor.Bitno je da su plate redovne.Utakmica u Mostaru protiv Zrinjskog i očajno izdanje samo su nastavak crne serije Elvira Baljića na klupi Tuzle.Žao i je što se desio spor oko Crnkićevog nepriznatog gola jer ga je Baljić jedva dočekao.On je svu utakmicu strpao u taj događaj. Protiv Veleža,izvede Ubiparipa kroz tri minuta penal za Tuzlu.Sarajevo odmah nakon 0:1 ,Tuzla prestaje igrati i uvlači se u šesnesterac.Sarajlije nestrpljivi poćeraju i sudiju i bi što bi.Niko ne govori o igri Tuzle i njenih igrača.Sa 10 igrača puno je primiti 6 komada.Do duše primao je on i 8 u Osijeku.
Igrači su utučeni ,osim nekih ,koji ne bi sigurno igrali u startnoj postavi kod trenera koji je trener a ne pjevač. Sad poslije nebitnog poraza u Mostaru idemo na šljemensku na Grbavicu.Da je na klupi Tuzle iole kvalitetan trener sad bi se moglo govoriti i o mogućnosti pobjede na Grbavici.Međutim sa ovim nesretnikom i sa ovako raštimanim izbi -nabi orkestrom , nemamo mi šta tražiti u dolini ćupova.Kakav umor,Željo pobijedio u BanjaLuci, neće da pali taj izgovor.Tri igrača koja su mogla komotno sjediti na klupi ili na tribinama u Mostaru su bila među startnih 11.
I sad ovde brojati ko igra kod Želje kakvu igru igraju i sl. , ne vrijedi.
Mi nemamo igru ,potpuno je izgubljena i u tom smislu Englezi bi sigurno dodijelili Baljiću neku od onih njihovih specijalnih nagrada.
Recimo :"Kako upropastiti odličnu ekipu"?
ZAISTA ,HALAL VJERA PJEVAČ ,PA TI BEZ TRUNKE STIDA I SAMOKRITIKE MISLIŠ PIČITI DALJE.
BORAC SMIJENI KRUNIĆA NAKON DVA ZASTOPNA PORAZA U BANJA LUCI.Aferim.Doveli su goreg ,ali su njega oćerali.
Ne može čovjek ni sreće poželiti ovom natraksuzu jer druge ljude sreća prati.
Šta ćemo i ovo će proći .Kada, e to je pitanje.Sami Bog zna kada će se zaustaviti proljetni strmoglav TuzlaCity.
SAD ĆE NAM PET DOĆI VELEŽ I SVE TAKO REDOM.
ŽAO MI JE ZBOG OVAKVE SITUACIJE U KLUBU I ZATO OVAKO REZIGNIRANO I GOVORIM.
ALI ,SVAŠTA SE ČOVJEK U ŽIVOTU NAGLEDA PA GA VIŠE NIŠTA NE MOŽE IZNENADITI.
SVAŠTA LJUDIMA U TORBU MOŽE STATI.
Nedaju nam kaže dušmani.A kako smo dušmane klepali 2015/16.
Sastav:
.....................................Fejzić
...Efendić(C)........ Hasanović..............Ivković.......Leković
........................Hadžanović..........Sesar
...........Nukić ................Džingiz................Budo
....................................Ramić
Ko li će sad biti kriv pjevaču Baljiću kad mu bivši saigrač a sada trener utrpa gutu golova?
Ma naći će se neki izgovor.Bitno je da su plate redovne.Utakmica u Mostaru protiv Zrinjskog i očajno izdanje samo su nastavak crne serije Elvira Baljića na klupi Tuzle.Žao i je što se desio spor oko Crnkićevog nepriznatog gola jer ga je Baljić jedva dočekao.On je svu utakmicu strpao u taj događaj. Protiv Veleža,izvede Ubiparipa kroz tri minuta penal za Tuzlu.Sarajevo odmah nakon 0:1 ,Tuzla prestaje igrati i uvlači se u šesnesterac.Sarajlije nestrpljivi poćeraju i sudiju i bi što bi.Niko ne govori o igri Tuzle i njenih igrača.Sa 10 igrača puno je primiti 6 komada.Do duše primao je on i 8 u Osijeku.
