FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Javna je tajna da je i sport, odnosno fudbal podijeljen po nacionalnim torovima. Ono sto pripada Bosnjacima to je rezervisano za dva sarajevska kluba. Njih paze celnici saveza u sastavu raznih tijela, pola sudija itd. Druga dva naroda stite Zrinjski i donekle Siroki i ove godine Borac sto ce posebno doci do izrazaja promjenom u tom entitetu. Ostali klubovi su tu formalno i da bi nesto osvojili moraju pobijediti i na terenu ali i kompletnu aparaturu saveza
Nazalost to je tako.
Nazalost to je tako.
Zadnja izmjena: tuzla1983, dana/u 05 mar 2020, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-----------------------------CityCity je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:33
Kakvi crni ljudi.Pogledaj svojim očima.Gol je čist 100 %.Čemu to kontriranje očiglednih stvari.Nije valjda da zbog fiksacije Husrefom trebaš izokrenuti sve činjenice,ignorisati saopštenja kluba,kritikovati Azmira zbog reakcije na suđenja itd.To što smo mi igrali slabo ne umanjuje činjenicu da smo i pored takve igre pokradeni i da smo trebali povesti 2:1 a onda ko zna šta bi bilo.CityCity je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:57
Apsolutno.Naučna fantastika je da ćemo imati pošteno suđenje na utakmicama sa Sarajevom,Željom,Zrinjskim i Borcem.To je sada nemoguće i tu se trenutno u ovakvom odnosu karata u savezu i u sudijskoj organizaciji nema šta tražiti.
Međutim ja sam prvenstveno sada nezadovoljan samom igrom tima,motivacijom,odnosom pojedinih igrača i strukom.Otprilike ono što je napisao Emir012.Citiram :
"Lose odigrano, los ulazak u utakmicu bez ikakve zelje, htjenja icega...
Igra po principu "cekamo da primimo gol"... nismo izveli nijedan napad do primljenog gola...
To najvise mrzim... Nismo ni dugo cekali da ga primimo..."
Znači taj mlitavi ulazak u tekmu je odmah nagovijestio poraz.I to se dešava ne samo sa Zrinjskim nego i sa Veležom,Slobodom,Čelikom,Širokim itd.Prvo poluvrijeme se prespava,onda se malo trgne kasnije i to je to.Pobjede rijetke i mršave sa 1:0 a porazi ubjedljivi.Kad će ova ekipa prva napasti protivnika? kada će npr postići 3 i više golova na utakmici a da se ne igra sa Zvijezdom ?
Daj ba budi ozbiljan.Kakvo kontriranje , je li ti nas smatraš kretenima.? Prvo.O igri Tuzle ne vrijedi reči više ništa.
I drugo ,Crnkić je povukao za dres golmana Zrinjskog.I to je čist faul.30 PUTA SAM NA USPORENOM GLEDO SVE MIC PO MIC.TAČNO SE VIDI DA JE CRNKIĆ POVUKAO GOLMANA I TAKO NJEGA IZVUKAO A ON DOBIO OSLONAC DA NASTAVI PUT SA LOTOM.
Ne mogu i neću govorim da jest ono što nije i obrnuto.
O 2. golu Zrinskog ,također suvišno komentarisati.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 mar 2020, 07:32, ukupno mijenjano 1 put.
Čujte ,nije Husić čovjek rasipnik.Uvjeriti ćete se u to.
Ovo su faze kroz koje on prolazi sa klubom i svakako da će vrijeme raditi za njega.
On je spreman pogledati istini u oči.
JEDAN JE VOJO UBIPARIP

Budo ,Džingiz i Efe dušu daoli za transfer listu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 mar 2020, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Hajda ,valjda se Zrinjskom revanširamo konačno ,u 29. kolu na Tušnju.
Čovjek uvijek priželjkuje pobjedu ,to je sport.
Iako za nas bi bilo veliko opterećenje navaliti sebi eventualno još 2 ili 4 utakmice Kupa.
