FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
23. kolo - Željo - Čelik
24. kolo - Sarajevo - Željo
25. kolo - Željo - Zvijezda
26. kolo - Željo - Zrinjski
27. kolo - Borac - Željo
28. kolo - Željo - Tuzla City
29. kolo - Radnik - Željo
30. kolo - Željo - Široki
31. kolo - Velež - Željo
32. kolo - Željo - Mladost
33. kolo - Sloboda - Željo
Ukoliko bude ova situacija i nakon sljedećeg kola.
24. kolo - Sarajevo - Željo
25. kolo - Željo - Zvijezda
26. kolo - Željo - Zrinjski
27. kolo - Borac - Željo
28. kolo - Željo - Tuzla City
29. kolo - Radnik - Željo
30. kolo - Željo - Široki
31. kolo - Velež - Željo
32. kolo - Željo - Mladost
33. kolo - Sloboda - Željo
Ukoliko bude ova situacija i nakon sljedećeg kola.
Hvala bruda mojkolezeljovac je napisao/la: ↑04 mar 2020, 21:52Ako si na moja tv imas tv unazad na areni 1.. Ne znam za telemach radi li time shift![]()
Prezivjeli smo “pakleni” niz. Tri gostujuce - dvije pobjede i remi bez primljenog gola. Mozda je prva i mogla bolje, ali ok. Ima tu vremena i za popravku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amarova pobjeda uz naravno igrace koji su ga slusali i spostovali.Sef bez napadaca ih lagano dobije u sred posljednje oaze fasizma i primitiVizma u Evropi. Kaznene ekspedicije iz prestolnice u tri dana ih vratise u septicku jamu iz koje su kao provirili.
Dolaskom novog igraca te reg. Blazevica i povratkom Ermina drasticno smo mocniji.Sta reci za Stilia naklon do poda majstorcino.
Sta reci o moronima pitarskim koji su komentirali utakmicu.Neprofesionalni , bijedni i neprijatelji naseg kluba. Pitarska olos.Nije
Sve poduzimaju dusmani komsije iz naseg grada zajedno sa provincijskim ficfiricima da nam otezaju registracije ovih igraca koje cekamo.Naravno nije maslo za ramazana ni DZemidzica i misketove bratije u savezu i van njega.
Onda ih Amar danas kvalitetno popisa.Ovo je vise od pobjede danas.
Ne mogu nam nista, osim da im dopustimo da nas oralno zadovolje .
Bit ce ZELJO SAMPION.
Dolaskom novog igraca te reg. Blazevica i povratkom Ermina drasticno smo mocniji.Sta reci za Stilia naklon do poda majstorcino.
Sta reci o moronima pitarskim koji su komentirali utakmicu.Neprofesionalni , bijedni i neprijatelji naseg kluba. Pitarska olos.Nije
Sve poduzimaju dusmani komsije iz naseg grada zajedno sa provincijskim ficfiricima da nam otezaju registracije ovih igraca koje cekamo.Naravno nije maslo za ramazana ni DZemidzica i misketove bratije u savezu i van njega.
Onda ih Amar danas kvalitetno popisa.Ovo je vise od pobjede danas.
Ne mogu nam nista, osim da im dopustimo da nas oralno zadovolje .
Bit ce ZELJO SAMPION.
Onaj taman stig'o da kaže kako Željo nije zabio Borcu 180 minuta i još govori "kakav lukav centaršut Štilića" kad ono... gol!
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Kaze komentator u fazonu FORTUNA za Zeljeznicar IAKO je ofsajd 

- blueman-TM87
- Kontakt:
Kosti mu **** pitarske
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ma Zec ako počne igrati u aprilu bice dobro,sad nakon pola godine ne igranja koliko ce biti koristi od njega je pitanje
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- lijevapolutka
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sve cestitke našem timu.Oduševljen sam prikazanim veceras a posebno sam oduševljen stavom našeg tima.Hrabro i muški je to izgledalo veceras i svaka im cast na tome,to je Zeljo.Nadam se ovakvom pristupu i igri i u nastavku prvenstva.Svi naši isticu korektno navijanje u Banja Luci pa kad mozemo kritikovati treba i pohvaliti kad je nešto ok.Nije ok ulazak naših navijaca poslije 35-te minute ali to je do policije i organizatora i time trebaju da se pozabave oni krimosi iz saveza.
– Najvatreniji navijači našeg Kluba su pušteni na stadion tek nakon 45 minuta igre, a isti su morali napustiti deset minuta prije kraja utakmice, izjavio je Admir Džubur, predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar i naglasio da se i u prvom kolu nastavka prvenstva isto dešavalo i u Bijeljini.
Tim povodom iz UO FK Željezničar su poručili da ću u cilju zaštite integriteta Kluba i njegovih navijača tražiti od nadležnih organa da se prekine sa diskriminacijom gostujućih navijača i da im se omogući gledanje cijelog toka utakmice i omogući fer i sportsko navijanje za klub koji svim svojim srcem vole.
