Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako misle da se ovo prvenstvo odigra do kraja i da bude regularno, onda moraju odraditi ove utakmice bez prisustva publike. Mjesec dana neigranja bi bilo nemoguće nadoknaditi s obzirom da se u junu igra Euro.
Dakle, ili bez prisustva navijača ili ova sezona neće biti završena.
Dakle, ili bez prisustva navijača ili ova sezona neće biti završena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma slažem se i ja da bi bilo najpametnije da se zasad igra ispred praznih tribina, a neka Uefa ili Fifa namire taj novac od karata. 
Ali ne bih imao ništa protiv ni da se par kola odigra na neutralnom terenu, čak i to je bolje nego prazne tribine.
Milanovim igračima javljeno da se odgađa utakmica pola sata nakon što su busom stigli u Torino. Tragikomično.

Ali ne bih imao ništa protiv ni da se par kola odigra na neutralnom terenu, čak i to je bolje nego prazne tribine.
Milanovim igračima javljeno da se odgađa utakmica pola sata nakon što su busom stigli u Torino. Tragikomično.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
walter zenga novi trener cagliarija
loseg trenera zamijenili jos gorim lol
loseg trenera zamijenili jos gorim lol
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koji cirkus od saveza i lige. Svaka daljna odgoda dovodi u pitanje završetak prvenstva. Najbolje onda da prekinu sve i da se ne igra do septembra. Jer ovo je cirkus. Neko bi rekao da je zaraženo najmanje 50 000 ljudi u Italiji.
Uostalom Serie B se igra normalno.
Uostalom Serie B se igra normalno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
zivoti navijaca iz serie b su manje bitni, zbog toga i igraju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cirkus obični, koji donosi veliku štetu klubovima. A UEFA neće dozvoliti da se igra u nekim nanadnim terminima u maju recimo. A i samoj reprezentaciji Italije ovo sve ne ide u korist.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ovi ili pojma nemaju sta rade,ili neko zeli iz nekog razloga i korsiti ovo prvenstvo uciniti neregularnim....nemam drugog objasnjenja na gluposti koje prave,pa odigralo se 10 utakmica serie B bez nekih problema.....sta li se ovdje muti da mi je znati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Neki od "problema" je to sto su te utakmice serije B sigurno doprinijele sirenju virusa koji se u Italiji brzo siri sa obzirom da su znali za njega.
Sva veca okupljanja zabraniti a utakmice igrati na praznim stadionima je jedino rjesenje ali to dokazani idioti iz saveza ne znaju.
too mene i buni ....nesto kompliku iz nekog razloga....sta li e u pitanju ja ne znam ali ovo mi uopste nema logike...realno ako odgode jos kolo ili dva ,u pitanju je regulartnost takmicenja....euro je blizu nema sanse da se sve odigra do kraja...neces nikog tjerati da igra svaka 2 dana i nema ekipe koja bi pristala na to realno....evo bukvalno su ljudi dosli do zida...Marvin je napisao/la: ↑04 mar 2020, 02:12Neki od "problema" je to sto su te utakmice serije B sigurno doprinijele sirenju virusa koji se u Italiji brzo siri sa obzirom da su znali za njega.
Sva veca okupljanja zabraniti a utakmice igrati na praznim stadionima je jedino rjesenje ali to dokazani idioti iz saveza ne znaju.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro ljudi dragi, granice se zatvaraju, letovi obustavljaju, gledaj samo sta se desilo u Kini zbog toga sto se nije djelovalo odma kada se pojavilo. Nije ovdje samo Italija u pitanju niti fudbalski savez - zbog cega je i glupo porediti Serie B utakmice gdje dodje 2000 navijaca sa ovim najvecim. Utakmicama Juve-Inter ; Juve-Milan bi prisustvovala masa ljudi iz inostranstva, sto je sve podlezno tom nekom sirenju i ode to sve u helac.
Sa ove sporedne strane, sasvim logicno rjesenje ovih problema je igranje bez navijaca. Ali u industriji gdje godisnje na jednog "uposlenika/igraca" ode 30 miliona eura (+ porezi), zamisli samo koja je administracija, masinerija, sponzorstva, lobi koji stoje iza toga i ne dozvoljavaju da to bude zatvoreno takmicenje. Mnogo je ovo veca slika nego je iko od nas moze i shvatiti racionalno.
Sa ove sporedne strane, sasvim logicno rjesenje ovih problema je igranje bez navijaca. Ali u industriji gdje godisnje na jednog "uposlenika/igraca" ode 30 miliona eura (+ porezi), zamisli samo koja je administracija, masinerija, sponzorstva, lobi koji stoje iza toga i ne dozvoljavaju da to bude zatvoreno takmicenje. Mnogo je ovo veca slika nego je iko od nas moze i shvatiti racionalno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ako ce zatvorit kapije do kraja prvenstva ...onda nek to urade svima...nebitno koja je regija il tim ...samo je tako regularno donekle prvenstvo ...a savez nek nadoknadi timovima gubitke od ulaznica ..
najbolje je uzeti trenutno stanje na tabeli I to je to 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sad kad je postala situacija ozbiljna u italiji, svi se sjetili i govore najbolje je pred zatvorenim tribinama svi da igraju.
Do neki dan su se ljudi ismijavali Marotti a juventus je htio da igra pred punim tribinama u ponedjeljak, jer u nedjelju su jedino mogli igrat sa zatvorenom kapijom. Ocito neki ne shvataju u italiji ozbiljnost situacije i bez obzira sa koje strane navijaci dolaze, jedna utakmica, milioni eura nisu vrijedni eksponentnog sirenja virusa. Predsjednik saveza bi mozda trebao podnijeti ostavku iz moralnih razloga jer je evidentno nesposoban da se nosi sa trenutnom situacijom- odnosno drugim rijecima je klaun.
Marotta i Zhang

