FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2020, 18:28

Otpjevaj im sta Balja....istovario bi ja tebe na Bradini da si i u realu i u barci igrao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 18:31

Šta reći.Sad već standardno loša igra,suđenje sivca domaćinsko i očigledno protiv nas,luzerski mentalitet,lutajući Baljić koji ne zna kud ide i okreni-obrni na kraju novi poraz.

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 04 mar 2020, 18:38

Ovo je nezdravo gledat. Mentalitet poprimljen od gradsog rivala. Ne samo Balja nega vec i pola ekipe sa njim.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 18:40

CityCity je napisao/la:
04 mar 2020, 18:31
Šta reći.Sad već standardno loša igra,suđenje sivca domaćinsko i očigledno protiv nas,luzerski mentalitet,lutajući Baljić koji ne zna kud ide i okreni-obrni na kraju novi poraz.
Ma samo ojerati neznalicu.Ako Muratović postavlja pitanje da će i on sa Baljićem onda neka ide i on.
Starčević je za njega Trapatoni.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 18:43

HODI HUSREFE,DA SAMO VIDIM KAKO KOMANDUJEŠ EKIPOM.HODI SPASITELJU.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 18:49

KAKO KOJE KOLO I UTAKMICA MI SAMO TONEMO.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 18:56

tuzla1983 je napisao/la:
04 mar 2020, 18:38
Ovo je nezdravo gledat. Mentalitet poprimljen od gradsog rivala. Ne samo Balja nega vec i pola ekipe sa njim.
Kad ti par igrača igra slabo onda je to problem do tih igrača i mijenjaju se.Ali kad ti čitav tim u kontinuitetu igra slabo,onda je to do trenera.Kod Bošnjakovića su igrali uglavnom ovi isti koji i sad igraju (uz par promjena) i izgledali su dosta bolje u skoro svim segmentima igre.Kod Baljića nema nikakve strategije,taktike,nema pas igre i kombinatorike,nema fizičke igre na mišiće,nema golova,nema visokog pobjedničkog morala,drčnosti,odlučnosti,jednostavno rečeno ničega.Čitav tim je spušten za par nivoa ispod onog što je bilo najesen.
Takođe vrijedilo bi analizirati i pogledati reprizu utakmice u "stručnom štabu" današnje partije Efendića.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 19:06

CityCity je napisao/la:
04 mar 2020, 18:56
tuzla1983 je napisao/la:
Kad ti par igrača igra slabo onda je to problem do tih igrača i mijenjaju se.Ali kad ti čitav tim u kontinuitetu igra slabo,onda je to do trenera.Kod Bošnjakovića su igrali uglavnom ovi isti koji i sad igraju (uz par promjena) i izgledali su dosta bolje u skoro svim segmentima igre.Kod Baljića nema nikakve strategije,taktike,nema pas igre i kombinatorike,nema fizičke igre na mišiće,nema golova,nema visokog pobjedničkog morala,drčnosti,odlučnosti,jednostavno rečeno ničega.Čitav tim je spušten za par nivoa ispod onog što je bilo najesen.
Takođe vrijedilo bi analizirati i pogledati reprizu utakmice u "stručnom štabu" današnje partije Efendića.
JOJ ŠTA URADI ČOVJEK OD ONAKVE EKIPE.PA MI SMO BOLJE U DRUGOJ LIGI IGRALI.NAPOLJE SROLJO SROLJAVI.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 19:09

PRIJE ŽELJE ON TREBA LETIT .NEKA VODI ADANALIĆ EKIPU NA GRBAVICI.
JESI NAS USREĆIO MURATE, SVAKA ČAST.
OVO JE SVJETSKI.HEBE LUD ZBUNJENOGA.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 19:20

tuzlac je napisao/la:
04 mar 2020, 19:06
CityCity je napisao/la:
tuzla1983 je napisao/la:
JOJ ŠTA URADI ČOVJEK OD ONAKVE EKIPE.PA MI SMO BOLJE U DRUGOJ LIGI IGRALI.NAPOLJE SROLJO SROLJAVI.
Dobar trener od slabog igrača izvlači najbolje i čini ga boljim nego što u stvari jeste a loš trener od dobrog igrača pravi slabog prosječnog igrača i na taj način vodi ekipu u probleme.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 19:53