Posebno je važno naglasiti da navijači FK Željezničar, su istinski ljubitelji fudbala, i to mogu potvrditi i domaćini mnogih prvenstvenih i kup utakmica, koji na utakmice dolaze sa namjerom da podrže svoj klub i uživaju u igri. Uspostavljanje prakse naknadnog uvođenja i ranog izvođenja navijača sa stadiona pokazuje se izrazito nepoštovanje prema onim, koji satima putuju da bi bili uz svoj tim, a zbog kojih se fudbal i igra.
Saopstenje kluba
Tim povodom iz UO FK Željezničar su poručili da ću u cilju zaštite integriteta Kluba i njegovih navijača tražiti od nadležnih organa da se prekine sa diskriminacijom gostujućih navijača i da im se omogući gledanje cijelog toka utakmice i omogući fer i sportsko navijanje za klub koji svim svojim srcem vole.
Posebno je važno naglasiti da navijači FK Željezničar, su istinski ljubitelji fudbala, i to mogu potvrditi i domaćini mnogih prvenstvenih i kup utakmica, koji na utakmice dolaze sa namjerom da podrže svoj klub i uživaju u igri. Uspostavljanje prakse naknadnog uvođenja i ranog izvođenja navijača sa stadiona pokazuje se izrazito nepoštovanje prema onim, koji satima putuju da bi bili uz svoj tim, a zbog kojih se fudbal i igra.
Saopstenje kluba
[quote=HapicaRadePaprica post_id=7529104 time=1583356262 user_id=39579]
Sve cestitke našem timu.Oduševljen sam prikazanim veceras a posebno sam oduševljen stavom našeg tima.Hrabro i muški je to izgledalo veceras i svaka im cast na tome,to je Zeljo.Nadam se ovakvom pristupu i igri i u nastavku prvenstva.Svi naši isticu korektno navijanje u Banja Luci pa kad mozemo kritikovati treba i pohvaliti kad je nešto ok.Nije ok ulazak naših navijaca poslije 35-te minute ali to je do policije i organizatora i time trebaju da se pozabave oni krimosi iz saveza.
[/quote]
Ako nisi bio danas u bl boga ti ne pisi gluposti i ne seri.Korektno navijanje.Ne muti vodu i nemoj objamnjivAati i opravdavati fasiste danas na stadionu.Na zapadu sam se naslusao danas vise uvreda na racun mog naroda i mog grada i kluba nego na srni 94.Pleme im ****.Tako da znas iz prve ruke
[/quote]
Ako nisi bio danas u bl boga ti ne pisi gluposti i ne seri.Korektno navijanje.Ne muti vodu i nemoj objamnjivAati i opravdavati fasiste danas na stadionu.Na zapadu sam se naslusao danas vise uvreda na racun mog naroda i mog grada i kluba nego na srni 94.Pleme im ****.Tako da znas iz prve ruke
Lijepo saopstenje. Nadam se da ce se uskoro i poduzeti neki konkretni koraci u cilju sprecavanja ovakvih stvari.
mislio sam da smo shvatili da od saopstenja nema nista i da nikada nista nece biti od istih !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Odlicna stvar ovo saopstenje
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pa bolan imaš li trunku kulture i odgoja...normalni ljudi se na takav nacin se ne obracaju drugim ljudima,mozda zivotinjama a i u to nisam siguran.iguita je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:30Ako nisi bio danas u bl boga ti ne pisi gluposti i ne seri.Korektno navijanje.Ne muti vodu i nemoj objamnjivAati i opravdavati fasiste danas na stadionu.Na zapadu sam se naslusao danas vise uvreda na racun mog naroda i mog grada i kluba nego na srni 94.Pleme im ****.Tako da znas iz prve rukeHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 mar 2020, 22:11Sve cestitke našem timu.Oduševljen sam prikazanim veceras a posebno sam oduševljen stavom našeg tima.Hrabro i muški je to izgledalo veceras i svaka im cast na tome,to je Zeljo.Nadam se ovakvom pristupu i igri i u nastavku prvenstva.Svi naši isticu korektno navijanje u Banja Luci pa kad mozemo kritikovati treba i pohvaliti kad je nešto ok.Nije ok ulazak naših navijaca poslije 35-te minute ali to je do policije i organizatora i time trebaju da se pozabave oni krimosi iz saveza.
Amar Osim :” Moram istaći korektnost igrača na terenu, bez grubih startova i provokacija. Na tome sam svima zahvalan ovdje u Borcu, publika je bila korektna... Mi smo danas imali tu sreću da pobijedimo i to je to", rekao je Osim.
Poslušaj izjavu Ramovica koji isto tako cestita igracima Borca na fer igri i cestita navijacima Borca na fer navijanju.Eto i njima reci da ne seru.
Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, Napapijri i 69 gostiju.