Tko je Selmir Pidro,koliko je utakmica odigro zadnju godinu dana ?
Jedini igrač koji nije igrao godinu dana a cijena mu raste
Jer ga gura zna se već ko
Nije istina, ova cijena stoji od vremena kad smo uzeli duplu krunu. Cijena se nije mijenjala a realno se trebala malo spustiti makar u ovom posljednjem update-u jer je mjesecina povrijeđen. Cijena će se definitivno spustiti sljedeći put.
Ne može te nijedna stranica gurati, šuplja priča.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja nisam nikad igraca koji imao tesku povredu radio update bio to Pidro, Muminovic ili neko drugi. tako ce biti i ljetos kod Hebibovica i onog golmana u Zrinjskom. sto mislim nije fer.zato cijene ostaje.
Ja nisam nikad igraca koji imao tesku povredu radio update bio to Pidro, Muminovic ili neko drugi. tako ce biti i ljetos kod Hebibovica i onog golmana u Zrinjskom. sto mislim nije fer.zato cijene ostaje.
Nije fer prema drugim igračima ma ko to bio,samim tim ni ostale vrijednosti onda nisu relevantne
Kakav bola Pidro ko je taj u BHTPL ma kakva ona bila,da je odigro bar sezonu neku top pa se ozljedio pa bi reko covjek ok.
Nego nekome se tamo,svidio pa mu lupi cjenu a on goli **** niđe ga,ako ces na osnovu talenta davat cjene onda svim mladim lupi po 500 000 eura i zdravo
Kakav bola Pidro ko je taj u BHTPL ma kakva ona bila,da je odigro bar sezonu neku top pa se ozljedio pa bi reko covjek ok.
Nego nekome se tamo,svidio pa mu lupi cjenu a on goli **** niđe ga,ako ces na osnovu talenta davat cjene onda svim mladim lupi po 500 000 eura i zdravo
Zaboravili ste i da Pidro igra za najveci klub u drzavi. I to mu puno dize cijenu. Pored toga, 99% vas uopste ne zna kako se ti igraci procjenjuju, tj vrijednuju. Cuj ovaj se cudi sto je Zakaricu pala cijena. Allahselamet
Zaboravili ste i da Pidro igra za najveci klub u drzavi. I to mu puno dize cijenu. Pored toga, 99% vas uopste ne zna kako se ti igraci procjenjuju, tj vrijednuju. Cuj ovaj se cudi sto je Zakaricu pala cijena. Allahselamet
Dize mu menadjer,a momak je ok sasvim,a najveći mozda u opstini Centar ili sad Ilidza zavisi gdje ste sad
Opravadnje ce bit da su se naljutili jer to za njih nije Bosna. TAkve osobe uvijek nadju opravdanje za svo zlo koje urade i spremne su besramno lagat i kad su dokazi tu oni ce te ubjedjivat u suprotno. Ugrorezniji su od ugrozenih
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 04 mar 2020, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci kad te ova lazna gospoda pocne gadjat kamenjem prihvati i odi ( ionako je glava bosanska nece nj0j nista bit ). Svaka dalje reakcija ce dalje kod njih bit okrenuta na to da su oni iznervirani i nevini. Imaju ljudi u genima ttaj osjecaj i tu sposobnost zavaravanja sirih narodni masa ( sreca pa te mase imaju nizak stepen TELIGENCIJE )