FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2020, 15:49

AMAR OSIM !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 03 mar 2020, 16:00

Pozdrav Željovci,dugo citam ovaj nas forum pa se odlucih i registrovati

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2020, 16:01

Salih1984 je napisao/la:
03 mar 2020, 15:44
@kana
Ako si pratio sta pisem,vidio si da ja uvijek pisem da je Amar kralj i hvalim ga cesto
Ali odvadi brate malo,daleko od toga da bi zeljo bio ko celik bez amara,daleko od toga
A ovi sto vrijeđaju Amara nisu vrijedni ni spomena :thumbup:
Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Od Turbine pa sve do sad dobro znam kako je bilo bez Brke i kako je sa Brkom meni ne treba niko govoriti ,evo da ga otjeramo na ljeto sta dalje ? koga glupani da dovedemo hocemo li zarotirati sve kite od trenera koje sam gledao nakon rata ili da nastavimo niz :facepalm:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 mar 2020, 16:03

KANA je napisao/la:
03 mar 2020, 16:01
Salih1984 je napisao/la:
@kana
Ako si pratio sta pisem,vidio si da ja uvijek pisem da je Amar kralj i hvalim ga cesto
Ali odvadi brate malo,daleko od toga da bi zeljo bio ko celik bez amara,daleko od toga
Brate 1000 put ponavljam glupanima vise nikad ne treba dati pravo na glas nego ga odmah po glavi u startu ,takvi su ga otjerali nakon poraza od Hearts 2_0 pa sam 7 godina gledao smijuriju na Grbavici i poznati transaprenti OSTALO JE SAMO IME pa se Brko vratio i opet usrecio sve nas i popisao se po dusmanima,
Od Turbine pa sve do sad dobro znam kako je bilo bez Brke i kako je sa Brkom meni ne treba niko govoriti ,evo da ga otjeramo na ljeto sta dalje ? koga glupani da dovedemo hocemo li zarotirati sve kite od trenera koje sam gledao nakon rata ili da nastavimo niz :facepalm:
Ma glupani su otjerani iz kluba svakako ne odlucuju vise ni o cemu,oni i da hoce ne mogu otjerati Amara :cool:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 mar 2020, 16:06

Goooooolll za Željezničarrrr, strijelac gola igrač sa brojem 55 - Ajayiiii Goodsman, Ajayiii Goodsman, Ajayi Goodsman, Aj-Ayiii Goodsman :opaopa: :opaopa: :clap:

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 03 mar 2020, 16:11

Sjeverna tribina i 5 000 KM,smijesno a gdje je kazna za bakljadu

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2020, 16:11

ja nikada necu shvatiti zasto Amar trpi neke osobe,zasto jednosavvno ne pokrene neku tuzbu,sve se to zna ko i sta. ...ne kontam zasto toliko glumi dobricu ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 mar 2020, 16:14

Bice zanimljivo vidjeti ko ce sutra igrati u napadu

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 03 mar 2020, 16:15

delinjo je napisao/la:
03 mar 2020, 16:11
ja nikada necu shvatiti zasto Amar trpi neke osobe,zasto jednosavvno ne pokrene neku tuzbu,sve se to zna ko i sta. ...ne kontam zasto toliko glumi dobricu ...
Reci cu ti ja brate sto. Zato sto Amara boli **** za je.b.ivjet.re. On ne zna ni da postoje. Znas koliko to njega dotice, kamatar, morz, tuljan, vakav nakav… Ne sikira ti se on oko toga plaho.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2020, 16:19

Salih1984 je napisao/la:
03 mar 2020, 16:14
Bice zanimljivo vidjeti ko ce sutra igrati u napadu
Sinco :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2020, 16:19

kerimatomic1921 je napisao/la:
03 mar 2020, 16:15
delinjo je napisao/la:
Reci cu ti ja brate sto. Zato sto Amara boli **** za je.b.ivjet.re. On ne zna ni da postoje. Znas koliko to njega dotice, kamatar, morz, tuljan, vakav nakav… Ne sikira ti se on oko toga plaho.
ma znam ,zato i jest babuka sto ga boli kita sta ljudi misle....zato ga i volim majke mi ....ali ne bih ja trpio neke likove fkt ,spucaj im prijave nek iskisu svako slovo klevete sto su napisali....tako bih ja ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 03 mar 2020, 16:21

Admir74 je napisao/la:
03 mar 2020, 16:06
Goooooolll za Željezničarrrr, strijelac gola igrač sa brojem 55 - Ajayiiii Goodsman, Ajayiii Goodsman, Ajayi Goodsman, Aj-Ayiii Goodsman :opaopa: :opaopa: :clap:
Jel to stigo u Rajlovac?😂

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2020, 16:23

delinjo je napisao/la:
Mislim da ovaj kratki intervju od neki dan najbolje govori o tome koliko zapravo njega i ne zanimaju priče van terena, faktički ih i ne doživljava. Poslušaj mu samo neke odgovore u ovom intervjuu, pa ćeš skontati šta ti pričam :D

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 03 mar 2020, 16:27

KANA je napisao/la:
Salih1984 je napisao/la:
@kana
Mislim da su brojke sasvim jasne i neumoljive u ovom slucaju. Mi bi bez Brke danas slavili Ribara i Zubandan i to je to. Plus dva kupa, sa Hadzijom i Adzemom. Da ne govorim o tome koliko bi samo manje navijaca imali. Pa nama je Newcastle donio armiju navijaca sirom BiH. Titule, duple krune, preko 100 golova u prvenstvu, nestvarni nizovi bez poraza, sve je to ljude privuklo Zelji.
Kakav je da je, sa stotinu svojih mana, on je najsvjetliji Zeljin primjerak poslije rata i glavni razlog sto i dalje mozemo da kazemo da smo najtrofejniji klub u drzavi.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2020, 16:44