Igrači su utučeni ,osim nekih ,koji ne bi sigurno igrali u startnoj postavi kod trenera koji je trener a ne pjevač. Sad poslije nebitnog poraza u Mostaru idemo na šljemensku na Grbavicu.Da je na klupi Tuzle iole kvalitetan trener sad bi se moglo govoriti i o mogućnosti pobjede na Grbavici.Međutim sa ovim nesretnikom i sa ovako raštimanim izbi -nabi orkestrom , nemamo mi šta tražiti u dolini ćupova.Kakav umor,Željo pobijedio u BanjaLuci, neće da pali taj izgovor.Tri igrača koja su mogla komotno sjediti na klupi ili na tribinama u Mostaru su bila među startnih 11.
I sad ovde brojati ko igra kod Želje kakvu igru igraju i sl. , ne vrijedi.
Mi nemamo igru ,potpuno je izgubljena i u tom smislu Englezi bi sigurno dodijelili Baljiću neku od onih njihovih specijalnih nagrada.
Recimo :"Kako upropastiti odličnu ekipu"?
ZAISTA ,HALAL VJERA PJEVAČ ,PA TI BEZ TRUNKE STIDA I SAMOKRITIKE MISLIŠ PIČITI DALJE.
BORAC SMIJENI KRUNIĆA NAKON DVA ZASTOPNA PORAZA U BANJA LUCI.Aferim.Doveli su goreg ,ali su njega oćerali.
Ne može čovjek ni sreće poželiti ovom natraksuzu jer druge ljude sreća prati.
Šta ćemo i ovo će proći .Kada, e to je pitanje.Sami Bog zna kada će se zaustaviti proljetni strmoglav TuzlaCity.
SAD ĆE NAM PET DOĆI VELEŽ I SVE TAKO REDOM.
ŽAO MI JE ZBOG OVAKVE SITUACIJE U KLUBU I ZATO OVAKO REZIGNIRANO I GOVORIM.
ALI ,SVAŠTA SE ČOVJEK U ŽIVOTU NAGLEDA PA GA VIŠE NIŠTA NE MOŽE IZNENADITI.
SVAŠTA LJUDIMA U TORBU MOŽE STATI.
Nedaju nam kaže dušmani.A kako smo dušmane klepali 2015/16.
Sastav:
.....................................Fejzić
...Efendić(C)........ Hasanović..............Ivković.......Leković
........................Hadžanović..........Sesar
...........Nukić ................Džingiz................Budo
....................................Ramić
Kada je u pitanju mala ili nikakva minutaža ovog igrača treba imati u obzir da je njegov ugovor samo na šest mjeseci i vjerovatno je to povezano sa tim. Zašto bi razigravali igrača koji za par mjeseci sigurno odlazi a koji sigurno na treninzima ne pokazuje taj kvalitet. Postavlja se i pitanje zašto je doveden ako ne igra. Nemoj da dižemo u nebesa ni jednog igrača - jer oni gledaju svoje da što više novca pokupe. Našim uzdizanjem oni se umisle da su neki igrača a znamo dobro koji kvalitet igrača je u PL. Ne možemo mi na osnovu poraza protov Sarajeva i Zrinjskog zaključiti da ništa nije dobro i da smo puno bolje igrali isto bi nam bilo. Po meni je jedino neuspjeh remi protiv Veleža ali i to da je Arežina postigao gol iz penala bilo bi drugačije. I nemoj molim te uzdizat neke igrače pa on da vrijedi izborio bi se za koju minutu.tuzlac je napisao/la: ↑06 mar 2020, 04:19KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA
Dejan Maksimovic
-POZICIJA VEZNI "(NA KLUPI ZA REZERVNE IGRAČE)"
-MJESTO ROĐENJAGradiška
- BROJ DRESA 77
- DATUM ROĐENJA10.11.1995
- TRENUTNI TIM FK TUZLA CITY
- PROŠLI TIMOVIFK RADNIK BIJELJINA
DOŠAO ZIMUS U TUZLU KAO VELIKO POJAČANJE.
U TRI SLUŽBENE UTAKMICE OVOG PROLJEĆA NIJE DOBIO NI JEDNU MINUTU ŠANSU DA IGRA I POKAŽE ŠTA ZNA???????????????
