Od prvog kola proljećnog djela i utakmice u Zvorniku ćete se boriti za opstanakfukara87 je napisao/la:Ovo je dobro za nas sto buducnost vodi![]()
![]()
ajmo Buducnost bilo bi dobro da ne izgube jer mi cemo se onda borit za evropu

Moderator/ica: GracanicaAA
Od prvog kola proljećnog djela i utakmice u Zvorniku ćete se boriti za opstanakfukara87 je napisao/la:Ovo je dobro za nas sto buducnost vodi![]()
![]()
ma vi ste vec ispali...drinamen je napisao/la:Od prvog kola proljećnog djela i utakmice u Zvorniku ćete se boriti za opstanakfukara87 je napisao/la:Ovo je dobro za nas sto buducnost vodi![]()
![]()
Ako vas pobijedimo i vi ćete biti u izuzetno teškoj poziciji. Tako da ne pričaj unaprijed.Ljumani_Banovici je napisao/la:ma vi ste vec ispali...drinamen je napisao/la:Od prvog kola proljećnog djela i utakmice u Zvorniku ćete se boriti za opstanakfukara87 je napisao/la:Ovo je dobro za nas sto buducnost vodi![]()
![]()
ajmo Buducnost bilo bi dobro da ne izgube jer mi cemo se onda borit za evropu![]()
Sljedeću utakmicu igrate sa nama. Ispravi me ako griješim ali vi ste pretrpili najveći poraz u istoriji ove zajedničke ligeneutralan__ je napisao/la:jbg da je bio Sajarlic bilo bi drugacije mozda bi i izvukli bod,sudjenje no coment samo da kazem da je bolje nego kad smo igrali kod kuce sa Olimpikom i Leotarom,igra i nije losa s obzirom na teren,Haska se nesto ko trudio sto me raduje,pokazali su i borbenost ko i svakoj utakmici
P.s drina(wo)men razligu sa teme imas svoju pa tamo pisi sta hos!!
dje to nadje allaha ti i boga ... ??? ... da ti nisi mozda pomijesao temudrinamen je napisao/la:Sljedeću utakmicu igrate sa nama. Ispravi me ako griješim ali vi ste pretrpili najveći poraz u istoriji ove zajedničke ligeneutralan__ je napisao/la:jbg da je bio Sajarlic bilo bi drugacije mozda bi i izvukli bod,sudjenje no coment samo da kazem da je bolje nego kad smo igrali kod kuce sa Olimpikom i Leotarom,igra i nije losa s obzirom na teren,Haska se nesto ko trudio sto me raduje,pokazali su i borbenost ko i svakoj utakmici
kakav poraz matereti??????????????????????????koji si ti biser u p.m!!Ljumani_Banovici je napisao/la:dje to nadje allaha ti i boga ... ??? ... da ti nisi mozda pomijesao temudrinamen je napisao/la:Sljedeću utakmicu igrate sa nama. Ispravi me ako griješim ali vi ste pretrpili najveći poraz u istoriji ove zajedničke ligeneutralan__ je napisao/la:jbg da je bio Sajarlic bilo bi drugacije mozda bi i izvukli bod,sudjenje no coment samo da kazem da je bolje nego kad smo igrali kod kuce sa Olimpikom i Leotarom,igra i nije losa s obzirom na teren,Haska se nesto ko trudio sto me raduje,pokazali su i borbenost ko i svakoj utakmici
Drinamen hocete vi castiti i prvi putdrinamen je napisao/la:Sljedeću utakmicu igrate sa nama. Ispravi me ako griješim ali vi ste pretrpili najveći poraz u istoriji ove zajedničke ligeneutralan__ je napisao/la:jbg da je bio Sajarlic bilo bi drugacije mozda bi i izvukli bod,sudjenje no coment samo da kazem da je bolje nego kad smo igrali kod kuce sa Olimpikom i Leotarom,igra i nije losa s obzirom na teren,Haska se nesto ko trudio sto me raduje,pokazali su i borbenost ko i svakoj utakmici
haha ko se zadnji smije najslađe se smije, ne zaboravite prvo kolo...Ljumani_Banovici je napisao/la:ma vi ste vec ispali...drinamen je napisao/la:Od prvog kola proljećnog djela i utakmice u Zvorniku ćete se boriti za opstanakfukara87 je napisao/la:Ovo je dobro za nas sto buducnost vodi![]()
![]()
ajmo Buducnost bilo bi dobro da ne izgube jer mi cemo se onda borit za evropu![]()
Hvala,svako dobro !zmaj gradacac je napisao/la:DOBRO DOSLI U PL SA ZAKASNJENJEM KOMSIJE...!!! Pozzz iz Gradacca
malo vecim zakasnjenjemLjumani_Banovici je napisao/la:Hvala,svako dobro !zmaj gradacac je napisao/la:DOBRO DOSLI U PL SA ZAKASNJENJEM KOMSIJE...!!! Pozzz iz Gradacca
hehe ma necemo,naravno da smo jaci,hvalazmaj gradacac je napisao/la:hehe ma nista malo jest veci al et nemoj te zamjerit sta al bolji ste od drine iz zvornika !!!
to je dobro,jbt propada nam temaLjumani_Banovici je napisao/la:Dobra vijest za nas Teren,a jeste da se nece trenirati na njemu nikako.Zele da ga oporave i da ga jos dorade da bi bio spreman za nastavak proljetnog dijela sezone.
propada k'o kožica od kurbana u džamiji...neutralan__ je napisao/la:to je dobro,jbt propada nam temaLjumani_Banovici je napisao/la:Dobra vijest za nas Teren,a jeste da se nece trenirati na njemu nikako.Zele da ga oporave i da ga jos dorade da bi bio spreman za nastavak proljetnog dijela sezone.