Olimpik Sarajevo

Željovac
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 14:28

FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu? :D
NIKAKVIM šansama? :lol: Ja kažem, MORA da boli. Mi smo već u sljedećem kolu na 2 boda od lidera koji gostuje u Širokom ;) A čekamo ih na Grbavici ;) Rastavljanje u kupu je reklo dosta o omjeru snaga. Ostavićemo ih više nego prošle godine, kad smo i više zaostajali na polusezoni. Je li te stid reći za koga ti navijaš? :mrgreen: Pored Borca.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 14:31

Željovac je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu? :D
NIKAKVIM šansama? :lol: Ja kažem, MORA da boli. Mi smo već u sljedećem kolu na 2 boda od lidera koji gostuje u Širokom ;) A čekamo ih na Grbavici ;) Rastavljanje u kupu reklo dosta o omjeru snaga. Ostavićemo ih više nego prošle godine, kad smo i više zaostajali na tabeli. Je li te stid reći za koga ti navijaš? :mrgreen: Pored Borca.
Navijam za Sarajevo i zbog toga se nikad nisam pokajao.Prema Olimpiku gajim simpatije zbog sistema prema kojem radi,a Borac je samo klub iz onog dijela Bosne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 15:30

FRANK RIBERY je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Olimpik je uz Široki Brijeg jedini klub koji ima i glavu i rep.Jedini problem je nedostatak infrastrukture koja ih sprečava da budu na čelu Premierlige.Ne treba zaboraviti da će Olimpik odigrati svih 30 utakmica u gostima i pored toga su u gornjem domu PL-a.O dobrom odabiru mladih igrača ne treba trošiti riječi jer će transfer Subašića biti vjerovatno najveći kad su u pitanju sarajevski premierligaši.Jedina zamjerka je što se tokom godine previše otpušta i dovodi igrača.Inače su u 90 posto stvari daleko odmakli i Zelji i Sarajevu, a stadion je problem koji ja se nadam će biti riješen u što kraćem roku.
Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i rep :roll: :lol: ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju :mrgreen:
Subasic u Dormundu :o hhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...
Sramota je uopšte raspravljati o dugovima ova dva kluba.To je za finansijske policije .Raspitaj se malo kad platu dobivaju u Želji i Sarajevu,a kad u Olimpicu.Jedina stvar koja drži Želju u vrhu, a ne na dnu jeste Amar Osim.Zahvali se Bogu što se odlučio vratiti inače bi i dalje gledali Želju kako tabori sa Veležom i još nekim kompanjonima na dnu.Ima trenera i to je sve.Čime se Željo može ponositi:omladinskim pogonom (klempuša od komšija je dovoljan pokazatelj),stadionom ( ruševina koja nikad , a možda nitad neće dobiti Uefa licencu), najboljim kadrom(ko brat bratu bar 3-4 ekipe su kvalitetnije po kadru od Želje), organizacijom (tu ste pri vrhu, ali daleko da ste najorganizovaniji u državi),redovnim primanjima (strani pojam za sport u Sarajevskom kantonu).Dušo draga ne zivi se od stare slave.I zapamti klubovi kao što su Olimpik u kojima je jedan čovjek i alfa i omega i koji su praktično privatizovani će uvijek biti ispred onih u kojima postoji više struja i u kojima svako ganja svoj interes.Zašto bi Gracić potkradao samoga sebe?Naravno da će čovjek raditi sve kako bi što bolje finansijski prošao Olimpik jer mu je to u interesu kao investitoru.A šta menadžeri rade Sarajevu i Želji pa to je za Haga.
Jedina stvar koja drzi Zelju u vrhu je Amar i sta sad ?Trebali bi ga otjerati da se mogu dusmani nasladjivati...kakav danak neiskustvu.Ti znas kad su u Zelji pare igracima?Reci onda da su im isplacene sve pare od prosle sezone plus premije,da se ne duguje nikom nista od kako je Amar tu.Kakvo glupo poredjenje vi imate Amara a da nije njega bili bi ko Velez,da Gracic nije u Olimpiku bili bi u federalnoj...znaci svi imaju nekoh jakog samo hrenovke karinu imaju.Reci i to kad nabrajas.Dobro rece Zeljovac mora da boli, fala Bogu Amar je tu i boli ce jos mnogo duze nego ste ste mislili.Znaci nemamo stadion,nemamo omladinski pogon,igraci nemaju za sijalice,organizacija nula bodova ali opet smo najuspjesniji BiH klub u Evropi a ovdje nemamo konkurenciju sto se tice trofeja...ali dobro Olimpic se namece, bice guravo da se upise 12 pobjeda protiv malog vjestackog kluba,koji je najorganizovaniji :lol: :mrgreen:
1921-2011