Novi trener kad dođe, nema on čarobni štapić da odmah stvari vrati na stanje prije pjevača.
Ruku na srce imamo top tim ali....................nemamo trenera.
Čovjek uvijek priželjkuje pobjedu ,to je sport.
Iako za nas bi bilo veliko opterećenje navaliti sebi eventualno još 2 ili 4 utakmice Kupa.
Novi trener kad dođe, nema on čarobni štapić da odmah stvari vrati na stanje prije pjevača.
Ruku na srce imamo top tim ali....................nemamo trenera.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 mar 2020, 20:34, ukupno mijenjano 2 puta.
ISPALI IZ KUPA BIH
Azmir Husić: Pokradeni smo, nudim 50.000 eura da nam dođu sudije iz druge države
Kup BiH HŠK Zrinjski Azmir Husić FK Tuzla City
Prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić bio je razočaran zbog ispadanja njegovog kluba iz Kupa BiH nakon poraza od Zrinjskog rezultatom 2:1, a on je u razgovoru za Klix.ba posebno podvukao da je njegov tim znatno oštećen u Mostaru i da su sistemski izbačeni iz takmičenja.
Zrinjski je golom Jakovljevića stigao u vodstvo od 1:0, u drugom poluvremenu je Ubiparip sjajnim golom iz slobodnog udarca poravnao na 1:1, a možda i ključni trenutak utakmice desio se u 74. minuti kada Crnkić uzima loptu Soldi, postiže gol za vodstvo gostiju, no sudija Sivac je svirao faul i poništio slavlje.
Je li Tuzla City oštećen u Mostaru? Evo zbog čega je sudija dosudio faul
Husić je rekao da je FK Tuzla City u njegovoj glavi izbacio Zrinjski iz Kupa BiH te da je njegovim igračima ukradena pobjeda.
"Nema se tu šta pričati, a da se nije vidjelo. U Mostaru smo pokradeni i izbačeni smo s jednog puta preko kojeg se može doći do Evrope, a mislim da je to nekome bio i cilj. Taj put nam je uskraćen iako smo možda bili blizu, ali to je tako i bez obzira što se ne možemo pomiriti s tim, moramo ići dalje i to je tako. Mislimo da smo oštećeni i da nam je ukradena pobjeda, mi smo u mojoj glavi izbacili Zrinjski iz Kupa BiH, a to ću isto reći svojim igračima. Dalje nek bude šta bude, nadam se da će Željezničar osvojiti ovo takmičenje, mi nemamo ništa od žalbi i samo možemo stvoriti dodatni trošak jer je odgovor uvijek isti - 'ništa se ne može promijeniti'. Mi nemamo ništa od toga što će neko suspendovati sudiju, kada bi to bilo do kraja karijere onda bih bio zadovoljan, ali to sigurno neće biti tako. Ovdje je najveći strah od toga da će Tuzla City izboriti Evropu, a svi mi koji pratimo nogomet znamo da je to istina", rekao je Husić koji se opet osvrnuo na utakmicu protiv Sarajeva iz prvog kola druge polusezone:
ISPALI IZ KUPA BIH
Baljić nakon novog poraza Tuzla Cityja: Nismo Real Madrid da dajemo četiri-pet golova
"Najgore od svega je što bh. sudije znaju suditi, ali oni sude direktno i prave namjerne greške, rekao bih diktatorske jer im neko tako naredi. Pričali smo o Sarajevu, prvoj utakmici kojoj smo izgubili, a niko neće da kaže da je kod njihovog prvog gola navučen korner, pa nakon toga aut, nakon čega smo primili gol. Nakon toga sudija nije svirao čist prekršaj poslije kojeg je morao dati crveni karton igraču Sarajeva, ali zato ga nije ni svirao da bi mi ostali s igračem manje. Što bi rekao naš trener, nismo mi Real Madrid, a u ovoj državi kome se pruži 10 posto bolje suđenje, on će biti prvak", smatra Husić.