KOD TAKOZVANOG TRENERA INAČE ČUVENOG PJEVAČA , ČISTO SUMNJAM DA ĆE IKADA ZAIGRATI.
Jedno od pitanja za upravu kluba u nekom narednom periodu trebalo bi se odnositi na psihičku pripremu igrača pri čemu bi bilo potrebno angažovanje nekih stručnjaka kako nam se nebi dešavala bezvoljnost igrača. Možda je to povezano i sa malim brojem navijača i sa činjenicom što sa tribina nema pritiska.
MIROSLAV ĆIRO DEMONSTRACIJA TRENINGA.
https://www.facebook.com/10221412115415 ... 964765280/
https://www.facebook.com/10221412115415 ... 964765280/
NIJE BA DOŠLO DO PSIHIJATRIJE.TREBA OTPUSTITI BALJIĆA A DOVESTI TRENERA.JEDINO NEK BALJIĆ ODE DO PSIHIJATRA.tuzla1983 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 20:44Kada je u pitanju mala ili nikakva minutaža ovog igrača treba imati u obzir da je njegov ugovor samo na šest mjeseci i vjerovatno je to povezano sa tim. Zašto bi razigravali igrača koji za par mjeseci sigurno odlazi a koji sigurno na treninzima ne pokazuje taj kvalitet. Postavlja se i pitanje zašto je doveden ako ne igra. Nemoj da dižemo u nebesa ni jednog igrača - jer oni gledaju svoje da što više novca pokupe. Našim uzdizanjem oni se umisle da su neki igrača a znamo dobro koji kvalitet igrača je u PL. Ne možemo mi na osnovu poraza protov Sarajeva i Zrinjskog zaključiti da ništa nije dobro i da smo puno bolje igrali isto bi nam bilo. Po meni je jedino neuspjeh remi protiv Veleža ali i to da je Arežina postigao gol iz penala bilo bi drugačije. I nemoj molim te uzdizat neke igrače pa on da vrijedi izborio bi se za koju minutu.tuzlac je napisao/la: ↑06 mar 2020, 04:19KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA
Dejan Maksimovic
-POZICIJA VEZNI "(NA KLUPI ZA REZERVNE IGRAČE)"
-MJESTO ROĐENJAGradiška
- BROJ DRESA 77
- DATUM ROĐENJA10.11.1995
- TRENUTNI TIM FK TUZLA CITY
- PROŠLI TIMOVIFK RADNIK BIJELJINA
DOŠAO ZIMUS U TUZLU KAO VELIKO POJAČANJE.
U TRI SLUŽBENE UTAKMICE OVOG PROLJEĆA NIJE DOBIO NI JEDNU MINUTU ŠANSU DA IGRA I POKAŽE ŠTA ZNA???????????????
KOD TAKOZVANOG TRENERA INAČE ČUVENOG PJEVAČA , ČISTO SUMNJAM DA ĆE IKADA ZAIGRATI.
Jedno od pitanja za upravu kluba u nekom narednom periodu trebalo bi se odnositi na psihičku pripremu igrača pri čemu bi bilo potrebno angažovanje nekih stručnjaka kako nam se nebi dešavala bezvoljnost igrača. Možda je to povezano i sa malim brojem navijača i sa činjenicom što sa tribina nema pritiska.
ŠTA JE OVO SAD SE EFE OBRAĆA JAVNOSTI PRED UTAKMICU.KAŽU BALJIĆ VEĆ OTPUTOVAO U SARAJEVO.
Efendić: "Moramo znati odgovoriti na sve što pripremi Željezničar".(Kako muro rečeno).
Defanzivac Tuzla Cityja pred naredni meč
Fudbaleri Tuzla Cityja vrijedno se spremaju za naredni ligaški meč.
06.03.20. 20:44
A. Pašić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 mar 2020, 07:31, ukupno mijenjano 3 puta.
DEJAN MAKSIMOVIĆ.