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 15:49

Esii TM87 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i rep :roll: :lol: ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju :mrgreen:
Subasic u Dormundu :o hhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...
Sramota je uopšte raspravljati o dugovima ova dva kluba.To je za finansijske policije .Raspitaj se malo kad platu dobivaju u Želji i Sarajevu,a kad u Olimpicu.Jedina stvar koja drži Želju u vrhu, a ne na dnu jeste Amar Osim.Zahvali se Bogu što se odlučio vratiti inače bi i dalje gledali Želju kako tabori sa Veležom i još nekim kompanjonima na dnu.Ima trenera i to je sve.Čime se Željo može ponositi:omladinskim pogonom (klempuša od komšija je dovoljan pokazatelj),stadionom ( ruševina koja nikad , a možda nitad neće dobiti Uefa licencu), najboljim kadrom(ko brat bratu bar 3-4 ekipe su kvalitetnije po kadru od Želje), organizacijom (tu ste pri vrhu, ali daleko da ste najorganizovaniji u državi),redovnim primanjima (strani pojam za sport u Sarajevskom kantonu).Dušo draga ne zivi se od stare slave.I zapamti klubovi kao što su Olimpik u kojima je jedan čovjek i alfa i omega i koji su praktično privatizovani će uvijek biti ispred onih u kojima postoji više struja i u kojima svako ganja svoj interes.Zašto bi Gracić potkradao samoga sebe?Naravno da će čovjek raditi sve kako bi što bolje finansijski prošao Olimpik jer mu je to u interesu kao investitoru.A šta menadžeri rade Sarajevu i Želji pa to je za Haga.
Jedina stvar koja drzi Zelju u vrhu je Amar i sta sad ?Trebali bi ga otjerati da se mogu dusmani nasladjivati...kakav danak neiskustvu.Ti znas kad su u Zelji pare igracima?Reci onda da su im isplacene sve pare od prosle sezone plus premije,da se ne duguje nikom nista od kako je Amar tu.Kakvo glupo poredjenje vi imate Amara a da nije njega bili bi ko Velez,da Gracic nije u Olimpiku bili bi u federalnoj...znaci svi imaju nekoh jakog samo hrenovke karinu imaju.Reci i to kad nabrajas.Dobro rece Zeljovac mora da boli, fala Bogu Amar je tu i boli ce jos mnogo duze nego ste ste mislili.Znaci nemamo stadion,nemamo omladinski pogon,igraci nemaju za sijalice,organizacija nula bodova ali opet smo najuspjesniji BiH klub u Evropi a ovdje nemamo konkurenciju sto se tice trofeja...ali dobro Olimpic se namece, bice guravo da se upise 12 pobjeda protiv malog vjestackog kluba,koji je najorganizovaniji :lol: :mrgreen:
Pa naravno da nemate konkurenciju što se tiče nastupa u Evropi.To su sve sami brodolomi.Onakve nastupe ne bi nikom poželio. Imali za hrenovke ili ne mi smo opet uspješniji od vas.Zar nije poražavajuće.A što se tiče mog poređenja nisi dovoljno inteligentan da bi shvatio šta sam htio da kažem.Trener vas čini dobrim inače kadar vam je smeće. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 15:55

Željovac je napisao/la:
NIKAKVIM šansama? :lol: Ja kažem, MORA da boli. Mi smo već u sljedećem kolu na 2 boda od lidera koji gostuje u Širokom ;) A čekamo ih na Grbavici ;) Rastavljanje u kupu reklo dosta o omjeru snaga. Ostavićemo ih više nego prošle godine, kad smo i više zaostajali na tabeli. Je li te stid reći za koga ti navijaš? :mrgreen: Pored Borca.
Navijam za Sarajevo i zbog toga se nikad nisam pokajao.Prema Olimpiku gajim simpatije zbog sistema prema kojem radi,a Borac je samo klub iz onog dijela Bosne.

