FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pozdrav Željovci,dugo citam ovaj nas forum pa se odlucih i registrovati
Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Od Turbine pa sve do sad dobro znam kako je bilo bez Brke i kako je sa Brkom meni ne treba niko govoriti ,evo da ga otjeramo na ljeto sta dalje ? koga glupani da dovedemo hocemo li zarotirati sve kite od trenera koje sam gledao nakon rata ili da nastavimo niz

Ma glupani su otjerani iz kluba svakako ne odlucuju vise ni o cemu,oni i da hoce ne mogu otjerati AmaraKANA je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:01Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Od Turbine pa sve do sad dobro znam kako je bilo bez Brke i kako je sa Brkom meni ne treba niko govoriti ,evo da ga otjeramo na ljeto sta dalje ? koga glupani da dovedemo hocemo li zarotirati sve kite od trenera koje sam gledao nakon rata ili da nastavimo niz![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Goooooolll za Željezničarrrr, strijelac gola igrač sa brojem 55 - Ajayiiii Goodsman, Ajayiii Goodsman, Ajayi Goodsman, Aj-Ayiii Goodsman

Sjeverna tribina i 5 000 KM,smijesno a gdje je kazna za bakljadu
ja nikada necu shvatiti zasto Amar trpi neke osobe,zasto jednosavvno ne pokrene neku tuzbu,sve se to zna ko i sta. ...ne kontam zasto toliko glumi dobricu ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bice zanimljivo vidjeti ko ce sutra igrati u napadu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Reci cu ti ja brate sto. Zato sto Amara boli **** za je.b.ivjet.re. On ne zna ni da postoje. Znas koliko to njega dotice, kamatar, morz, tuljan, vakav nakav… Ne sikira ti se on oko toga plaho.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ma znam ,zato i jest babuka sto ga boli kita sta ljudi misle....zato ga i volim majke mi ....ali ne bih ja trpio neke likove fkt ,spucaj im prijave nek iskisu svako slovo klevete sto su napisali....tako bih ja ...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:15Reci cu ti ja brate sto. Zato sto Amara boli **** za je.b.ivjet.re. On ne zna ni da postoje. Znas koliko to njega dotice, kamatar, morz, tuljan, vakav nakav… Ne sikira ti se on oko toga plaho.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Mislim da ovaj kratki intervju od neki dan najbolje govori o tome koliko zapravo njega i ne zanimaju priče van terena, faktički ih i ne doživljava. Poslušaj mu samo neke odgovore u ovom intervjuu, pa ćeš skontati šta ti pričam

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da su brojke sasvim jasne i neumoljive u ovom slucaju. Mi bi bez Brke danas slavili Ribara i Zubandan i to je to. Plus dva kupa, sa Hadzijom i Adzemom. Da ne govorim o tome koliko bi samo manje navijaca imali. Pa nama je Newcastle donio armiju navijaca sirom BiH. Titule, duple krune, preko 100 golova u prvenstvu, nestvarni nizovi bez poraza, sve je to ljude privuklo Zelji.KANA je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:01Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Od Turbine pa sve do sad dobro znam kako je bilo bez Brke i kako je sa Brkom meni ne treba niko govoriti ,evo da ga otjeramo na ljeto sta dalje ? koga glupani da dovedemo hocemo li zarotirati sve kite od trenera koje sam gledao nakon rata ili da nastavimo niz![]()
Kakav je da je, sa stotinu svojih mana, on je najsvjetliji Zeljin primjerak poslije rata i glavni razlog sto i dalje mozemo da kazemo da smo najtrofejniji klub u drzavi.
ali kako nekom to nije jasnoDejan1921 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:27Mislim da su brojke sasvim jasne i neumoljive u ovom slucaju. Mi bi bez Brke danas slavili Ribara i Zubandan i to je to. Plus dva kupa, sa Hadzijom i Adzemom. Da ne govorim o tome koliko bi samo manje navijaca imali. Pa nama je Newcastle donio armiju navijaca sirom BiH. Titule, duple krune, preko 100 golova u prvenstvu, nestvarni nizovi bez poraza, sve je to ljude privuklo Zelji.KANA je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:01Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Kakav je da je, sa stotinu svojih mana, on je najsvjetliji Zeljin primjerak poslije rata i glavni razlog sto i dalje mozemo da kazemo da smo najtrofejniji klub u drzavi.

Nije htio Amar sa Misketom opet kazem nazalost ali zivot ide dalje podrska Zelji to je valjda najbitnije ,evo da zanemarimo 10 trofeja ,ova tvoja recenica je jako bitna koliko bi manje navijaca imali ? koliko je samo ime Amar bilo popularno radi njega i koliko je djece dobilo to ime .Nemam nista protiv Husrefa stvarno mi je drag covjek ako on njima moze biti Legenda zasto nama Amar ne moze

Evo glupanima pitanje kad je Amar zadnji put izgubio u KUP-u i koliko godina nije to dozivio ?
Valjda nece sutra
Valjda nece sutra

ma paemtan,takav je on....ja ne bi mgoao trpiti zato i nemam 10 trofeja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma neka cu ali drugi nisu tri mjeseca izdrzali bez poraza u KUP-u ,kunem ti se da sad na ljeto ode Amar pa nas tito mrtvi nebi vise sastavio .
Koga bi navijaci vise mogli istrpiti? nakon ovih 7 godina bez trofeja ,umjesto da se ujedinimo maksimalno da poguramo oni satro Titula ili noga

ali i to bi mi bilo uredu da su podrzavali od pocetka prvenstva a ne od priprema u Livnu pljuj ,izmisljaj,podmeci,radi brata ,radi Zeca ,bira utakmice ,nema plata ,nije do taktike ,cajnoslu itd jadu bar ispostuj godinu dana pa tjeraj
Ma nema misketovaca toliko,vecina nas je svakako za AmaraKANA je napisao/la: ↑03 mar 2020, 16:55ma neka cu ali drugi nisu tri mjeseca izdrzali bez poraza u KUP-u ,kunem ti se da sad na ljeto ode Amar pa nas tito mrtvi nebi vise sastavio .
Koga bi navijaci vise mogli istrpiti? nakon ovih 7 godina bez trofeja ,umjesto da se ujedinimo maksimalno da poguramo oni satro Titula ili noga![]()
ali i to bi mi bilo uredu da su podrzavali od pocetka prvenstva a ne od priprema u Livnu pljuj ,izmisljaj,podmeci,radi brata ,radi Zeca ,bira utakmice ,nema plata ,nije do taktike ,cajnoslu itd jadu bar ispostuj godinu dana pa tjeraj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.