Dejan1921 je napisao/la:
03 mar 2020, 16:27
KANA je napisao/la:
Salih1984 je napisao/la:
@kana
Mislim da su brojke sasvim jasne i neumoljive u ovom slucaju. Mi bi bez Brke danas slavili Ribara i Zubandan i to je to. Plus dva kupa, sa Hadzijom i Adzemom. Da ne govorim o tome koliko bi samo manje navijaca imali. Pa nama je Newcastle donio armiju navijaca sirom BiH. Titule, duple krune, preko 100 golova u prvenstvu, nestvarni nizovi bez poraza, sve je to ljude privuklo Zelji.
Kakav je da je, sa stotinu svojih mana, on je najsvjetliji Zeljin primjerak poslije rata i glavni razlog sto i dalje mozemo da kazemo da smo najtrofejniji klub u drzavi.
ali kako nekom to nije jasno :crazy: brate sve uredu Miske otjeran na ruzan nacin ali ko nije ?koga mi to nismo otjerali na ruzan nacin ? koga mi to nismo popljuvali ? pa Amar je isto bio otjeran kao i SVI
Nije htio Amar sa Misketom opet kazem nazalost ali zivot ide dalje podrska Zelji to je valjda najbitnije ,evo da zanemarimo 10 trofeja ,ova tvoja recenica je jako bitna koliko bi manje navijaca imali ? koliko je samo ime Amar bilo popularno radi njega i koliko je djece dobilo to ime .Nemam nista protiv Husrefa stvarno mi je drag covjek ako on njima moze biti Legenda zasto nama Amar ne moze :crazy: Husref vodio svako selo u BIH -a Amar nikad nikog pa Asmir mu je nudio da napise cifru koju zeli da preuzme City Brko otisao na rucak samo da ga ispostuje i odbio nikad mu nije palo na pamet da nekog drugog vodi osim Zelje u BIH-a .ispadao od Kukesi itd nije ni blizu trofeja osvojio kao Brko , evo samo na Sehicu je pokazao kakav je strucnjak sa lijevog krila ga stavi na gol jer ima dobre reflekse ,istrpi ga i proda za milion ,gdje smo mi svaki od nas sto ide na utakmice psovali Sehicu i Amaru majku jer brani a sad svrsavamo i na pomisao da dodje i zavrsi karijeru u Zelji

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2020, 16:48

Evo glupanima pitanje kad je Amar zadnji put izgubio u KUP-u i koliko godina nije to dozivio ?
Valjda nece sutra :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 mar 2020, 16:49

Raonffa je napisao/la:
03 mar 2020, 16:23
delinjo je napisao/la:
Mislim da ovaj kratki intervju od neki dan najbolje govori o tome koliko zapravo njega i ne zanimaju priče van terena, faktički ih i ne doživljava. Poslušaj mu samo neke odgovore u ovom intervjuu, pa ćeš skontati šta ti pričam :D

ma paemtan,takav je on....ja ne bi mgoao trpiti zato i nemam 10 trofeja :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2020, 16:50

KANA je napisao/la:
03 mar 2020, 16:48
Evo glupanima pitanje kad je Amar zadnji put izgubio u KUP-u i koliko godina nije to dozivio ?
Suti, izbaksuzirat ces nesto :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 mar 2020, 16:55

LjoZee je napisao/la:
03 mar 2020, 16:50
KANA je napisao/la:
ma neka cu ali drugi nisu tri mjeseca izdrzali bez poraza u KUP-u ,kunem ti se da sad na ljeto ode Amar pa nas tito mrtvi nebi vise sastavio .
Koga bi navijaci vise mogli istrpiti? nakon ovih 7 godina bez trofeja ,umjesto da se ujedinimo maksimalno da poguramo oni satro Titula ili noga :puke:
ali i to bi mi bilo uredu da su podrzavali od pocetka prvenstva a ne od priprema u Livnu pljuj ,izmisljaj,podmeci,radi brata ,radi Zeca ,bira utakmice ,nema plata ,nije do taktike ,cajnoslu itd jadu bar ispostuj godinu dana pa tjeraj

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 mar 2020, 17:18

KANA je napisao/la:
03 mar 2020, 16:55
LjoZee je napisao/la:
03 mar 2020, 16:50
KANA je napisao/la:
ma neka cu ali drugi nisu tri mjeseca izdrzali bez poraza u KUP-u ,kunem ti se da sad na ljeto ode Amar pa nas tito mrtvi nebi vise sastavio .
Koga bi navijaci vise mogli istrpiti? nakon ovih 7 godina bez trofeja ,umjesto da se ujedinimo maksimalno da poguramo oni satro Titula ili noga :puke:
ali i to bi mi bilo uredu da su podrzavali od pocetka prvenstva a ne od priprema u Livnu pljuj ,izmisljaj,podmeci,radi brata ,radi Zeca ,bira utakmice ,nema plata ,nije do taktike ,cajnoslu itd jadu bar ispostuj godinu dana pa tjeraj
Ma nema misketovaca toliko,vecina nas je svakako za Amara :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.