:mrgreen: ovdje se sva tvoja prica i objektivnost zavrsava haj zdrao
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 15:56

Pa dobro inteligentni nisam te prepozano :? ....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas :mrgreen:
Pa Evropa se iga oduvjek a ne od unazad 3-4 god...o brodolomima necemo vise.Pocevsi od amatera iz Finske,pa preko Besiktasa do Basela.Ali dobro to je ok sve med i mlijeko.
Samo cu reci :

Zivio nam Osim dragi
1921-2011

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 16:01

Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano :? ....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas :mrgreen:
Pa Evropa se iga oduvjek a ne od unazad 3-4 god...o brodolomima necemo vise.Pocevsi od amatera iz Finske,pa preko Besiktasa do Basela.Ali dobro to je ok sve med i mlijeko.
Samo cu reci :

Zivio nam Osim dragi
NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 16:03

Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano :? ....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas :mrgreen:
Samo cu reci :

Zivio nam Osim dragi
NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.
:D :D pusti ga nek se dici olimpiCom kad ne moze klubom za koji navija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 16:04

Samo cu reci :

Zivio nam Osim dragi
A luzeru a amateri iz Finske???
1921-2011

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 16:07

nick je napisao/la:
Samo cu reci :

Zivio nam Osim dragi
:D :D pusti ga nek se dici olimpiCom kad ne moze klubom za koji navija
Misliš onim klubom koga ne možete pobjediti i kad nam dva igrača isključe.Da ne idem previše u offtopic , svako svog konja hvali i tako će uvijek biti. :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 16:08

upravo na taj,klub gdje sami svog golmana povrijedite da dobijete na vremenu :D

od svega mi je najsmjesnije kako se tjesite da je olimpic bolji od nekog ili neceg,a rezultata nigdje

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 nov 2010, 16:13

neka me neko ispravi ako griješim,ali ja mislim da nama olimpic otkad znam za njega nije uzeo nikad ni bod.
ali nema para,sve se rastalilo....

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 nov 2010, 16:14

Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 16:19

elSaik je napisao/la:Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.
PA ja i ne krijem da sam Pitar.Ali iluzorno je pričati o rezultatima Olimpica kad klub nema svoj stadion, teren za treniranje i kad je prinuđen da igra 30 utakmica u gostima.I pored toga su u sredini tabele i sa velikim šansama da izađu u Evropu preko kupa.Šta bi više od toga.Neki su ovdje nerealni sa pričom o rezultatima.U ligi u kojoj domaćin po običaju uvijek pobjedi ovo je više nego dobar rezultat.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 16:22

elSaik je napisao/la:Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.
PA ja i ne krijem da sam Pitar.Ali iluzorno je pričati o rezultatima Olimpica kad klub nema svoj stadion, teren za treniranje i kad je prinuđen da igra 30 utakmica u gostima.I pored toga su u sredini tabele i sa velikim šansama da izađu u Evropu preko kupa.Šta bi više od toga.Neki su ovdje nerealni sa pričom o rezultatima.U ligi u kojoj domaćin po običaju uvijek pobjedi ovo je više nego dobar rezultat.
Pa i tvoj klubic je u istoj situaciji 8-) :mrgreen:
1921-2011

dragon boy
Kontakt:

Post Postao/la dragon boy » 29 nov 2010, 20:24

SUBASIC ide u ROMU kao alternativa za Riisea

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 nov 2010, 17:58

dragon boy je napisao/la:SUBASIC ide u ROMU kao alternativa za Riisea
Pravi klub za SUBASU i jako brzo ce pokazat svoj kvalitet i zato SRETNO ŽUTI MAJSTORE,,,,,,,,,

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 30 nov 2010, 21:45

Tarantino je napisao/la:neka me neko ispravi ako griješim,ali ja mislim da nama olimpic otkad znam za njega nije uzeo nikad ni bod.
nikad... 11 utakmica 11 pobjeda...

jedini uspjeh olimpika protiv nas jeste 0-0 u uzvratnoj utakmici 4.finala kupa 2000/2001...

a da ne pricam o pobjedama...

7-0 1994.
7-1 2000.
4-0 2001.
5-1 2001.

:)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 30 nov 2010, 23:45

tm84 je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:neka me neko ispravi ako griješim,ali ja mislim da nama olimpic otkad znam za njega nije uzeo nikad ni bod.
nikad... 11 utakmica 11 pobjeda...

jedini uspjeh olimpika protiv nas jeste 0-0 u uzvratnoj utakmici 4.finala kupa 2000/2001...

a da ne pricam o pobjedama...

7-0 1994.
7-1 2000.
4-0 2001.
5-1 2001.

:)
vidiš da me pamćenje dobro služi :mrgreen: dok su se maleni u dosta utakmica patili sa njima i gubili bodove mi smo to uvijek rutinski rješavali u svoju korist. 8-)
ali nema para,sve se rastalilo....

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 01 dec 2010, 01:03

A vi imate svoj stadion ? hahahahhahah pa isti ste ko olimpik samo se ti tješi :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.