Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Nema veze kome ce biti pripisan, bitno je da nasi momci pokazuju zasto su najbolji igraci Hoffe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vedo je dao gol jer komentator na skybundesliga kaze malo je dirnuo vedo i gol je vedin 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Spiker na stadionu prozvao Seju. Neko joj jeste dao odlučujući smjer u onom skoku. Moguće da je Ibišević, iako mi se čini da je prije igrač Bayera. Previsoka za Vedada bila, izgleda.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mislim, da je Vedin gol. Odlično igra Vedo danas.
- Principatus
- Kontakt:
Vukcevic i Salihovic su tu i tamo imali dobrih prodora, ali imaju jedan ili dva driblinga previse, nadam se da ce im Rangnick reci da loptu ranije odigravaju. Leverkusen poslije golova nije investirao vise u igru, nemoraju se cuditi ako prime i drugi. Hm gol su pripisali na Sky Ibisevicu, ali ustvari vise je to gol Salihovica, ali kako god glavno da su nasi ponovo dobri.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ima li neko drugi link osim ovog na atdhe, jer zapinje cijelo vrijeme,a to me nervira 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
zvanicno je potipsan ibisevic na kraju poluvremena da je dao gol a i komentator je pogledao snimku na sky i kaze ibisevicev gol zvanicno 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I na zvaničnoj stranici Bundeslige su pripisali gol Ibiševiču. Stvarno nema veze, moraju samo nastaviti tako.Principatus je napisao/la:Vukcevic i Salihovic su tu i tamo imali dobrih prodora, ali imaju jedan ili dva driblinga previse, nadam se da ce im Rangnick reci da loptu ranije odigravaju. Leverkusen poslije golova nije investirao vise u igru, nemoraju se cuditi ako prime i drugi. Hm gol su pripisali na Sky Ibisevicu, ali ustvari vise je to gol Salihovica, ali kako god glavno da su nasi ponovo dobri.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
I ja cu uskoro dobiti epilepticki napad ako budem dalje gledao preko ovog link.juventus 0244 je napisao/la:ima li neko drugi link osim ovog na atdhe, jer zapinje cijelo vrijeme,a to me nervira

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Ima na Sopcastu, stream od 1000 kb/s...Uživajte !!

Ja gledam konferenz, ali ipak katastrofa koliko je sporo

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kod mene nece da ne treba instalirati nestovOluMme je napisao/la:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
http://download.cnet.com/SopCast/3000-1 ... 01520.htmljuventus 0244 je napisao/la:kod mene nece da ne treba instalirati nestovOluMme je napisao/la:http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Visca el Višća!
Visca el Višća!
svaka cast Salihovicu na golu!
Flashscore postavio da je gol Vedin,a na asistenciju Salihovića. Taj scenario mi se više sviđa. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Opet Adler brani.
- Principatus
- Kontakt:
Puh sta odbrani Adler ponovo, Ibi danas bolji nego protiv Frankfurta.
Kakav je samo zicer fulio Ibišević. Dobar i Adler, ali lopta je više išla u njega.
Visca el Višća!
Visca el Višća!