FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 27 nov 2010, 13:53

fukara87 je napisao/la:Ma ok majstore ;) mislio sam da je dosao na ovu temu sa namjerom da provocira al hajd dobro necu vise o tome ako neko ima te tabele nek mu posalje a to je veoma tesko doci do takvih tabela...

A to za Adilovica nije cudo nikakvo sam dokaza kad navijaci Celika ne mogu da vjeruju a tek onda mi , ma najmanje 10 igraca je pozvano koji nisu zaluzili jer kad pogledas onaj Vasilic se sam iznenadio kad je dobio poziv onda nemas dalje sta da pricas i razmisljas kako je dosao do repke. :oops:
Ma utakmica napravljena da se igrači prodaju ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2010, 13:55

Frutek je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ma ok majstore ;) mislio sam da je dosao na ovu temu sa namjerom da provocira al hajd dobro necu vise o tome ako neko ima te tabele nek mu posalje a to je veoma tesko doci do takvih tabela...

A to za Adilovica nije cudo nikakvo sam dokaza kad navijaci Celika ne mogu da vjeruju a tek onda mi , ma najmanje 10 igraca je pozvano koji nisu zaluzili jer kad pogledas onaj Vasilic se sam iznenadio kad je dobio poziv onda nemas dalje sta da pricas i razmisljas kako je dosao do repke. :oops:
Ma utakmica napravljena da se igrači prodaju ;)

slazem se stobom u potpunosti ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 27 nov 2010, 14:42

umjesto vasilica trebo je zvat JOGUNCICA ,umjesto kokota i adilovica trebo je zvat tosunovica i fajica meni je to puno bolji izbor...!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 nov 2010, 14:45

Denis Mujkić jedini zaslužuje poziv iz Slobode,ne znam zašto forsiraju onog smotanog Šehića koji ne zaslužuje ni u Lipnici da brani realno po meni Adilović jest najbolji napadač, bolji i od Tosunovića, a Fajić je samo splet okolnosti

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2010, 15:20

Nakon jučerašnjeg intervjua koji je za naš portal dao stoper tuzlanske Samir Jogunčić koji je bio razočaran činjenicom da niko od igrača iz Slobode nije pozvan za utakmicu protiv Poljske, spomenuvši u razgovoru igrača Željezničara, Velibora Vasilića, danas je reagovao i sam Vasilić.

Vasilić: Neka Jogunčić ne brine o meni, valjda i on dočeka poziv u reprezentaciju

Naime, Jogunčić je jučer kazao sljedeće:

Bez namjere da ikoga povrijedim, ono što mi bode oči je poziv stoperu Želje, Veliboru Vasiliću koji je odigrao svega četiri utakmice jesenjeg dijela prvenstva a igra na mojoj poziciji, ja sam odigrao sve, uz to postigao četiri gola i čudno je na koji su se način pozivali igrači.

Na ove riječi kolege iz Slobode, reagovao je i stoper Željezničara, Velibor Vasilić koji je kazao sljedeće:

Zaista sam se iznenađen Jogunčićevom izjavom i ne bih se mnogo osvrtao na to. Mogu samo reći u reprezentaciji rade stručni ljudi i oni su na osnovu kvaliteta zvali onog koga su trebali, neko može odigrati jednu utakmicu i ako posjeduje kvalitet, vjerovatno će dobiti poziv a neko može deset a da ostane bez poziva, kaže Vasilić te dodaje:

Ja sam i ranije bio u reprezentaciji tako da su ljudi u stručnom štabu upoznati sa mojim kvalitetima. Protiv Jogunčića nemam ništa ali bih mu ipak poručio da ne brine o meni, valjda i on dočeka poziv u reprezentaciju, kazao je za naš portal, Velibor Vasilić.