CityCity je napisao/la:
04 mar 2020, 19:20
tuzlac je napisao/la:
04 mar 2020, 19:06
CityCity je napisao/la:

Dobar trener od slabog igrača izvlači najbolje i čini ga boljim nego što u stvari jeste a loš trener od dobrog igrača pravi slabog prosječnog igrača i na taj način vodi ekipu u probleme.
TAJ PROBLEM MI I IMAMO. Ali ima dovoljno kola da se stanje popravi ,prije svega grozan dojam a nakon toga možda i plasman na tabeli

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 04 mar 2020, 20:00

tuzla1983 je napisao/la:
04 mar 2020, 15:07
Na youtube ima direktan prenos.
Hvala za link.

Lose odigrano, los ulazak u utakmicu bez ikakve zelje, htjenja icega...

Igra po principu "cekamo da primimo gol"... nismo izveli nijedan napad do primljeng gola...

To najvise mrzim... Nismo ni dugo cekali da ga primimo...

Drugo poluvrijeme nesto malo bolje.

Uzasna reakcija Efendica kod drugog gola Zrinjskog.

Sto se tice ponistenog gola - da je bilo obrnuto - Zrinjskom bi bio priznat - to je sve sto se ima reci...

Vise od pola vas se ovdje radovalo kad je Baljic doveden umjesto Bosnjakovica...

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 20:29

Crnkić je vukao za ruku golmana Zrinjskog.Kad se skroz uspori snimak vidi se očigledno.Eto pogledajte ali usporite na 0,25.
Efendić definitivno kralj.Nema dalje.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 20:38

tuzlac je napisao/la:
04 mar 2020, 20:29
Crnkić je vukao za ruku golmana Zrinjskog.Kad se skroz uspori snimak vidi se očigledno.Eto pogledajte ali usporite na 0,25.
Apsolutno nisi u pravu.Kontakt je bio minimalan i više se čini da je golman pokušao da zaustavi Crnkića a ne obrnuto.Gol je čist.Na facebooku-stranica Tuzla City pišu da su to navodno priznali i iz Zrinjskog.Citiram sa stranice "Predstavnici Zrinjskog priznaju da je Crnkicu neopravdano poništen gol, ali šta to vrijedi kada je zenički sudija Sivac na očigled svih donio nevjerovatnu odluku."

tuzla1983
Kontakt:

Post Postao/la tuzla1983 » 04 mar 2020, 20:43

Ma gol je cist i to stoji isto kao sto su fakta da su pojedini klubovi zasticeni. Ali, to nema veze sa nasom neigrom. Predsjednik se usredsedo na sudije i savez a dobro bi bilo da malo obrati paznju na probleme unutar kluba.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 20:44

Husić: Ovo je dno dna, prisustvovali smo 'fudbalskom zločinu'
Alfa i omega FK Tuzla Cityja
Fudbaleri Tuzla Cityja danas su ispali iz Kupa Bosne i Hercegovine.

-------------------------------------
E moj Azmire Husiću prisustvovali smo mi sramotnoj i smiješnoj igri naše ekipe.Pa onda ide ostalo.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 20:57

tuzla1983 je napisao/la:
04 mar 2020, 20:43
Ma gol je cist i to stoji isto kao sto su fakta da su pojedini klubovi zasticeni. Ali, to nema veze sa nasom neigrom. Predsjednik se usredsedo na sudije i savez a dobro bi bilo da malo obrati paznju na probleme unutar kluba.
Apsolutno.Naučna fantastika je da ćemo imati pošteno suđenje na utakmicama sa Sarajevom,Željom,Zrinjskim i Borcem.To je sada nemoguće i tu se trenutno u ovakvom odnosu karata u savezu i u sudijskoj organizaciji nema šta tražiti.
Međutim ja sam prvenstveno sada nezadovoljan samom igrom tima,motivacijom,odnosom pojedinih igrača i strukom.Otprilike ono što je napisao Emir012.Citiram :

"Lose odigrano, los ulazak u utakmicu bez ikakve zelje, htjenja icega...

