Pa evo ti stranica prije ja stavio obje situacije, još prije situacije iste kao kod druge naše gdje su protiv nas suđeni penali, a za nas neće...Beduin je napisao/la: ↑03 mar 2020, 00:43Pojeo sam 250g kospa, usne otekle od soli, a jos ni videa niti kakve simpa rasprave. Valjda slave forumasi 2. dan nezavisnosti drzave pa cekajmo bolje dane.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- L' Imperator
- Kontakt:
Slaba je rezolucija, ali se i iz aviona vidi da je penal!

#samoRudar #zauvijek
- Beduin
- Kontakt:
Nisam vidio odmah. Jesu diskutabilne situacije, ali iskreno su se i mogle svirati, a i nisu morale. Pogotovo ova 1. situacija, gdje je jos i sansa vam se stvorila.
Ovakvih stvari ce uvijek biti, protiv Zelje i Celika pogledaj kakvi su ofsajdi svirani Slobodi, za cistu gol situaciju, ali Boze moj. To je nasa liga, pola timova je drasticno zakinuto, da je postojao VAR sigurno bi i stanje na tabeli dosta drugacije izgledalo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Start jednom rukom nije penalL' Imperator je napisao/la: ↑03 mar 2020, 00:58Slaba je rezolucija, ali se i iz aviona vidi da je penal!![]()

Ili sto bi nasi ''strucnjaci'' rekli: ''Isao je na loptu''

OK, slažem se. Slažem se da veliki uvijek i pogura, ima toga svuda. Sve je to ok. Ali evo ti na stranici ispred isto ja stavio situacije gdje protiv nas u istim slučajevima svira penal. Isto, identično.Beduin je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:02Nisam vidio odmah. Jesu diskutabilne situacije, ali iskreno su se i mogle svirati, a i nisu morale. Pogotovo ova 1. situacija, gdje je jos i sansa vam se stvorila.
Ovakvih stvari ce uvijek biti, protiv Zelje i Celika pogledaj kakvi su ofsajdi svirani Slobodi, za cistu gol situaciju, ali Boze moj. To je nasa liga, pola timova je drasticno zakinuto, da je postojao VAR sigurno bi i stanje na tabeli dosta drugacije izgledalo.
Pa u ovoj našoj protiv Širokog, ima je situaciju prije, jest nije, hajde nije, ali kad je druga sudi se ba. 85 minuta, 2:2, za domaćina, odmah se sudi. Da je protiv nas svirnuo bi ga hladno. Zar nije po novim pravilima svaka ruka u 16 penal? Ovo ubija fudbal u našoj ligi. Ubija, raja odlazi, posjeta 0, čemu vodi ovo sve???
- L' Imperator
- Kontakt:
Kad je Mladost u pitanju, penal se svira samo ako u igrača, koji igra rukom, lopta ostane u rukama! Ako mu se samo odbije od ruke, onda tu nema dovoljno elemenata za najstrožiju kaznu!
#samoRudar #zauvijek
Nije svaka ruka penal. Ako pogađa igrača u tijelo prije ruke nema penala. To je novo pravilo. Ili nemoze sam sebe glavom tj loptom u ruku da bude penal. A fino ti kaze i vidi se na snimci da igrača Širokog pogađa u tijelo i čak lopta nije ni zaustavljena nego dolazi do igrača Mladosti koji je u odlicnoj sansi ali mu je reakcija loša bila.Addict je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:15
OK, slažem se. Slažem se da veliki uvijek i pogura, ima toga svuda. Sve je to ok. Ali evo ti na stranici ispred isto ja stavio situacije gdje protiv nas u istim slučajevima svira penal. Isto, identično.Beduin je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:02Nisam vidio odmah. Jesu diskutabilne situacije, ali iskreno su se i mogle svirati, a i nisu morale. Pogotovo ova 1. situacija, gdje je jos i sansa vam se stvorila.
Pa u ovoj našoj protiv Širokog, ima je situaciju prije, jest nije, hajde nije, ali kad je druga sudi se ba. 85 minuta, 2:2, za domaćina, odmah se sudi. Da je protiv nas svirnuo bi ga hladno. Zar nije po novim pravilima svaka ruka u 16 penal? Ovo ubija fudbal u našoj ligi. Ubija, raja odlazi, posjeta 0, čemu vodi ovo sve???
Nemoj ba sa ser.eš ti brig.
Ne jedi vanago hajde, vratili su vam ono što su vas oštetili prošlo kolo protiv Borca i ne melji.
Ne izmišljaj mi bez veze razloge, bili ste bolji, mogli ste dobiti utakmicu prije ali ovo je penal svuda osim kod nas.
Čuj rekao mi čovjek. Rekao čovjek koji je doveden da opere onog koji je poslan da od svira kako mu je rečeno.
To znamo svi I ono što kažu na BHT pregledu ako ti u imaš kao mjerodavno ti ili si lud ili se praviš lud.
P. S. Samo mi je žao što murija ne polomi one vaše ustaše kad su počeli da seru na kraju utakmice.
Ne jedi vanago hajde, vratili su vam ono što su vas oštetili prošlo kolo protiv Borca i ne melji.
Ne izmišljaj mi bez veze razloge, bili ste bolji, mogli ste dobiti utakmicu prije ali ovo je penal svuda osim kod nas.
Čuj rekao mi čovjek. Rekao čovjek koji je doveden da opere onog koji je poslan da od svira kako mu je rečeno.
To znamo svi I ono što kažu na BHT pregledu ako ti u imaš kao mjerodavno ti ili si lud ili se praviš lud.
P. S. Samo mi je žao što murija ne polomi one vaše ustaše kad su počeli da seru na kraju utakmice.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Šta su počeli da seru? Pa jesi i ti jedan od onih iz bivše države pa bi slao ljude na robiju zbog verbalnog delikta? Murija kako ti kažeš nigdje u Europi nema pravo da sprovodi silu bez razloga! Ako neko priča nešto neprihvatljivo ljepo ga privedeš i to je to! Očito ta tvoja murija nema zakonsku osnovu da nekog privede neke sprovodi silu tako što udara ljude bez valjanih razloga i to je veliki problem! Već smo vidali takve situacije od Grbavice, preko Zenice itd.Addict je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:34Nemoj ba sa ser.eš ti brig.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Čovječe pa ti ni pravila ne znaš a raspravljaš se. Ajd zivioAddict je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:34Nemoj ba sa ser.eš ti brig.
Ne izmišljaj mi bez veze razloge, bili s mite bolji, mogli ste dobiti utakmicu prije ali ovo je penal svuda osim kod nas.
Sta ustvari predstavlja problem kod registracije stranaca u Celiku? Ne mogu dobiti radnu dozvolu zbog dugovanja ili je kocnica cisto politicka?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Zenicani ce reci mrze nas, a realan svijet da ih dugovi "ubise "