Husić je rekao da je spreman platiti 50.000 eura po meču da mu u ključnim utakmicama sezone sude sudije iz inostranstva.
"Mislim da idemo traljavim putem kada je u pitanju suđenje, a pravi put bi bio da se sudije motivišu kroz bolje plaćanje. Moramo imati pravnu komisiju koja će ravnoravno birati sudije, a samo dobrom ocjenom da mogu biti u konkurenciji za neki naredni meč. Na kraju krajeva, ako nemamo dobrih sudija, možemo dovesti sudije iz drugih država da sude utakmice koje su od velikog rizika. Neće sigurno neki sudija iz Njemačke, Italije ili Austrije stati na stranu Zrinjskog, on će doći tu da pokaže pravdu i pokuša donijeti najbolje odluke. Ja bih platio sudije 50.000 eura da sude pošteno jer znam da bi moj klub izbacio Zrinjski. Ako Savez nema novca, onda mogu ponuditi klubu da on to isfinansira. Ja bih to odmah prihvatio i da sam to imao na Koševu, bio bi u borbi za prvo mjesto i u polufinalu Kupa BiH", kazao je Husić.
Za kraj, Husić je rekao da na Grbavici u narednom kolu, ali i svakom drugom stadionu očekuje uslove kakve njegov klub pruža na Tušnju, gdje Tuzla City dočekuje svoje protivnike.
"Sve se to može sprovesti, ali to nikome ne paše da jedna Tuzla City radi dobre stvari. Vjerovatno je to povezano s glasovima u Savezu, od podrške klubova, ne znam više ni šta se ovdje radi... Na Grbavici očekujem jedino da moj klub ima uslove za igru, iste onakve kakve mi pružamo svima na Tušnju. Eto samo takvi, mogu i pet posto manji, ali samo neka su ravnopravni. Mi na Tušnju apsolutno svakom klubu maksimalno izađemo u susret, dočekamo ih lijepo, osiguramo ručak ili večeru, parking, mjesto u VIP loži, sigurnost i komfort", rekao je za kraj Husić.
Tuzla City se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova, sedam manje od Sarajeva koje je na prvom mjestu sa 42 osvojena boda.
Azmir Husić: Pokradeni smo, nudim 50.000 eura da nam dođu sudije iz druge države
Kup BiH HŠK Zrinjski Azmir Husić FK Tuzla City
Prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić bio je razočaran zbog ispadanja njegovog kluba iz Kupa BiH nakon poraza od Zrinjskog rezultatom 2:1, a on je u razgovoru za Klix.ba posebno podvukao da je njegov tim znatno oštećen u Mostaru i da su sistemski izbačeni iz takmičenja.
Zrinjski je golom Jakovljevića stigao u vodstvo od 1:0, u drugom poluvremenu je Ubiparip sjajnim golom iz slobodnog udarca poravnao na 1:1, a možda i ključni trenutak utakmice desio se u 74. minuti kada Crnkić uzima loptu Soldi, postiže gol za vodstvo gostiju, no sudija Sivac je svirao faul i poništio slavlje.
Je li Tuzla City oštećen u Mostaru? Evo zbog čega je sudija dosudio faul
Husić je rekao da je FK Tuzla City u njegovoj glavi izbacio Zrinjski iz Kupa BiH te da je njegovim igračima ukradena pobjeda.
