Posalo sam nekom ponudu Mayo i Thadeus Young za Manua

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zelim ja. Nudim ti Jacsona iz BobcatsaLBJ MVP je napisao/la:Želi li ko Leea iz GSW i Jarreta Jacka?
Jackson za Leea možemajestic24 je napisao/la:Zelim ja. Nudim ti Jacsona iz BobcatsaLBJ MVP je napisao/la:Želi li ko Leea iz GSW i Jarreta Jacka?
Ok ,posalji mi trade pa cu prihvaiti kad dodjem kuci.LBJ MVP je napisao/la:Jackson za Leea možemajestic24 je napisao/la:Zelim ja. Nudim ti Jacsona iz BobcatsaLBJ MVP je napisao/la:Želi li ko Leea iz GSW i Jarreta Jacka?
Poslaću ako mi propadne ovaj što sam sad poslomajestic24 je napisao/la:Ok ,posalji mi trade pa cu prihvaiti kad dodjem kuci.LBJ MVP je napisao/la:Jackson za Leea možemajestic24 je napisao/la: Zelim ja. Nudim ti Jacsona iz Bobcatsa
Primamljiva jest,al trazim ja boljeg centra. Ako si za neki trade sa Scolom ili Gasolom to vec moze. Naravnp,dati cu ti ja bojeg igraca za jednog od njih dvojcieMonolog je napisao/la:Posl'o sam ti i ja jednu primamljivu ponudu.
edo3majka je napisao/la:Dajem Durant-a za 2 solidna igraca. Pisite sta nudite
evans i kirilenko/craford/hamiltonedo3majka je napisao/la:Dajem Durant-a za 2 solidna igraca. Pisite sta nudite
Od mene može Okafur koji ima preko 9.5 skokova po utakmici.bavarian_bk je napisao/la:Skroz sam slab sa reboundsima , ima li ko zainteresovan za trade
Prihvatio sam.LBJ MVP je napisao/la:@majestic evo posalo sam odustao sam od onog
P.S.Jbt kakav imam procenat šuta
Sta zelis od meneMonolog je napisao/la:Od mene može Okafur koji ima preko 9.5 skokova po utakmici.bavarian_bk je napisao/la:Skroz sam slab sa reboundsima , ima li ko zainteresovan za trade
Imam ja. Dajem ti Lamara Odoma za Ginobilija. Eto poslao sam ti ponudu pa razmisli. Dobivas 15 poena i 10 + skokovabavarian_bk je napisao/la:Skroz sam slab sa reboundsima , ima li ko zainteresovan za trade
Gledam te. Reci šta možeš ponuditi, da se ne nadam nečemu. Meni je potreban neko ko dobro izvodi slobodna bacanja, da ne budem toliko deficitaran po tom pitanju.bavarian_bk je napisao/la:Sta zelis od meneMonolog je napisao/la:Od mene može Okafur koji ima preko 9.5 skokova po utakmici.bavarian_bk je napisao/la:Skroz sam slab sa reboundsima , ima li ko zainteresovan za tradeBratstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.