Steta, jam u bas zelim da se probije, ali Boze moj ne moze svako.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:18Ja sam nešto pretraživao neki dan, nije nikako igrao otkad je došao, nije bio ni na klupi.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:14Eh prati li ko Mustafica?Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:07
Kako je lijepo ovo procitati . Mislim da su svi nabrojani karakterno cestiti i vezani "ljubavlju" za FKS . Razumijem i Marinovica da u ovom finisu sezone malo manje daje sansu Akademcima . Bit ce vjerovatno bolje na pocetku sezone 2020/21 , nesto slicno kao Husref 18/19 g. Kurdic je odigrao neke solidne utakmice , mozda i vise od toga , Mustafic takodje . Vjerujem da ce i Sabanovic dici formu i biti dobar za FKS .
Malo me brine da nema nadolazecih Akademaca i tu trebamo poboljsanja . Lijepo je i da nasi bh djecaci nadju selameta u fudbalu , da li u Mladosti , Celiku , Olimpiku , Gorazdu ... Resic je odigrao solidno , da je prosao pripreme sa FKS , bio bi jos bolji . Samo jako , jos jace investirati u Akademiju .![]()
![]()
A sto se tice djece, realno je za ocekivati da ce ih biti sve manje i manje...
Mislim da bi sljedece pripreme morao da odradi Kenan Dervisagic, koliko sam vidio, za krila se ubio