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubT ... 207213400/
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubT ... 207213400/
KUCAMO NA VRATA ZANEMARENIH IGRAČA

NACIONALNOST- Bosnia and Herzegovina POZICIJA-VEZNI MJESTO ROĐENJA-Tuzla
DATUM ROĐENJA01.12.1998
BROJ DRESA-22 DOSADAŠNJI KLUBOVI-FJ Ambilly, US Annemasse (Francuska)
MALAC KOJI SE POJAVIO NA PROZIVCI U JANUARU 2019, ŽIVAHAN ,BRZ,JAKE ŽELJE DA SE ŠTO PRIJE DOKAŽE I NAMETNE.
Ipak tener Starčević je brigu brinuoo opstanku i nije se puno osvrtao na tog vragolana koji podsjeća na one igrače sa Južnoameričkog Kontinenta.
Proljeće je prošlo.Sabraoje tek nekoliko minuta u igri ,naravno od prevelike želje pa i treme nije Bogzna šta pokazao.
Mijenjali su se treneri ali ni jedan nije imao smjelosti da pusti momka makar malo u igru.Odem zimus na nekoliko treninga u oviru priprema.
Momak Mašallah vidno napredovao.Savladao strah,postao i sportski drzak ,brz kao i prije,tehniku bitno popravio.
Rastura ,Daje golove,asistira.Mislim u sebi "Bura "ovo proljeće mogla bi se znatno poraviti minutaža a ako se posreći možda se nametneš i za startera .
Jest Đavola .Nakon turističkih destinacija ,povratka u Tuzlu startalo je prvenstvo i kup.3 utakmice.Niti jedne minute pjevač nije dao Buriću.
Vidim nije do njega ,nešto je drugo po srijedi.Neki dugi momci sa rezervisanim mjestima kidaju živce na sitno publici ali su starteri.Pojma nemaju da odmah reknem ,niti će ga kad imati.????
Tuzla city očito drži mladog igrača što mora.Nikada mlad igrač neće dobiti šansu u Tuzli.Nikada.Niti će u Tuzli šansu imati trener koji će potpuno sam, po svom znanju, savjesti i poštenju sastavljati ekipu i postavljati taktiku.Tokom prve godine u PL bio sam sav sretan da ostanemo u tom rangu.Sada navijački apetiti rastu.Naravno treba priznati neočekivano.Jer i druga godina u PL mogla je biti slična prvoj ili malo bolja.No, Bošnjaković ,čovjek koji je napravio čudo sa Tuzlom nije mislio tako i rezultatima se popeo u vrh.Dostojanstveno se povukao kad je počeo osječati pritiske.Došao je ekspresno ,(kako se on samo taj dan desio u Sarajevu )jedna obična trenerska nula Baljić.Sad, zapela kostu grlu ,pa ni gor ni dol.Sad tek Burić reda radi sjedne na rezervnu -osuđeničku klupu.Strašno je to.Da jedan mladić ama baš ne može dobiti 20 minuta pa nek bude najgori.Mora jednom početi jer onda je on igrač za klupu a ne za igru.No taj film nećemo gledati.Ista sudbina čeka i Kovčića i Eldina Hasanbegovića koji su na pozajmici.Gorki danas igra utakmicu "biti ili ne biti u PL.Ali juniori Gorkog su u PL i to u samom vrhu.Naši su na diobi 4 mjesta u Drugoj ligi Sjever -grupa B.Haman je tao ekonomičnije.Ne prave kilometražu.
Samir Burić će ,nadam se, naći svoju nafaku u drugoj sredini.U sredini ,koja proizvodi nešto malo igrača i u sopstvenom omladinskom pogonu.Ili će se desiti čudo?

NACIONALNOST- Bosnia and Herzegovina POZICIJA-VEZNI MJESTO ROĐENJA-Tuzla
DATUM ROĐENJA01.12.1998
BROJ DRESA-22 DOSADAŠNJI KLUBOVI-FJ Ambilly, US Annemasse (Francuska)
MALAC KOJI SE POJAVIO NA PROZIVCI U JANUARU 2019, ŽIVAHAN ,BRZ,JAKE ŽELJE DA SE ŠTO PRIJE DOKAŽE I NAMETNE.
Ipak tener Starčević je brigu brinuoo opstanku i nije se puno osvrtao na tog vragolana koji podsjeća na one igrače sa Južnoameričkog Kontinenta.
Proljeće je prošlo.Sabraoje tek nekoliko minuta u igri ,naravno od prevelike želje pa i treme nije Bogzna šta pokazao.