Igra po principu "cekamo da primimo gol"... nismo izveli nijedan napad do primljenog gola...

To najvise mrzim... Nismo ni dugo cekali da ga primimo..."

Znači taj mlitavi ulazak u tekmu je odmah nagovijestio poraz.I to se dešava ne samo sa Zrinjskim nego i sa Veležom,Slobodom,Čelikom,Širokim itd.Prvo poluvrijeme se prespava,onda se malo trgne kasnije i to je to.Pobjede rijetke i mršave sa 1:0 a porazi ubjedljivi.Kad će ova ekipa prva napasti protivnika? kada će npr postići 3 i više golova na utakmici a da se ne igra sa Zvijezdom ?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 mar 2020, 21:20

CityCity je napisao/la:
04 mar 2020, 20:57
tuzla1983 je napisao/la:
Apsolutno.Naučna fantastika je da ćemo imati pošteno suđenje na utakmicama sa Sarajevom,Željom,Zrinjskim i Borcem.To je sada nemoguće i tu se trenutno u ovakvom odnosu karata u savezu i u sudijskoj organizaciji nema šta tražiti.
Međutim ja sam prvenstveno sada nezadovoljan samom igrom tima,motivacijom,odnosom pojedinih igrača i strukom.Otprilike ono što je napisao Emir012.Citiram :

Igra po principu "cekamo da primimo gol"... nismo izveli nijedan napad do primljenog gola...

Znači taj mlitavi ulazak u tekmu je odmah nagovijestio poraz.I to se dešava ne samo sa Zrinjskim nego i sa Veležom,Slobodom,Čelikom,Širokim itd.Prvo poluvrijeme se prespava,onda se malo trgne kasnije i to je to.Pobjede rijetke i mršave sa 1:0 a porazi ubjedljivi.Kad će ova ekipa prva napasti protivnika? kada će npr postići 3 i više golova na utakmici a da se ne igra sa Zvijezdom ?
Kažu mi ljudi da je Crnkić povukao golmana.I da je evidentan faul na golmanu.Osim toga golmani su posebno zaštićeni.
Ma mi ako budemo pokušavali skretati krivnju iz kola u kolo na sudje a ne progovoriti o svojoj (ne) igri,Samo ćemo propadati dublje i dublje.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 04 mar 2020, 22:33

tuzlac je napisao/la:
04 mar 2020, 21:20
CityCity je napisao/la:
04 mar 2020, 20:57
tuzla1983 je napisao/la:

Kažu mi ljudi da je Crnkić povukao golmana.I da je evidentan faul na golmanu.Osim toga golmani su posebno zaštićeni.
Ma mi ako budemo pokušavali skretati krivnju iz kola u kolo na sudje a ne progovoriti o svojoj (ne) igri,Samo ćemo propadati dublje i dublje.
Kakvi crni ljudi.Pogledaj svojim očima.Gol je čist 100 %.Čemu to kontriranje očiglednih stvari.Nije valjda da zbog fiksacije Husrefom trebaš izokrenuti sve činjenice,ignorisati saopštenja kluba,kritikovati Azmira zbog reakcije na suđenja itd.To što smo mi igrali slabo ne umanjuje činjenicu da smo i pored takve igre pokradeni i da smo trebali povesti 2:1 a onda ko zna šta bi bilo.

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 04 mar 2020, 23:44

E moj Husiću dzaba novce i trud svoj ulazes al neces nikad ništa osvojiti od ovih kriminalaca u nogometnom savezu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.