Kvalitetan je igrac nema sta :roll: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 nov 2010, 15:38

Sad cekamo da Joge odgovori i sukne :twisted: :twisted: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2010, 15:44

Frutek je napisao/la:Sad cekamo da Joge odgovori i sukne :twisted: :twisted: :twisted:
navikli smo na prepucavanje preko medija :lol: :lol: al ovo sto je Vasilic izjavio je stvarno smijesno, posjeduje kvalitet :lol: :lol:

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 27 nov 2010, 15:45

Ako je adilovic bolji od tosuna nebi tosun dao 8 golova vec on ...!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 nov 2010, 15:58

zmaj gradacac je napisao/la:Ako je adilovic bolji od tosuna nebi tosun dao 8 golova vec on ...!!!
Koj´ je tebi jes´ dosadan u PM :x

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 27 nov 2010, 16:02

Iimam pravo pisat sto mislim..!!! i ti si dosadan pa niko ne govori...!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 nov 2010, 16:04

zmaj gradacac je napisao/la:Iimam pravo pisat sto mislim..!!! i ti si dosadan pa niko ne govori...!!!
Od 30 postova 20 je o adilovicu i tosunovicu a ostalih deset o vasilicu i jogetu, zebi itd...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 27 nov 2010, 19:13

Iskreno,Vasilic da je valjao ostavili bi ga u Zvijezdi.Istina,dok ga Ciro nije pozvao u repku nije bio los,a poslije covjek se izgubio,nidje veze.Joguncica bas ne simpatisem ko covjeka,al je sigurno za klasu bolji od Vasilica i mnogih drugih koji su pozvani protiv Poljske.Mislim da jedan od boljih igraca-stopera PL.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 nov 2010, 19:23

zvjezdas je napisao/la:Iskreno,Vasilic da je valjao ostavili bi ga u Zvijezdi.Istina,dok ga Ciro nije pozvao u repku nije bio los,a poslije covjek se izgubio,nidje veze.Joguncica bas ne simpatisem ko covjeka,al je sigurno za klasu bolji od Vasilica i mnogih drugih koji su pozvani protiv Poljske.Mislim da jedan od boljih igraca-stopera PL.
Zvijezdas djaba sve to pricati kad se ovdje ne gleda npr trenutna forma Joguncica , Tosunovica koji je dao 8 golova , Fajica koji je dao 10 golova ima tu dosta igraca koji su zasluzili poziv al su mnogi preko svojih menadjera koji vjerovatno imaju stelu dosli do repke al hajd jbg sad...

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 27 nov 2010, 20:52

I u narednijh 54858345 dana ćemo čitati rasprave o tome ko je zalsuženo dobio poziv,ko je trebao biti pozvan ko ne itd..fuuujj
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 27 nov 2010, 22:10

slikaslika

Kako vam se čini :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2010, 10:06

Frutek je napisao/la:slikaslika

Kako vam se čini :)
Iskreno meni je mnogo bolji grbslika za zvijezdom petokrakom nego ovaj novi nazvan "MOLERAJ"!
n+NIJE MI JASNO ZASTO SE NE POKRENE VRACANJE STAROG GRBA SLOBODE! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 28 nov 2010, 10:20

I meni je imam i takvih :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 nov 2010, 12:07

cuj sto se ne pokrene, dosta mi je zvijezda po grbovima hehehe. Ima nas koji i nismo bas komunisti , i od crvene boje jedino Slobodu volimo :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 28 nov 2010, 13:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:cuj sto se ne pokrene, dosta mi je zvijezda po grbovima hehehe. Ima nas koji i nismo bas komunisti , i od crvene boje jedino Slobodu volimo :P
Brate bili ne bili to je nas idenitet, simbol naseg kluba ;) a eno koristi se na plaktima za KK petokrarku :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2010, 13:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:cuj sto se ne pokrene, dosta mi je zvijezda po grbovima hehehe. Ima nas koji i nismo bas komunisti , i od crvene boje jedino Slobodu volimo :P
Grb je tradicija! Nije moleraj da se svake godine kreci u drugu boju. Sramota nije sto su radnici osnovali RSD Sloboda.
To je prirodno doslo.
Ne mora da znaci da su Amerikanci, americki piloti, vojnici komunisti jer nose zvijezdu. Ako je problem srpa i cekica onda se i to moglo urediti! Ko zna mozda kada dodje SDA na vlast promjene i boje kluba umijesto crveno crna, bude zelena i svijetlo zelena.
Grbovi klubova u normalnim drzavama Engleskoj, Njemackoj... nisu se mijenjali kako je koja vlast dolazila. Ostajali su onakvi kakvi su bili, nekada uz manje izmjene! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.