Mijenjali su se treneri ali ni jedan nije imao smjelosti da pusti momka makar malo u igru.Odem zimus na nekoliko treninga u oviru priprema.
Momak Mašallah vidno napredovao.Savladao strah,postao i sportski drzak ,brz kao i prije,tehniku bitno popravio.
Rastura ,Daje golove,asistira.Mislim u sebi "Bura "ovo proljeće mogla bi se znatno poraviti minutaža a ako se posreći možda se nametneš i za startera .
Jest Đavola .Nakon turističkih destinacija ,povratka u Tuzlu startalo je prvenstvo i kup.3 utakmice.Niti jedne minute pjevač nije dao Buriću.
Vidim nije do njega ,nešto je drugo po srijedi.Neki dugi momci sa rezervisanim mjestima kidaju živce na sitno publici ali su starteri.Pojma nemaju da odmah reknem ,niti će ga kad imati.????
Tuzla city očito drži mladog igrača što mora.Nikada mlad igrač neće dobiti šansu u Tuzli.Nikada.Niti će u Tuzli šansu imati trener koji će potpuno sam, po svom znanju, savjesti i poštenju sastavljati ekipu i postavljati taktiku.Tokom prve godine u PL bio sam sav sretan da ostanemo u tom rangu.Sada navijački apetiti rastu.Naravno treba priznati neočekivano.Jer i druga godina u PL mogla je biti slična prvoj ili malo bolja.No, Bošnjaković ,čovjek koji je napravio čudo sa Tuzlom nije mislio tako i rezultatima se popeo u vrh.Dostojanstveno se povukao kad je počeo osječati pritiske.Došao je ekspresno ,(kako se on samo taj dan desio u Sarajevu )jedna obična trenerska nula Baljić.Sad, zapela kostu grlu ,pa ni gor ni dol.Sad tek Burić reda radi sjedne na rezervnu -osuđeničku klupu.Strašno je to.Da jedan mladić ama baš ne može dobiti 20 minuta pa nek bude najgori.Mora jednom početi jer onda je on igrač za klupu a ne za igru.No taj film nećemo gledati.Ista sudbina čeka i Kovčića i Eldina Hasanbegovića koji su na pozajmici.Gorki danas igra utakmicu "biti ili ne biti u PL.Ali juniori Gorkog su u PL i to u samom vrhu.Naši su na diobi 4 mjesta u Drugoj ligi Sjever -grupa B.Haman je tao ekonomičnije.Ne prave kilometražu.
Samir Burić će ,nadam se, naći svoju nafaku u drugoj sredini.U sredini ,koja proizvodi nešto malo igrača i u sopstvenom omladinskom pogonu.Ili će se desiti čudo?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva je ruševina ovaj Tušanj pa to je strašno....nije ni čudo što ovdje niko, ništa i nikad nije osvojio....mene tačno sramota bude jbt....užas da se na onoj kaljugi igra uopšte fudbal 2020. godine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Od plovine naredne hefte prestaju padavine i počinje sunčano vrijeme.Ovo govorim apropo naše utakmice protiv Veleža.Ono ako ne pada kiša može se teren ocijedit i izvaljati da bude sasvim podnošljivo.Čak dobro dođe valjanje jer ispegla grbe koje postoje kad je teren suh.Da se je nama riješit pjevača pa da uđemo u ovih 11 kola sa dertom a ne da brojimo utakmice do kraja sezone..Ja sam sutra akoBogda u kastu na Grabavičku.staragarda je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:48Kakva je ruševina ovaj Tušanj pa to je strašno....nije ni čudo što ovdje niko, ništa i nikad nije osvojio....mene tačno sramota bude jbt....užas da se na onoj kaljugi igra uopšte fudbal 2020. godine
O Tušnju kao objektu decenijama se priča.Početom 70-tih dakle nekih 15 godina od završetka izgradnje pa do dana današnjeg.Prije je to bila priča da je malog kapaciteta za gledaoce.U toj deceniji 1970-1980 on je uglavnom bio pun.Razlog je jak Gorki koji je mogao pocijepati bilo koga na Tušnju a da nisu bili uglavnom skloni rakiji i još koječemu bili bi i prvaci Jugoslavije.Tad se publika tukla za mjesta jer su bila brojem tačno obilježena.Rimskim brojem red a arapskim broj mjesta na letvama u samom redu ,od stepeništa prema unutra.Najviše su rimski brojevi unosili zabunu.Odnosno ,da li broj koji je bi ispisan ispod mjesta gdje čovjek sjedi obilježava red ispred njega ili red u kojem dotični sjedi.staragarda je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:48Kakva je ruševina ovaj Tušanj pa to je strašno....nije ni čudo što ovdje niko, ništa i nikad nije osvojio....mene tačno sramota bude jbt....užas da se na onoj kaljugi igra uopšte fudbal 2020. godine
Kasnije kad poslije Geruma 1981 Gorki konstantno pada ,tako pada i interes publike osim za derbije.Ali zub vremena a i dugi period izgradnje sa jalskim šljunkom, koji ima puno blata u sebi,prouzrkovali su pukotine.Tribina Zapad davno je trebala biti srušena.