"Nema se tu šta pričati, a da se nije vidjelo. U Mostaru smo pokradeni i izbačeni smo s jednog puta preko kojeg se može doći do Evrope, a mislim da je to nekome bio i cilj. Taj put nam je uskraćen iako smo možda bili blizu, ali to je tako i bez obzira što se ne možemo pomiriti s tim, moramo ići dalje i to je tako. Mislimo da smo oštećeni i da nam je ukradena pobjeda, mi smo u mojoj glavi izbacili Zrinjski iz Kupa BiH, a to ću isto reći svojim igračima. Dalje nek bude šta bude, nadam se da će Željezničar osvojiti ovo takmičenje, mi nemamo ništa od žalbi i samo možemo stvoriti dodatni trošak jer je odgovor uvijek isti - 'ništa se ne može promijeniti'. Mi nemamo ništa od toga što će neko suspendovati sudiju, kada bi to bilo do kraja karijere onda bih bio zadovoljan, ali to sigurno neće biti tako. Ovdje je najveći strah od toga da će Tuzla City izboriti Evropu, a svi mi koji pratimo nogomet znamo da je to istina", rekao je Husić koji se opet osvrnuo na utakmicu protiv Sarajeva iz prvog kola druge polusezone:
ISPALI IZ KUPA BIH
Baljić nakon novog poraza Tuzla Cityja: Nismo Real Madrid da dajemo četiri-pet golova
"Najgore od svega je što bh. sudije znaju suditi, ali oni sude direktno i prave namjerne greške, rekao bih diktatorske jer im neko tako naredi. Pričali smo o Sarajevu, prvoj utakmici kojoj smo izgubili, a niko neće da kaže da je kod njihovog prvog gola navučen korner, pa nakon toga aut, nakon čega smo primili gol. Nakon toga sudija nije svirao čist prekršaj poslije kojeg je morao dati crveni karton igraču Sarajeva, ali zato ga nije ni svirao da bi mi ostali s igračem manje. Što bi rekao naš trener, nismo mi Real Madrid, a u ovoj državi kome se pruži 10 posto bolje suđenje, on će biti prvak", smatra Husić.
Husić je rekao da je spreman platiti 50.000 eura po meču da mu u ključnim utakmicama sezone sude sudije iz inostranstva.
"Mislim da idemo traljavim putem kada je u pitanju suđenje, a pravi put bi bio da se sudije motivišu kroz bolje plaćanje. Moramo imati pravnu komisiju koja će ravnoravno birati sudije, a samo dobrom ocjenom da mogu biti u konkurenciji za neki naredni meč. Na kraju krajeva, ako nemamo dobrih sudija, možemo dovesti sudije iz drugih država da sude utakmice koje su od velikog rizika. Neće sigurno neki sudija iz Njemačke, Italije ili Austrije stati na stranu Zrinjskog, on će doći tu da pokaže pravdu i pokuša donijeti najbolje odluke. Ja bih platio sudije 50.000 eura da sude pošteno jer znam da bi moj klub izbacio Zrinjski. Ako Savez nema novca, onda mogu ponuditi klubu da on to isfinansira. Ja bih to odmah prihvatio i da sam to imao na Koševu, bio bi u borbi za prvo mjesto i u polufinalu Kupa BiH", kazao je Husić.
Za kraj, Husić je rekao da na Grbavici u narednom kolu, ali i svakom drugom stadionu očekuje uslove kakve njegov klub pruža na Tušnju, gdje Tuzla City dočekuje svoje protivnike.
"Sve se to može sprovesti, ali to nikome ne paše da jedna Tuzla City radi dobre stvari. Vjerovatno je to povezano s glasovima u Savezu, od podrške klubova, ne znam više ni šta se ovdje radi... Na Grbavici očekujem jedino da moj klub ima uslove za igru, iste onakve kakve mi pružamo svima na Tušnju. Eto samo takvi, mogu i pet posto manji, ali samo neka su ravnopravni. Mi na Tušnju apsolutno svakom klubu maksimalno izađemo u susret, dočekamo ih lijepo, osiguramo ručak ili večeru, parking, mjesto u VIP loži, sigurnost i komfort", rekao je za kraj Husić.
Tuzla City se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova, sedam manje od Sarajeva koje je na prvom mjestu sa 42 osvojena boda.
