NIKAKVIM šansama?FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu?

NIKAKVIM šansama?FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu?
Navijam za Sarajevo i zbog toga se nikad nisam pokajao.Prema Olimpiku gajim simpatije zbog sistema prema kojem radi,a Borac je samo klub iz onog dijela Bosne.Željovac je napisao/la:NIKAKVIM šansama?FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu?Ja kažem, MORA da boli. Mi smo već u sljedećem kolu na 2 boda od lidera koji gostuje u Širokom
A čekamo ih na Grbavici
Rastavljanje u kupu reklo dosta o omjeru snaga. Ostavićemo ih više nego prošle godine, kad smo i više zaostajali na tabeli. Je li te stid reći za koga ti navijaš?
Pored Borca.
Jedina stvar koja drzi Zelju u vrhu je Amar i sta sad ?Trebali bi ga otjerati da se mogu dusmani nasladjivati...kakav danak neiskustvu.Ti znas kad su u Zelji pare igracima?Reci onda da su im isplacene sve pare od prosle sezone plus premije,da se ne duguje nikom nista od kako je Amar tu.Kakvo glupo poredjenje vi imate Amara a da nije njega bili bi ko Velez,da Gracic nije u Olimpiku bili bi u federalnoj...znaci svi imaju nekoh jakog samo hrenovke karinu imaju.Reci i to kad nabrajas.Dobro rece Zeljovac mora da boli, fala Bogu Amar je tu i boli ce jos mnogo duze nego ste ste mislili.Znaci nemamo stadion,nemamo omladinski pogon,igraci nemaju za sijalice,organizacija nula bodova ali opet smo najuspjesniji BiH klub u Evropi a ovdje nemamo konkurenciju sto se tice trofeja...ali dobro Olimpic se namece, bice guravo da se upise 12 pobjeda protiv malog vjestackog kluba,koji je najorganizovanijiFRANK RIBERY je napisao/la:Sramota je uopšte raspravljati o dugovima ova dva kluba.To je za finansijske policije .Raspitaj se malo kad platu dobivaju u Želji i Sarajevu,a kad u Olimpicu.Jedina stvar koja drži Želju u vrhu, a ne na dnu jeste Amar Osim.Zahvali se Bogu što se odlučio vratiti inače bi i dalje gledali Želju kako tabori sa Veležom i još nekim kompanjonima na dnu.Ima trenera i to je sve.Čime se Željo može ponositi:omladinskim pogonom (klempuša od komšija je dovoljan pokazatelj),stadionom ( ruševina koja nikad , a možda nitad neće dobiti Uefa licencu), najboljim kadrom(ko brat bratu bar 3-4 ekipe su kvalitetnije po kadru od Želje), organizacijom (tu ste pri vrhu, ali daleko da ste najorganizovaniji u državi),redovnim primanjima (strani pojam za sport u Sarajevskom kantonu).Dušo draga ne zivi se od stare slave.I zapamti klubovi kao što su Olimpik u kojima je jedan čovjek i alfa i omega i koji su praktično privatizovani će uvijek biti ispred onih u kojima postoji više struja i u kojima svako ganja svoj interes.Zašto bi Gracić potkradao samoga sebe?Naravno da će čovjek raditi sve kako bi što bolje finansijski prošao Olimpik jer mu je to u interesu kao investitoru.A šta menadžeri rade Sarajevu i Želji pa to je za Haga.Esii TM87 je napisao/la:Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i repFRANK RIBERY je napisao/la:Olimpik je uz Široki Brijeg jedini klub koji ima i glavu i rep.Jedini problem je nedostatak infrastrukture koja ih sprečava da budu na čelu Premierlige.Ne treba zaboraviti da će Olimpik odigrati svih 30 utakmica u gostima i pored toga su u gornjem domu PL-a.O dobrom odabiru mladih igrača ne treba trošiti riječi jer će transfer Subašića biti vjerovatno najveći kad su u pitanju sarajevski premierligaši.Jedina zamjerka je što se tokom godine previše otpušta i dovodi igrača.Inače su u 90 posto stvari daleko odmakli i Zelji i Sarajevu, a stadion je problem koji ja se nadam će biti riješen u što kraćem roku.![]()
ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju
![]()
Subasic u Dormunduhhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...
