FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e nek si odgovorio strucnajcima za zvjezdice
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sa Grbavice.
CENTAFORnick je napisao/la:ime? sta igra?nesto ga se ne sjecamdjale je napisao/la:put za Ljubljanu je planiran za ponedjeljak . Na danasnjem treningu pojavio se i Kukic, Zeljino djete igrao u Dzekinoj generaciji, zadnji klub za koji je nastupao NK Capljina
-
- Kontakt:
djale je napisao/la:CENTAFORnick je napisao/la:ime? sta igra?nesto ga se ne sjecamdjale je napisao/la:put za Ljubljanu je planiran za ponedjeljak . Na danasnjem treningu pojavio se i Kukic, Zeljino djete igrao u Dzekinoj generaciji, zadnji klub za koji je nastupao NK Capljina
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Evo Amara na Pinku 
EDIT
Samo mu ova kosa nikako nije trebala

EDIT
Samo mu ova kosa nikako nije trebala

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj Amara , samo sta li sad razmislja

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tu primjedbu ces morati uputiti momcima koji rade na sajtu. Ja samo prenosim vijesti ..elSaik je napisao/la:Sa Grbavice.

AMAR OSIM
Željezničar gostuje u Ljubljani: Putuju Švabo, Meša, Škija, Hadžija...
Povod putuovanja u Ljubljanu je zainteresovanost Slovenaca za izgradnju stadiona Grbavica, a utakmica je usputni događaj • Ivica Osim se raduje susretu sa Kokotom, Kapidžićem...
Željezničar će 30. novembra u Ljubljani odigrati prijateljski susret protiv ljubljanske Olimpije. Na put ka Sloveniji kreće delegacija od čak 40 članova, među kojima su svoje mjesto, uz igrače, našli i premijer Vlade Federacije BiH Mustafa Mujezinović, te Kemal Kozarić i Alija Behmen, deklarisani navijači tima sa Grbavice. Inače, plavu delegaciju predvodi legendarni Ivica Osim, koji će u Sloveniju doći iz Graza, gdje se trenutno nalazi.
Susret između Olimpije i Željezničara igraće se na novoizgrađenom stadionu Stožice, na kojem su do sada odigrana samo dva susreta (oba igrala reprezentacija Slovenije), a povod putovanja u Ljubljanu je mogućnost izgradnje stadiona Grbavica.
"Da, postoji zainteresovanost jedne slovenačke kompanije za izgradnjom našeg stadiona i nadamo se da ćemo uspjeti postići dogovor. U Sloveniju putuje zaista jaka i respektabilna delegacija Želje i vjerujem da ćemo se iz Ljubljane vratiti sa povoljnim vijestima", kazao nam je Amar Osim.
Ivica Osim dodaje kako je lijepo to što Željezničar putuje u Ljubljanu, te da se raduje susretima sa prijateljima Kapidžićem i Kokotom, koji su svojevremeno iz Željezničara prešli u Olimpiju.
"Oni su u bivšoj Jugoslaviji napravili prve transfere i Željo i Olimpija su oduvijek bili prijateljski klubovi. Drago mi je da se i dalje gaje prijateljski odnosi, te da postoji zainteresovanost za izgradnju Grbavice. Sarajevu su potrebna dva velika stadiona i nadam se da će se postići dogovor", kazao nam je Ivica Osim.
Inače, u Ljubljanu putuju već pomenuti premijer Vlade Federacije BiH Mustafa Mujezinović, zatim guverner Centralne banke Kemal Kozarić, gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen, načelnik opštine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo, predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo, potpredsjednik Nijaz Brković, direktor Dželaludin Muharemović, te članovi uprave Džemal Bisić, Zoran Ćuk, kao i legende kluba Ivica Osim, Mišo Smajlović, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branimir Jelušić, Mehmed Baždarević i Refik Šabanadžović.
Također, u autobusu će biti i članovi stručnog štaba Amar Osim, Hajrudin Đurbuzović, Rusmir Cviko, Almir Memić, Halim Lojo, te ekonom Erdijan Pekić, kao i igrači Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Goran Marković, Srđan Stanić, Mirko Radovanović, Elvis Mešić, Velibor Vasilić, Srđan Savić, Milan Ćulum, Muamer Svraka, Lazar Popović, Zajko Zeba, Mirsad Bešlija, Edin Višća, Benjamin Čolić, Elvir Čolić, Goran Perak i Goran Gančev.
U Sarajevu ostaju Damir Rovčanin, Omar Baljić i Haris Bešlija.
Povod putuovanja u Ljubljanu je zainteresovanost Slovenaca za izgradnju stadiona Grbavica, a utakmica je usputni događaj • Ivica Osim se raduje susretu sa Kokotom, Kapidžićem...
Željezničar će 30. novembra u Ljubljani odigrati prijateljski susret protiv ljubljanske Olimpije. Na put ka Sloveniji kreće delegacija od čak 40 članova, među kojima su svoje mjesto, uz igrače, našli i premijer Vlade Federacije BiH Mustafa Mujezinović, te Kemal Kozarić i Alija Behmen, deklarisani navijači tima sa Grbavice. Inače, plavu delegaciju predvodi legendarni Ivica Osim, koji će u Sloveniju doći iz Graza, gdje se trenutno nalazi.
Susret između Olimpije i Željezničara igraće se na novoizgrađenom stadionu Stožice, na kojem su do sada odigrana samo dva susreta (oba igrala reprezentacija Slovenije), a povod putovanja u Ljubljanu je mogućnost izgradnje stadiona Grbavica.
"Da, postoji zainteresovanost jedne slovenačke kompanije za izgradnjom našeg stadiona i nadamo se da ćemo uspjeti postići dogovor. U Sloveniju putuje zaista jaka i respektabilna delegacija Želje i vjerujem da ćemo se iz Ljubljane vratiti sa povoljnim vijestima", kazao nam je Amar Osim.
Ivica Osim dodaje kako je lijepo to što Željezničar putuje u Ljubljanu, te da se raduje susretima sa prijateljima Kapidžićem i Kokotom, koji su svojevremeno iz Željezničara prešli u Olimpiju.
"Oni su u bivšoj Jugoslaviji napravili prve transfere i Željo i Olimpija su oduvijek bili prijateljski klubovi. Drago mi je da se i dalje gaje prijateljski odnosi, te da postoji zainteresovanost za izgradnju Grbavice. Sarajevu su potrebna dva velika stadiona i nadam se da će se postići dogovor", kazao nam je Ivica Osim.
Inače, u Ljubljanu putuju već pomenuti premijer Vlade Federacije BiH Mustafa Mujezinović, zatim guverner Centralne banke Kemal Kozarić, gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen, načelnik opštine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo, predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo, potpredsjednik Nijaz Brković, direktor Dželaludin Muharemović, te članovi uprave Džemal Bisić, Zoran Ćuk, kao i legende kluba Ivica Osim, Mišo Smajlović, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branimir Jelušić, Mehmed Baždarević i Refik Šabanadžović.
Također, u autobusu će biti i članovi stručnog štaba Amar Osim, Hajrudin Đurbuzović, Rusmir Cviko, Almir Memić, Halim Lojo, te ekonom Erdijan Pekić, kao i igrači Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Goran Marković, Srđan Stanić, Mirko Radovanović, Elvis Mešić, Velibor Vasilić, Srđan Savić, Milan Ćulum, Muamer Svraka, Lazar Popović, Zajko Zeba, Mirsad Bešlija, Edin Višća, Benjamin Čolić, Elvir Čolić, Goran Perak i Goran Gančev.
U Sarajevu ostaju Damir Rovčanin, Omar Baljić i Haris Bešlija.
Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan
...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
ODE kERLA ZA NULA BODOVA....boccaccio je napisao/la:Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.