-
- Kontakt:
Haha pa zar imas volje sa "husrefom" se raspravljati. Svaki njegov komentar je kontra interesa kluba, svaki poraz slavi kao pobjedu. Licne frustracije i neuspjehe prenosi na forum i puni glavu izborom trenera i postavom.CityCity je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:33Kakvi crni ljudi.Pogledaj svojim očima.Gol je čist 100 %.Čemu to kontriranje očiglednih stvari.Nije valjda da zbog fiksacije Husrefom trebaš izokrenuti sve činjenice,ignorisati saopštenja kluba,kritikovati Azmira zbog reakcije na suđenja itd.To što smo mi igrali slabo ne umanjuje činjenicu da smo i pored takve igre pokradeni i da smo trebali povesti 2:1 a onda ko zna šta bi bilo.tuzlac je napisao/la: ↑04 mar 2020, 21:20Kažu mi ljudi da je Crnkić povukao golmana.I da je evidentan faul na golmanu.Osim toga golmani su posebno zaštićeni.CityCity je napisao/la: ↑04 mar 2020, 20:57
Apsolutno.Naučna fantastika je da ćemo imati pošteno suđenje na utakmicama sa Sarajevom,Željom,Zrinjskim i Borcem.To je sada nemoguće i tu se trenutno u ovakvom odnosu karata u savezu i u sudijskoj organizaciji nema šta tražiti.
Međutim ja sam prvenstveno sada nezadovoljan samom igrom tima,motivacijom,odnosom pojedinih igrača i strukom.Otprilike ono što je napisao Emir012.Citiram :
"Lose odigrano, los ulazak u utakmicu bez ikakve zelje, htjenja icega...
Igra po principu "cekamo da primimo gol"... nismo izveli nijedan napad do primljenog gola...
To najvise mrzim... Nismo ni dugo cekali da ga primimo..."
Znači taj mlitavi ulazak u tekmu je odmah nagovijestio poraz.I to se dešava ne samo sa Zrinjskim nego i sa Veležom,Slobodom,Čelikom,Širokim itd.Prvo poluvrijeme se prespava,onda se malo trgne kasnije i to je to.Pobjede rijetke i mršave sa 1:0 a porazi ubjedljivi.Kad će ova ekipa prva napasti protivnika? kada će npr postići 3 i više golova na utakmici a da se ne igra sa Zvijezdom ?
Ma mi ako budemo pokušavali skretati krivnju iz kola u kolo na sudje a ne progovoriti o svojoj (ne) igri,Samo ćemo propadati dublje i dublje.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Azmiru bi bolje bilo da se pozabavim drugim stvarima, a manje o tome kako sudije ovo i ono. Da smo bolje igrali nebi bio problem toliki. Ljudi nam dali prvi gol na drugi pokusaj istog nabacaja a za drugi nasi stoje i gledaju loptu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima tu dobre istine....bolest preplacenih igrača-k u r c o b o lj a.....lako se.dijagnosticira....taj drugi go zrinjskog je Azmir također trebao nekoliko puta pregledati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
FK ŽELJEZNIČAR - FK TUZLA CITY
Datum
08.03.2020.18:00
TV prenos - MOJA TV
SudijaTopalović Sabrija – Zenica
A 1
Lazić Damir – Brčko
A 2
Demir Mirza – Kakanj
4
Musa Mateo – Čitluk
Datum
08.03.2020.18:00
TV prenos - MOJA TV
SudijaTopalović Sabrija – Zenica
A 1
Lazić Damir – Brčko
A 2
Demir Mirza – Kakanj
4
Musa Mateo – Čitluk
I na Grbavici nam sudac iz Zenice Sabrija Topalović - koji nas je dobro povalio prošle godine u Krupi protiv istoimenog kluba. Opet ovi Zeničani su koliko toliko zaštićeni imaju Sabriju i Sivca. Nažalost, mi ni jednog jedinog. Nije isključeno da nas Sabrija povali a zauzvrat da Peljto pomogne Čeliku protiv Gorkog. Mislim, ovo je bezveze nagađati ali kod nas sasvim normalno. I ja se pomalo slažem da bi trebalo izvršiti analize naših propusta kako igrača tako i struke. Jedan detalj mi je ostao interesantan. Pred utakmicu sa Veležom novinar pita Balju "od kojih igrača Veleža prijeti najveća opasnost", on umjesto odgovora priča nešto općenito jer očigledno ne zna ni jednog igrača Veleža e sad postavlja se pitanje kako će pripremit taktiku a protivnika ne poznaje. Ovo je samo moje zapažanje možda i griješim.
