Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JarnoTrulli
Re: Serie A
Predsjednik ima jasnu viziju. Dok vi gledate drvo, on vidi sumu. Sta ce ba Atalanta i Lajcester, vratit Milan i Arsenal u superligu, gdje im je i mjesto. I jos treba pocesto odgadjat tekme i ne vracat navijacima pare, to je biznis i test bezuvjetne ljubavi prema klubu. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Najjacih" koji nisu izborili prva 4 mjesta u ligi. Agnelliju bi bilo pametnije da se pozabavi sa one dvije budale na kormilu Juventusa nego sto prica gluposti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 22:03Unistili bi fudbal kao sto je trenutno unistena evropska kosarka
Draz fudbala je kad se pojavi neka ekipa kao Atalanta ove godine, Ajax prosle, Depor nekad itd., smara me sama pomisao da sezonu za sezonu gledam meceve iskljucivo izmedju najjacih
Atalanti treba aplaudirati.
- JarnoTrulli
**** bi Atalanta zabila 70 u Superligi. Zna predsjednik da se ne zivi od golova. 

Pa i cilj je "unistiti" ta nacionalna prvenstva. Koliko god ona nama predstavljala draz, puno je veci draz (novac) igrati svake sedmice sa Realom, Barcom, Unitedom, Citijem, Bayernom i tako u krug. Ono sto nema u Italiji.
Samo pogledaj finansijske, sponzorske i marketinske ugovore u EPL i sve ti je jasno gdje je EPL, a gdje su ostale lige. Prognoza savremenog fudbala jeste da ce to biti glavni i iskljucivi faktori u fudbalu, pa je logicno da zeli biti zacetnik i glavni zagovornik toga. Koliko ljudi na svijetu pogleda utakmicu Juventus - Spal ? Vrlo malo u odnosu koliko bi ih gledalo Juve - Real. Tako da ova izjava nema nikakve veze sa fudbalskim stanjem, atraktivnoscu fudbala kojeg Atalanta pruza, vec cisto finansijska komponenta.
Naravno, ovdje treba i dodati Bayern, kao drugog najveceg zagovornika ove iste lige. Zasto li ?
Samo pogledaj finansijske, sponzorske i marketinske ugovore u EPL i sve ti je jasno gdje je EPL, a gdje su ostale lige. Prognoza savremenog fudbala jeste da ce to biti glavni i iskljucivi faktori u fudbalu, pa je logicno da zeli biti zacetnik i glavni zagovornik toga. Koliko ljudi na svijetu pogleda utakmicu Juventus - Spal ? Vrlo malo u odnosu koliko bi ih gledalo Juve - Real. Tako da ova izjava nema nikakve veze sa fudbalskim stanjem, atraktivnoscu fudbala kojeg Atalanta pruza, vec cisto finansijska komponenta.
Naravno, ovdje treba i dodati Bayern, kao drugog najveceg zagovornika ove iste lige. Zasto li ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
treba ga kazniti za ove gluposti realno,ne moze ovo normalan insan izjaviti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Možda zato što su veliki peksini:

Peksini, rasisti, pi*ke... da nemaju onakve žene bili bi jedna od najgorih nacija na svijetu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Ja se samo nadam da su gigi i purger jedna osoba, kojoj je u stvari baaaš dosadno u životu i neprestano piše gluposti na forumima. Svaka druga situacija je jako opasna za okolinu. Kakva dva imbecila boktejebo dragi.
1921
E ovo je odlična usporedba.Točno tako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 22:03Unistili bi fudbal kao sto je trenutno unistena evropska kosarka
Meni prva pala na pamet ABA liga i ova naša domaća uništena.
Zipa bosne

- BuffonGigi
- Kontakt:
Jos jedan neuspjeli abortus...GeriOldman je napisao/la: ↑05 mar 2020, 23:29Ja se samo nadam da su gigi i purger jedna osoba, kojoj je u stvari baaaš dosadno u životu i neprestano piše gluposti na forumima. Svaka druga situacija je jako opasna za okolinu. Kakva dva imbecila boktejebo dragi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
GeriOldman je napisao/la: ↑05 mar 2020, 23:29Ja se samo nadam da su gigi i purger jedna osoba, kojoj je u stvari baaaš dosadno u životu i neprestano piše gluposti na forumima. Svaka druga situacija je jako opasna za okolinu. Kakva dva imbecila boktejebo dragi.

Dobri stari pdf, jakara na svakom koraku.
BTW
J.bat ćemo im znanje, ide trica u mrežu.
BTW
J.bat ćemo im znanje, ide trica u mrežu.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
0:2. Lautaro i Vecino 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
0-0 uz odvratan fudbal.
Rominih i bez korone kao da nema. Dođe ih 30ak hilj (što je smiješno za Rim) i atmosfera koju rade ne daje ugođaj domaće utakmice.
embrace the chaos
Igra li se ovo kolo?
Znam da je bila prica da ce biti bez publike, ali na rezultatima pise da je odgodjeno...
Znam da je bila prica da ce biti bez publike, ali na rezultatima pise da je odgodjeno...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.