@kera sve ti ja kriv

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jednom hoću ispasti ozbiljan i pogledaj konstrukcije rečenice, ovo ni Jesenjin ne bi dešifrovao.
Pustili te za vikend? Kako je u ustanovi? Sta kazu psihijatri za tvoj slucaj? Boli li te vise petak na Grbavici, ili tri komada na lavoru? Kretencicu...
Ja reko da ti neko nije hakovao acc
Upali jadu sutra TV i vidjeti ćes ko je institucija u državi Grbavica ,Željo i Manijacidesnibocni je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:33Pustili te za vikend? Kako je u ustanovi? Sta kazu psihijatri za tvoj slucaj? Boli li te vise petak na Grbavici, ili tri komada na lavoru? Kretencicu...
Hajde jade, naporan si. I kako zakljucujes da sam nepismen?Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:37Boli li - 20 od prošle sezone, ološu nepismenidesnibocni je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:33Pustili te za vikend? Kako je u ustanovi? Sta kazu psihijatri za tvoj slucaj? Boli li te vise petak na Grbavici, ili tri komada na lavoru? Kretencicu...![]()
A da pocnemo ignorisati ove????KANA je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:38Upali jadu sutra TV i vidjeti ćes ko je institucija u državi Grbavica ,Željo i Manijacidesnibocni je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:33Pustili te za vikend? Kako je u ustanovi? Sta kazu psihijatri za tvoj slucaj? Boli li te vise petak na Grbavici, ili tri komada na lavoru? Kretencicu...![]()
![]()
spremam se odoh u kafanu malo zaliti...
Mi igramo bolje u gostima. Treba pitati da svaku igramo u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.