PELJTO JE NA TUŠNJU,INTERNACIONALAC SA CIPRA.DO DUŠE ON EVROPSKI SUDI PA BUJRUM POKAŽI ŠTA ZNAŠ.SJEĆAM SE JESENAS U ŠIROKOM, RUKA-PENAL ZA TUZLU.NIKO NI RIJEČI.tuzla1983 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 19:16I na Grbavici nam sudac iz Zenice Sabrija Topalović - koji nas je dobro povalio prošle godine u Krupi protiv istoimenog kluba. Opet ovi Zeničani su koliko toliko zaštićeni imaju Sabriju i Sivca. Nažalost, mi ni jednog jedinog. Nije isključeno da nas Sabrija povali a zauzvrat da Peljto pomogne Čeliku protiv Gorkog. Mislim, ovo je bezveze nagađati ali kod nas sasvim normalno. I ja se pomalo slažem da bi trebalo izvršiti analize naših propusta kako igrača tako i struke. Jedan detalj mi je ostao interesantan. Pred utakmicu sa Veležom novinar pita Balju "od kojih igrača Veleža prijeti najveća opasnost", on umjesto odgovora priča nešto općenito jer očigledno ne zna ni jednog igrača Veleža e sad postavlja se pitanje kako će pripremit taktiku a protivnika ne poznaje. Ovo je samo moje zapažanje možda i griješim.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 mar 2020, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
JA BI TE FINO ZAMOLIO DA MENE VIŠE NE UZIMAŠ U SVOJE KOMENTARE.OBIĐI ME .PIŠI ,IMA SE O ČEMU.NISMO MI NA ISTOJ FRENKVENCIJI I NEĆEMO BITI NIKADA.elvirbaljic je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:28Haha pa zar imas volje sa "husrefom" se raspravljati. Svaki njegov komentar je kontra interesa kluba, svaki poraz slavi kao pobjedu. Licne frustracije i neuspjehe prenosi na forum i puni glavu izborom trenera i postavom.CityCity je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:33Kakvi crni ljudi.Pogledaj svojim očima.Gol je čist 100 %.Čemu to kontriranje očiglednih stvari.Nije valjda da zbog fiksacije Husrefom trebaš izokrenuti sve činjenice,ignorisati saopštenja kluba,kritikovati Azmira zbog reakcije na suđenja itd.To što smo mi igrali slabo ne umanjuje činjenicu da smo i pored takve igre pokradeni i da smo trebali povesti 2:1 a onda ko zna šta bi bilo.tuzlac je napisao/la: ↑04 mar 2020, 21:20
Kažu mi ljudi da je Crnkić povukao golmana.I da je evidentan faul na golmanu.Osim toga golmani su posebno zaštićeni.
Ma mi ako budemo pokušavali skretati krivnju iz kola u kolo na sudje a ne progovoriti o svojoj (ne) igri,Samo ćemo propadati dublje i dublje.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 mar 2020, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
JAH, NAŠEG PRESJEDNIKA POVUČE.ON JE EMOTIVAC.ALI, IDEMO DALJE.staragarda je napisao/la: ↑05 mar 2020, 18:20Ima tu dobre istine....bolest preplacenih igrača-k u r c o b o lj a.....lako se.dijagnosticira....taj drugi go zrinjskog je Azmir također trebao nekoliko puta pregledati
To je najveća tuga BiH pL lige.tuzla1983 je napisao/la: ↑05 mar 2020, 00:06Javna je tajna da je i sport, odnosno fudbal podijeljen po nacionalnim torovima. Ono sto pripada Bosnjacima to je rezervisano za dva sarajevska kluba. Njih paze celnici saveza u sastavu raznih tijela, pola sudija itd. Druga dva naroda stite Zrinjski i donekle Siroki i ove godine Borac sto ce posebno doci do izrazaja promjenom u tom entitetu. Ostali klubovi su tu formalno i da bi nesto osvojili moraju pobijediti i na terenu ali i kompletnu aparaturu saveza
Nazalost to je tako.