Do neki dan su se ljudi ismijavali Marotti a juventus je htio da igra pred punim tribinama u ponedjeljak, jer u nedjelju su jedino mogli igrat sa zatvorenom kapijom. Ocito neki ne shvataju u italiji ozbiljnost situacije i bez obzira sa koje strane navijaci dolaze, jedna utakmica, milioni eura nisu vrijedni eksponentnog sirenja virusa. Predsjednik saveza bi mozda trebao podnijeti ostavku iz moralnih razloga jer je evidentno nesposoban da se nosi sa trenutnom situacijom- odnosno drugim rijecima je klaun.
Marotta i Zhang

Isto sam i ja napisa odma cim se odgodila ona prva utakmica protiv Sampe, realno je trebalo vec tada igrati sve utakmice bez gledatelja, a sada ovog zastoja i zbrke u kalendaru nebi bilo, ali pametni predsjednik ne zeli siriti sliku praznih stadiona 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Beduin
- Kontakt:
Milano je blizu Svicarske granice, a u tom italijanskom kantonu Ticino u Svici radi preko 50k italijana i svakodnevno ulaze tamo. Tako da malo kenjaju u Italijanskom savezu, moglo se ovo dogovoriti i igrati pred praznim tribinama i cao, a ne komplikovati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Igra li se sutra Napoli-Inter, i ako se igra jel samo domaci navijaci ?
I ta prica o brizi za ljude od strane Marotte i Kineza je pateticna
I ta prica o brizi za ljude od strane Marotte i Kineza je pateticna

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Po nekim informacijama nece se igrati, trebalo bi se znati veceras.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pisali smo nedavno, glupost je odgađati utakmice kao da će virus tek tako nestati. Jedino logično rješenje je bilo da se sve utakmice igraju bez navijača, koliko god to neko osporavao.
Il Club più titolato al mondo!
Eto sluzbeno otkazano, lagano kljuc u bravu za ovu sezonu
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma nista,ova sezona se nece ni zavrsiti svima je jasno ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.