Sada kada fudbal umire neko je ocijenio da se stadion može premjestit van centra a da je lokalitet stadiona plaho pogodan da se kradu pare praveći zgradurine.
- Neko mi priča da je Husić uzeo-kupio ili na neki treći način uzeo pod svoje stadion u Slavinovićima.Koliko ima istine ne znam a i umoran sam više od priče kad su Stadioni u Tuzli u pitanju.
Mozda je sutra vrijeme da napokon odigramo jednu kvalitetnu predstavu. Nije problem ni izgubit al daj da vidimo tu zelju, htjenje, pasove. Nesto sto je Mladost protiv Sarajeva prikazala.
Vala baš.Ljudi izgube ,Bože moj ,ali daju sebe do krajnjih granica.Mi imamo odličan orkestar ali nemamo dirigenta.Nemamo i tačka .Sad polako i ravnodušnost ulazi u ekipu i ništa od našeg proljeća.Mi beharat nećemo osim ,ako to neshvate oni koji treba da shvate.
-
- Kontakt:
udjes na forum, pogledas kolicinu negativne energije i komentara, okrenes se i izadjes !!!
Tuzla City / Sloga Simin Han
- ASD
- Kontakt:
Nisam bio danas u Simin hanu, ali sam čuo da su omladinske selekcije dobro igrale.
Ozbiljan napredak omladinskog pogona ove sezone.
Nadam se da će Ahmed Hasanbegović brzo zaigrati za prvi tim. Strašan je talenat.
Ozbiljan napredak omladinskog pogona ove sezone.
Nadam se da će Ahmed Hasanbegović brzo zaigrati za prvi tim. Strašan je talenat.
Nije da nisi u pravu.Troluje se opširno.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 mar 2020, 11:59udjes na forum, pogledas kolicinu negativne energije i komentara, okrenes se i izadjes !!!
Danas od utakmice ne očekujem ništa posebno.Ako bude pozitivnih momenata dobro i jest,a ako ne bude onda šta je tu je,idemo dalje.
Inače,pozitivno je npr što nam se nije uvalio Zakarić i što je na budžetu Borca a ne našem.Tu smo se mogli grdno prevariti i dobiti novog Stojčeva ili Husejnovića.
-
- Kontakt:
Za sve trebe vremena i strpljenja, nista ne ide preko noci..Sobzirom da smo "novi" nije to bas tako lahko, veliki napori se ulazu kako za prvi tim, tako i za omladinske selekcije. Razne opstrukcije, spoticanja postoje, sa svim se treba izboriti. Bez obzira na pare, na finansijsku jacinu Husica, nije lahko doc na nivo da budemo u najmanjuruku ravnopravni sa ostalim klubovima iz vrha. Zbog toga me nekad pogode negativni komentari ovdje na forumu. Ljudi odvajaju dosta svog vremena, pokusavaju klub vuci naprijed ali vjerujte da postoje dosta opstrukcija , prepreka koje se moraju savladati, da bi islo sve kako svi zelimo.
Tuzla City / Sloga Simin Han
EVO LINK RAJA!!!
Kako bijednih 30 minuta.Kao da se nikom ne trči i ne igra.Ponovo ništa ni sa čim.Amaterska igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.