Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Igra.
Igra se za vikend, ali na rasporedu je proslo kolo koje je odgodjeno valjda 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Lukako pokupio virus. Znaci nista od tekme 99% jer ce u karantinu svi igraci Intera
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ko je objavio? Vidim i na nekim grupama da se pozivaju na veliki medij sa ex Yu prostoru.
Zasad nema nista kod Talijana.
Zasad nema nista kod Talijana.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja više nemam pojma šta se i kad igra i igra li se uopće.Zadnjih tjedan dan je 15 različitih datuma za utakmice bilo napisano.
Valjda se nastavlja gdje se stalo.Znam da bi Inter trebao doma sa Sassuolom igrat iducu,valjda pred praznim tribinama što je jedino logično iako u cijelom ovom cirkusu tko zna koja je na kraju odluka.
Igraju se tekme od prošlog kola koje su odgođene, odnosno veća polovina tekmi jer koliko znam odigrani su samo mečevi Napoli-Torino, Lecce-Atalanta, Lazio-Bologna i Cagliari-Roma.SiamoNoi je napisao/la: ↑06 mar 2020, 16:45Ja više nemam pojma šta se i kad igra i igra li se uopće.Zadnjih tjedan dan je 15 različitih datuma za utakmice bilo napisano.
Valjda se nastavlja gdje se stalo.Znam da bi Inter trebao doma sa Sassuolom igrat iducu,valjda pred praznim tribinama što je jedino logično iako u cijelom ovom cirkusu tko zna koja je na kraju odluka.
Ti timovi su ovaj vikend slobodni.
U nedjelju navečer je Juve-Inter, pred praznim tribinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čuj to
Zašto se prošli vikend nije moglo igrati bez publike jer je Agnelli digao paniku,a sada se odjednom može kao što je Marotta razumno odmah govorio da treba?Zasto Inter prvo igra sa Jomom umjesto sa Sampdoriom kada se vec igraju odgođene utakmice?

Hiljadu zasto , hiljadu zato ....ovi jos kmece ...nevjerovatno
- BoixosNois1899
- Kontakt:
ULTIM'ORA - L'Atalanta risponde ad Agnelli: "Noi non abbiamo storia, ma se guardiamo la storia della Juve non dovrebbe nemmeno essere in Serie A"

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo za Lukakua neko bacio bombu, da se ljudi malo uplase "kad moze tolika mrcina dobiti koronu" 

Ako mi je dobar italijanski, kazu u Atalanti da je De Jong flop. Ne znam sto se njih tiče, ali u pravu su.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vjerovatno su mislili na rukometaša. Slična su im prezimena pa zato.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Otkrovljenje sezone. Drugi rezerva Barce.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 11:53Vjerovatno su mislili na rukometaša. Slična su im prezimena pa zato.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sta sad znači ova nova odluka o zabrani ulaska i izlaska iz nekih regija u Italija (Lombardija također)? Zatvaraju se kafići, klubovi i jos svasta nesto. Baš panic mode.
Ako ovo bude važilo i za fudbal onda je sezona gotova
Edit: fudbal ide pred praznim tribinama. Ok je
Ako ovo bude važilo i za fudbal onda je sezona gotova

Edit: fudbal ide pred praznim tribinama. Ok je

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vjerovatno po uzoru na Wuhan kada su izolovali cijelu regiju, jer najgore je stanje u Lombardiji, pa tek onda Emilia Romagna i Veneto regiji. Iako je danas opao broj smrtni slucajeva, ali raste broj novozarazeni po danu je i dalje preko 1200.
Mozda ce biti propust za ekipe, jer i sada odredjenje regije kontrolise vojska, i zabrana je ulaska i izlaska za 10 gradova/opcina.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.