Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Postavit mitraljez na granicu i pucat na smeće.
-
- Kontakt:
a jel možda Effe (gaćevaditelj i sisulja) gledo Zauvijek susjede?
Samit Energetike Trebinje.
Pop u prvom redu.
Pop u prvom redu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
znam ovo im dolazi ko naruceno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Fantasista
- Kontakt:
Ma kod nas to kad krene sa koronom to će biti haos. Kolaps je kad padne 30cm snijega a kamoli ovakva bolest.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kod mene kolega prije nekoliko dana otisao nigdje drugo nego bas u sjevernu Italiju, i to u Milano. Yebalo ga skijanje.majestic24 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 15:10Ovi slovenci nisu normalni.
Meni danas dodje sefica pred kraj smjene,kaze doslo od vrha firme da niko od radnika ove firme nesmije napustati Sloveniju do daljneg ,a ko to napravi ide dvije sedmice u karantenu...rekoh,"sefice ja sutra ode,a vi me saljite gdje god hocete"
Sada trebam strijepiti na poslu hoce li me zaraziti ili ne.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Nije planeta te sreće.ArtVandelay je napisao/la: ↑05 mar 2020, 18:57Kod mene kolega prije nekoliko dana otisao nigdje drugo nego bas u sjevernu Italiju, i to u Milano. Yebalo ga skijanje.majestic24 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 15:10Ovi slovenci nisu normalni.
Meni danas dodje sefica pred kraj smjene,kaze doslo od vrha firme da niko od radnika ove firme nesmije napustati Sloveniju do daljneg ,a ko to napravi ide dvije sedmice u karantenu...rekoh,"sefice ja sutra ode,a vi me saljite gdje god hocete"
Sada trebam strijepiti na poslu hoce li me zaraziti ili ne.
![]()
Nullius in verba
Hmm, onda ce oni biti prinuđeni da nađu rješenje, što znači sigurnost i za nas dvojicu. Živjele ratnoprofiterske firme !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hvala Omeru Hujduru i ostalih stotinjak gradjana sto su od grada uradili jednu veliku deponiju spremnu da dočeka korona virus sa stilom i biološkim otpadom koji je idealan da se virus širi ulicama grada.
Jedna od tri deponije u BiH koja je legalna ali nazalost i pretrpana smeta par dosljaka u Mostar koji su napravili nelegalno kuće i nelegalno prikopčali struju i vodu a sad morališu ostatku grada od 120000 stanovnika.
Kakva vlast takva policija a takav i očigledno narod gledaj grade i plači.
Dogovaraju se gradonačelnik(posušje) i udruga jer nas se tiče(podvelezje) ne može na dobro nikako izaći jer oni ne znaju sto je to grad a što selo.
Jedna od tri deponije u BiH koja je legalna ali nazalost i pretrpana smeta par dosljaka u Mostar koji su napravili nelegalno kuće i nelegalno prikopčali struju i vodu a sad morališu ostatku grada od 120000 stanovnika.
Dogovaraju se gradonačelnik(posušje) i udruga jer nas se tiče(podvelezje) ne može na dobro nikako izaći jer oni ne znaju sto je to grad a što selo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel vam kanalizacija proradila?Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 19:31Hvala Omeru Hujduru i ostalih stotinjak gradjana sto su od grada uradili jednu veliku deponiju spremnu da dočeka korona virus sa stilom i biološkim otpadom koji je idealan da se virus širi ulicama grada.
Nullius in verba
Kako je dobra ova Hana, halalio bi joj i Srbiju do Tokija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Double penetration.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.