05.03.20. 19:28
"Krunić na izlaznim vratima, Jagodić najbliže klupi Borca
Promjene u klubu iz Banjaluke
Branislav Krunić prema svemu sudeći više neće biti trener Borca nakon dva uzastopna poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara."
------------------------------
Eto ,tako se to radi.
"Krunić na izlaznim vratima, Jagodić najbliže klupi Borca
Promjene u klubu iz Banjaluke
Branislav Krunić prema svemu sudeći više neće biti trener Borca nakon dva uzastopna poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara."
------------------------------
Eto ,tako se to radi.
Krunić dobio otkaz,Vlado Jagodić novi trener Borca!
05/03/2020
Branislav Krunić više nije trener Borca, a njegovo mjesto preuzeo je Vlado Jagodić.
Krunić je dobio otkaz na klupi banjalučkog kluba nakon dva vezana poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara.
Čelnici kluba odlučili su se zahvaliti na saradnji ovom stručnjaku, ali su ekspresno reagovali i pronašli novog trenera.
Ekipu Borca do kraja sezone će voditi Vlado Jagodić kojem je ovo peti mandat na klupi banjalučkog kluba. Najveći uspjeh Jagodić je s Borcem imao 2011. godine kada je osvojio Premijer ligu BiH.
05/03/2020
Branislav Krunić više nije trener Borca, a njegovo mjesto preuzeo je Vlado Jagodić.
Krunić je dobio otkaz na klupi banjalučkog kluba nakon dva vezana poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara.
Čelnici kluba odlučili su se zahvaliti na saradnji ovom stručnjaku, ali su ekspresno reagovali i pronašli novog trenera.
Ekipu Borca do kraja sezone će voditi Vlado Jagodić kojem je ovo peti mandat na klupi banjalučkog kluba. Najveći uspjeh Jagodić je s Borcem imao 2011. godine kada je osvojio Premijer ligu BiH.
Tako se to radi.Dva vezana poraza i doviđenja.
KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA
Dejan Maksimovic

-POZICIJA VEZNI "(NA KLUPI ZA REZERVNE IGRAČE)"
-MJESTO ROĐENJAGradiška
- BROJ DRESA 77
- DATUM ROĐENJA10.11.1995
- TRENUTNI TIM FK TUZLA CITY
- PROŠLI TIMOVIFK RADNIK BIJELJINA
DOŠAO ZIMUS U TUZLU KAO VELIKO POJAČANJE.
U TRI SLUŽBENE UTAKMICE OVOG PROLJEĆA NIJE DOBIO NI JEDNU MINUTU ŠANSU DA IGRA I POKAŽE ŠTA ZNA???????????????
KOD TAKOZVANOG TRENERA INAČE ČUVENOG PJEVAČA , ČISTO SUMNJAM DA ĆE IKADA ZAIGRATI.
Dejan Maksimovic

-POZICIJA VEZNI "(NA KLUPI ZA REZERVNE IGRAČE)"
-MJESTO ROĐENJAGradiška
- BROJ DRESA 77
- DATUM ROĐENJA10.11.1995
- TRENUTNI TIM FK TUZLA CITY
- PROŠLI TIMOVIFK RADNIK BIJELJINA
DOŠAO ZIMUS U TUZLU KAO VELIKO POJAČANJE.
U TRI SLUŽBENE UTAKMICE OVOG PROLJEĆA NIJE DOBIO NI JEDNU MINUTU ŠANSU DA IGRA I POKAŽE ŠTA ZNA???????????????
KOD TAKOZVANOG TRENERA INAČE ČUVENOG PJEVAČA , ČISTO SUMNJAM DA ĆE IKADA ZAIGRATI.