Postaces omrazen kod misketovaca SuljoSulejman Krpić za ****: Kad je došla nova uprava u Željezničar, bilo je mnogo bolje i pritisak se smanjio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Postaces omrazen kod misketovaca SuljoSulejman Krpić za ****: Kad je došla nova uprava u Željezničar, bilo je mnogo bolje i pritisak se smanjio
Arena sport 1 -srpski
Hvala. Necu, obecavam, bit cu u najmanju ruku neutralan, a u slucaju ocekivanog skandiranja, imat cete i komsiju na vasoj strani
**** rasprave bruda, nije vrijeme ni mjesto. Nego, de ti meni reci slaze li se nama danas jupiter sa saturnom u liniji sa nasim mjesecom ili da se kolektivno okrenemo gospodaru?KANA je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:20ima li iko da pise na onom forumu neka postavi Suljin intervju![]()
nikad u zivotu nista nisam lose rekao protiv Misketa niti cu ali da mi je tata pa ja bi se zapitao jel moguce da svaki igrac isto kaze
sjecam se prosle godine kad je dosao Amar kaze Graovac hvala bog biti ce puno bolje Zeljo je bio samo bankomat igracima i nista drugo
![]()
Sad ce krenuti haranga na Krpica
Bruda ovaj intervju je kao slag na tortukerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:25**** rasprave bruda, nije vrijeme ni mjesto. Nego, de ti meni reci slaze li se nama danas jupiter sa saturnom u liniji sa nasim mjesecom ili da se kolektivno okrenemo gospodaru?KANA je napisao/la: ↑04 mar 2020, 12:20ima li iko da pise na onom forumu neka postavi Suljin intervju![]()
nikad u zivotu nista nisam lose rekao protiv Misketa niti cu ali da mi je tata pa ja bi se zapitao jel moguce da svaki igrac isto kaze
sjecam se prosle godine kad je dosao Amar kaze Graovac hvala bog biti ce puno bolje Zeljo je bio samo bankomat igracima i nista drugo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.