FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jači od režima i partija, a sve od partije i od režima dobili i isprosili i dan danas je tako od rekonstrukcije stadiona pa na dalje, nije problem gurali su i nas al nemoj mi mitomaniju prosipat
-
- Kontakt:
Šta ovo lupa Vico Zeljković, kaže Horde ispalile dvije rakete na njihovu tribinu ??
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima slikaHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:34Šta ovo lupa Vico Zeljković, kaže Horde ispalile dvije rakete na njihovu tribinu ??
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
HVala Bogu pa ne ovisimo o drzavi
a svakako da oba kluba trebaju podjednako imati podrsku drzave, grada Sarajeva prije svega.
Ono sto bih najvise volio vidjeti da drzava stane iza klubova, sredi terene pa da imamo konacno sta gledati mimo koseva, grbavice i bilinog polja.

Ono sto bih najvise volio vidjeti da drzava stane iza klubova, sredi terene pa da imamo konacno sta gledati mimo koseva, grbavice i bilinog polja.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da je bilo 0:3, bile bi tri rakete. Sami su krivi sto se nisu branili na terenuAlfredNobel je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:35Ima slikaHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:34Šta ovo lupa Vico Zeljković, kaže Horde ispalile dvije rakete na njihovu tribinu ??
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Naime, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i nedoličnog skandiranja u finišu susreta Banjalučani su kažnjeni sa 5 000 KM.
Također, zatvorena je i sjeverna tribina Gradskog stadiona u Banjaluci u sljedeća dva susreta, a kazna počinje teći od sutra, tačnije od meča četvrtfinala Kupa BiH protiv Željezničara.
smijesna kazna
Također, zatvorena je i sjeverna tribina Gradskog stadiona u Banjaluci u sljedeća dva susreta, a kazna počinje teći od sutra, tačnije od meča četvrtfinala Kupa BiH protiv Željezničara.
smijesna kazna
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Golemo.benko21 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:58Naime, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i nedoličnog skandiranja u finišu susreta Banjalučani su kažnjeni sa 5 000 KM.
smijesna kazna

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje ce ljudi sami sebi nabijati kazne nisu retardiraniMortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:59Golemo.benko21 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:58Naime, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i nedoličnog skandiranja u finišu susreta Banjalučani su kažnjeni sa 5 000 KM.
smijesna kazna![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jako mi se svidjela ideja o ovoj temi. Hvala vam puno što dijelite korisne informacije koje možete koristiti u svom radu. sretno.Takođe želim dodati da sam našao neke informacije o temi fudbalske fotografije. Siguran sam da će vam biti zanimljivo i možete poboljšati sadržaj
Zadnja izmjena: jackwilshere, dana/u 05 mar 2020, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Jarane ja tebe nista razumio nisam...jackwilshere je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:18Jako mi se svidjela ideja o ovoj temi. Hvala vam puno što dijelite korisne informacije koje možete koristiti u svom radu. sretno

Jedino znam, da se na ovoj temi ne smije prizivati ni jedan garo da dodje, toliko o informacijama, pa ti se sad fino orijentisi...

-
- Kontakt:
Sretan rodjendan najboljem treneru u drzavi!
Ko kaze da se nikad ne smije? Nas Smjesko

Ko kaze da se nikad ne smije? Nas Smjesko

-
- Kontakt:
Ko tebe kamenom, ti njega sa dvije rakete.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:34Šta ovo lupa Vico Zeljković, kaže Horde ispalile dvije rakete na njihovu tribinu ??
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:30Jarane ja tebe nista razumio nisam...jackwilshere je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:18Jako mi se svidjela ideja o ovoj temi. Hvala vam puno što dijelite korisne informacije koje možete koristiti u svom radu. sretno![]()
Jedino znam, da se na ovoj temi ne smije prizivati ni jedan garo da dodje, toliko o informacijama, pa ti se sad fino orijentisi...![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
RajaBa1983 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:40Vanja8 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:30Jarane ja tebe nista razumio nisam...jackwilshere je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:18Jako mi se svidjela ideja o ovoj temi. Hvala vam puno što dijelite korisne informacije koje možete koristiti u svom radu. sretno![]()
Jedino znam, da se na ovoj temi ne smije prizivati ni jedan garo da dodje, toliko o informacijama, pa ti se sad fino orijentisi...![]()
![]()

Srpsku nejac bacali lavovima hahahahahaTheIvicnjak je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:33Ko tebe kamenom, ti njega sa dvije rakete.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2020, 15:34Šta ovo lupa Vico Zeljković, kaže Horde ispalile dvije rakete na njihovu tribinu ??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ove kazne sa zatvaranjem jedne tribine su mi najjače od svega. Navijači pređu samo sa jedne tribine na drugu. Suštinski nikako ih nisi kaznio.
Dobrodošao Gospodine Namjackwilshere je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:18Jako mi se svidjela ideja o ovoj temi. Hvala vam puno što dijelite korisne informacije koje možete koristiti u svom radu. sretno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sretan rodjendan treneru, da te zdravlje posluzi i da nas obradujes u maju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Svaka cast

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, egocentrik, Fudo, HyperOS, MaroonBjelave, meecko, MSOZ101, napoleon72, OsmanhodzicBuco, riki46, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, siroliver69, tajsamja, USB, Vanja8, worchester i 183 gosta.