stim da prije nove godine 300,000 ima da nam legne na racun pa od tih para bi i mogli nesto sa igracima da skontamo.boccaccio je napisao/la:Ne spominju Kerlu da ce biti medju putnicima,ali ga nisu spomenuli ni da ce ostati u Sarajevu...ili je stamparska greska ili on vise nije nas clan...sve mi se cini i da ce Rovcanin i H.Beslija dobiti nogu,samo mi cudno sto mali Baljic ne ide na put...respektabilna ekipa ljudi ide na put u Ljubljanu,drago mi je to vidjeti,to nesto znaci,mnogi ljudi su ponovo uz Zelju,neke legende kluba se pridruzuju,daje se mnogo na znacaju ove prijateljske utakmice,i putujemo tamo zaista kao ime...Bazdarevic,Sabanadzovic,Osim,Jelusic,Katalinski....velika imena,ovo mi se itakako svidja....kada vidim imena putnika fudbalera i kada malo razmislim,da ostane igracki kadar kakav jeste,nama je evropa sigurna...treba vidjeti da li ce neko otici,solidna je ovo ekipa,samo za nasu ligu,za nesto vise u evropi,trebace i mnogo bolji kadar,ali hajde da probamo postepeno,valjda ce na kraju sezone biti pomaka u kupovini kadra i valjda ce biti pomaka u pripremi za evropu...nadam se da ce biti dobra predstava u Ljubljani i da ce stari sportski rivali odigrati dobar mec,dostojan svojih imena.
-
- Kontakt:
I meni treba leci puno toga,ali ne lijeze
nema od cega

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 27 nov 2010, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
"...al i ja bi malo plak'o, ali glumim frajera..."padobranac1978 je napisao/la:I meni trba leci puno toga,ali ne lijezenema od cega
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
jeli to neka sigurica ili idu na exkurziju cim ide mujezinovicEsii TM87 je napisao/la:Ode Kerla za 0 bodevaali "dodje" Grbavica Arena

mah ti bi se zadovoljio i bonovima za jami,ali ne lijezu...padobranac1978 je napisao/la:I meni treba leci puno toga,ali ne lijezenema od cega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
ma jok,nemas ti pojmanick je napisao/la:mah ti bi se zadovoljio i bonovima za jami,ali ne lijezu...padobranac1978 je napisao/la:I meni treba leci puno toga,ali ne lijezenema od cega

Kerla je otisao na potpisivanje ugovora,ne na probu.S Kerlom smo zavrsili nek mu je sa srecom. 
Otisao kao slobodan igrac .

PONOSNO I HRABRO
gdje?Old tawn je napisao/la:Kerla je otisao na potpisivanje ugovora,ne na probu.S Kerlom smo zavrsili nek mu je sa srecom.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 41 gost.