Pa naravno da nemate konkurenciju što se tiče nastupa u Evropi.To su sve sami brodolomi.Onakve nastupe ne bi nikom poželio. Imali za hrenovke ili ne mi smo opet uspješniji od vas.Zar nije poražavajuće.A što se tiče mog poređenja nisi dovoljno inteligentan da bi shvatio šta sam htio da kažem.Trener vas čini dobrim inače kadar vam je smeće.Esii TM87 je napisao/la:Jedina stvar koja drzi Zelju u vrhu je Amar i sta sad ?Trebali bi ga otjerati da se mogu dusmani nasladjivati...kakav danak neiskustvu.Ti znas kad su u Zelji pare igracima?Reci onda da su im isplacene sve pare od prosle sezone plus premije,da se ne duguje nikom nista od kako je Amar tu.Kakvo glupo poredjenje vi imate Amara a da nije njega bili bi ko Velez,da Gracic nije u Olimpiku bili bi u federalnoj...znaci svi imaju nekoh jakog samo hrenovke karinu imaju.Reci i to kad nabrajas.Dobro rece Zeljovac mora da boli, fala Bogu Amar je tu i boli ce jos mnogo duze nego ste ste mislili.Znaci nemamo stadion,nemamo omladinski pogon,igraci nemaju za sijalice,organizacija nula bodova ali opet smo najuspjesniji BiH klub u Evropi a ovdje nemamo konkurenciju sto se tice trofeja...ali dobro Olimpic se namece, bice guravo da se upise 12 pobjeda protiv malog vjestackog kluba,koji je najorganizovanijiFRANK RIBERY je napisao/la:Sramota je uopšte raspravljati o dugovima ova dva kluba.To je za finansijske policije .Raspitaj se malo kad platu dobivaju u Želji i Sarajevu,a kad u Olimpicu.Jedina stvar koja drži Želju u vrhu, a ne na dnu jeste Amar Osim.Zahvali se Bogu što se odlučio vratiti inače bi i dalje gledali Želju kako tabori sa Veležom i još nekim kompanjonima na dnu.Ima trenera i to je sve.Čime se Željo može ponositi:omladinskim pogonom (klempuša od komšija je dovoljan pokazatelj),stadionom ( ruševina koja nikad , a možda nitad neće dobiti Uefa licencu), najboljim kadrom(ko brat bratu bar 3-4 ekipe su kvalitetnije po kadru od Želje), organizacijom (tu ste pri vrhu, ali daleko da ste najorganizovaniji u državi),redovnim primanjima (strani pojam za sport u Sarajevskom kantonu).Dušo draga ne zivi se od stare slave.I zapamti klubovi kao što su Olimpik u kojima je jedan čovjek i alfa i omega i koji su praktično privatizovani će uvijek biti ispred onih u kojima postoji više struja i u kojima svako ganja svoj interes.Zašto bi Gracić potkradao samoga sebe?Naravno da će čovjek raditi sve kako bi što bolje finansijski prošao Olimpik jer mu je to u interesu kao investitoru.A šta menadžeri rade Sarajevu i Želji pa to je za Haga.Esii TM87 je napisao/la:
Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i rep![]()
ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju
![]()
Subasic u Dormunduhhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...![]()
FRANK RIBERY je napisao/la:Navijam za Sarajevo i zbog toga se nikad nisam pokajao.Prema Olimpiku gajim simpatije zbog sistema prema kojem radi,a Borac je samo klub iz onog dijela Bosne.Željovac je napisao/la:NIKAKVIM šansama?FRANK RIBERY je napisao/la: Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu?Ja kažem, MORA da boli. Mi smo već u sljedećem kolu na 2 boda od lidera koji gostuje u Širokom
A čekamo ih na Grbavici
Rastavljanje u kupu reklo dosta o omjeru snaga. Ostavićemo ih više nego prošle godine, kad smo i više zaostajali na tabeli. Je li te stid reći za koga ti navijaš?
Pored Borca.
NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas
![]()
Pa Evropa se iga oduvjek a ne od unazad 3-4 god...o brodolomima necemo vise.Pocevsi od amatera iz Finske,pa preko Besiktasa do Basela.Ali dobro to je ok sve med i mlijeko.
