Nadje krpa zakrpu,vazda bilo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 mar 2020, 04:57Ja sam krpa koja je 4 zakrpe promjenila, al me nisu zakrpile![]()
![]()

Znaš kako kažu, ona se nada da će ga promijeniti, a on naivno misli da će ona uvijek ostati ista.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoOlimpick
- Kontakt:
Jagodić-Kuridža na klupi Bojca.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja pitara
Kakav press
Kakvi duxevi
Sta je rec
Nesto me podsjecaju na neke druge pressice

Kakav press
Kakvi duxevi
Sta je rec
Nesto me podsjecaju na neke druge pressice

-
- Kontakt:
Samo nek se one nadaju. Nada umire zadnjaVirtu4l je napisao/la: ↑06 mar 2020, 07:32TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 mar 2020, 04:57Ja sam krpa koja je 4 zakrpe promjenila, al me nisu zakrpile![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš kako kažu, ona se nada da će ga promijeniti, a on naivno misli da će ona uvijek ostati ista.![]()

Ma nikakva nanošenja štete na objektima ne dolaze u obzir.To je naše,niti je Begicevo,ni Sulentino ni od onog Kovacevica sad Zeljkovica ni Prolicevo,ni Pilavovo ni Hasanbegovicevo ni Dzemidzicevo ni Bakovicevo...vidi skoro sve pitari...to je naše.Da nije Zelje nebi bilo ni one zgrade.Zeljini igraci su ono izgradili.Oni su najzasluzniji za plasman na Svjetsko prvenstvo uz duzno poštovanje svim ostalim koji su tome doprinjeli.Sto u savezu nema naših predstavnika mi smo krivi i niko drugi.Pod mi podrazumjevam i navijace i u tom momentu izbora upravljacku strukturu kluba pa i sve one koji su na bilo kojim funkcijama u drzavi a Zeljo im je u srcu.Kako objasniti da klub sa stogodišnjom tradicijom,najtrofejniji klub u drzavi i klub koji je iznjedrio najviše reprezentativaca u savezu nema ni jednog predstavnika.To je zbog naše nesposobnosti i naše inertnosti.Zbog toga nam sad u vitrinama fale tri pehara.Ne da nam nešto štele kao što su ovi gore pobrojani štelili i štele vec da kontrolišu one gore pobrojane.Na vrlo lak nacin se ovo moze rješiti bez rušenja zgrada,a morat ce i to što prije.
NE UNISTAVAJTE PLANETU, TO JE NAMA zeleznicar STVORIO
NE UNISTAVAJTE PLANETU, TO JE NAMA zeleznicar STVORIO
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Nek im neko objasni fa nema vise Brkovica da kofere nosa,evo kazu fale im 3 trofeja jer nemaju ljude u savezu haha
EVO MALO DA IMATE STA DA GLEDATE!!
-
- Kontakt:
Ja vidim masnog tuljana, ne znam za vas.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Skaces po temama i samo blatis amara osima.
**** ti on vise mater pozabavi se svojim problemima klosaru.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Hoš da projdem krozate ??kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:17Skaces po temama i samo blatis amara osima.
Puce insajderkerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:17Skaces po temama i samo blatis amara osima.

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bice spreman kada nam najvise bude trebao, da jos jednom ponizi vasu strasnu odbranu i strasne akademce.fanatikk je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:26Puce insajderkerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:17Skaces po temama i samo blatis amara osima.
**** ti on vise mater pozabavi se svojim problemima klosaru.#UVIJEKSPREMAN

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne znam sto mene oslovljavas kao insajdera, ja sam samo zaljebljenik u svoj klub, ja se ne bavim tim stvarima. Objavio sam samo ono sto je covjek objavio na svom profilu, ne znam sta si se navadio?
Ako nemas nesto pametno i konstruktivno napisati, nemoj me vala ni uvlaciti u ove tvoje glupe rasprave.
Sportski pozdrav

Gledaj kulture, gledaj plave filozofije i nacina zivljenjakerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:17Skaces po temama i samo blatis amara osima.

Tri zuba, SDA, seljoZip je napisao/la: ↑07 mar 2020, 11:41Gledaj kulture, gledaj plave filozofije i nacina zivljenjakerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:17Skaces po temama i samo blatis amara osima.
**** ti on vise mater pozabavi se svojim problemima klosaru.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.