Samo cu reci :
Zivio nam Osim dragi
FRANK RIBERY je napisao/la:NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas
![]()
Pa Evropa se iga oduvjek a ne od unazad 3-4 god...o brodolomima necemo vise.Pocevsi od amatera iz Finske,pa preko Besiktasa do Basela.Ali dobro to je ok sve med i mlijeko.
Samo cu reci :
Zivio nam Osim dragi
A luzeru a amateri iz Finske???FRANK RIBERY je napisao/la:NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas
![]()
Samo cu reci :
Zivio nam Osim dragi
Misliš onim klubom koga ne možete pobjediti i kad nam dva igrača isključe.Da ne idem previše u offtopic , svako svog konja hvali i tako će uvijek biti.nick je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:NAšta si ti spao da porediš Besiktaš i amatere iz Bugarske.Koji luzeri majko moja.Esii TM87 je napisao/la:Pa dobro inteligentni nisam te prepozano....a sto se tice trenera nemoj vise majketi,pocni da rucas
![]()
Samo cu reci :
Zivio nam Osim dragi![]()
pusti ga nek se dici olimpiCom kad ne moze klubom za koji navija
PA ja i ne krijem da sam Pitar.Ali iluzorno je pričati o rezultatima Olimpica kad klub nema svoj stadion, teren za treniranje i kad je prinuđen da igra 30 utakmica u gostima.I pored toga su u sredini tabele i sa velikim šansama da izađu u Evropu preko kupa.Šta bi više od toga.Neki su ovdje nerealni sa pričom o rezultatima.U ligi u kojoj domaćin po običaju uvijek pobjedi ovo je više nego dobar rezultat.elSaik je napisao/la:Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.
Pa i tvoj klubic je u istoj situacijiFRANK RIBERY je napisao/la:PA ja i ne krijem da sam Pitar.Ali iluzorno je pričati o rezultatima Olimpica kad klub nema svoj stadion, teren za treniranje i kad je prinuđen da igra 30 utakmica u gostima.I pored toga su u sredini tabele i sa velikim šansama da izađu u Evropu preko kupa.Šta bi više od toga.Neki su ovdje nerealni sa pričom o rezultatima.U ligi u kojoj domaćin po običaju uvijek pobjedi ovo je više nego dobar rezultat.elSaik je napisao/la:Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.
Pravi klub za SUBASU i jako brzo ce pokazat svoj kvalitet i zato SRETNO ŽUTI MAJSTORE,,,,,,,,,dragon boy je napisao/la:SUBASIC ide u ROMU kao alternativa za Riisea
nikad... 11 utakmica 11 pobjeda...Tarantino je napisao/la:neka me neko ispravi ako griješim,ali ja mislim da nama olimpic otkad znam za njega nije uzeo nikad ni bod.
vidiš da me pamćenje dobro služitm84 je napisao/la:nikad... 11 utakmica 11 pobjeda...Tarantino je napisao/la:neka me neko ispravi ako griješim,ali ja mislim da nama olimpic otkad znam za njega nije uzeo nikad ni bod.
jedini uspjeh olimpika protiv nas jeste 0-0 u uzvratnoj utakmici 4.finala kupa 2000/2001...
a da ne pricam o pobjedama...
7-0 1994.
7-1 2000.
4-0 2001.
5-1 2001.
A vi imate svoj stadion ? hahahahhahah pa isti ste ko olimpik samo se ti tješiFRANK RIBERY je napisao/la:PA ja i ne krijem da sam Pitar.Ali iluzorno je pričati o rezultatima Olimpica kad klub nema svoj stadion, teren za treniranje i kad je prinuđen da igra 30 utakmica u gostima.I pored toga su u sredini tabele i sa velikim šansama da izađu u Evropu preko kupa.Šta bi više od toga.Neki su ovdje nerealni sa pričom o rezultatima.U ligi u kojoj domaćin po običaju uvijek pobjedi ovo je više nego dobar rezultat.elSaik je napisao/la:Pitarluk uvijek ispliva na površinu, koliko god se neko trudio da ga prikrije. Pa tako i kod Bilala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.