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima oboje utjecaja.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 mar 2020, 09:46Zenicani ce reci mrze nas, a realan svijet da ih dugovi "ubise "![]()
Prvo to sto registracija ne ide preko Celika radi dugova.
Al ne mozes odbiti dozvolu za neku drugu firmu, regularnu za registraciju. Onda niko ne bi trebao registrovati nijednog stranca, nijedna firma. Eh to je cista politika.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Ne znam kako ti sa pravom, ali to sto Sloboda radila godinama, a sada Celik sa tim registracijama takodjer nisu bas cista posla..prisonbreak je napisao/la: ↑03 mar 2020, 09:52Ima oboje utjecaja.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 mar 2020, 09:46Zenicani ce reci mrze nas, a realan svijet da ih dugovi "ubise "![]()
Prvo to sto registracija ne ide preko Celika radi dugova.
Al ne mozes odbiti dozvolu za neku drugu firmu, regularnu za registraciju. Onda niko ne bi trebao registrovati nijednog stranca, nijedna firma. Eh to je cista politika.

I mi smo tako pa znali cekati po 4-5 kola da im odobre. Jbg
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ma to je seljakluk klasični nažalost. Ako si imao pare da dovedeš 9 stranaca, onda bi bolje bilo da je doveo 9 domaćih igrača s pravom nastupa. Ovako, ni na nebu, ni na zemlji. Kakve se tu igre igraju, samo turci znaju. Sve da dobiju svi radnu dozvolu, jedino 4/9 imaju pravo nastupa svako kolo, 5 ih visi. Nema svrhe uopšte.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ovi stariji ce se sjetiti kako je ranije, dok nije bio potreban profi ugovor u PLBIH, pola stranaca (a i domacih, haha) bilo angazovano po lokalnim firmama, tj.bili su prijavljivani kao radnici kod poslodavaca, a ovamo se bavili fudbalom. Doduse, nije to ni davno, ne znam ima li 10 godina kako treba.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Addict je napisao/la: ↑03 mar 2020, 01:15
Pogledaj 1:56
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Napapijri je napisao/la: ↑03 mar 2020, 11:09Ovi stariji ce se sjetiti kako je ranije, dok nije bio potreban profi ugovor u PLBIH, pola stranaca (a i domacih, haha) bilo angazovano po lokalnim firmama, tj.bili su prijavljivani kao radnici kod poslodavaca, a ovamo se bavili fudbalom. Doduse, nije to ni davno, ne znam ima li 10 godina kako treba.
Eh ovdje se otprilike krije problem Čelika zašto ne može registrovati strance. Danas oni moraju imati profi ugovor sa klubom, a ne da ih se prijavi da rade po benziskim pumpama ili kakvim restoranima a onda amaterski se bave igranjem lopte u Čeliku. Ovo pravilo je savez tek uveo od ove godine ja mislim.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Borac potpisao Ugovore za dva velika posla na stadionu:
- 500 000 za nove instalacije i novo jače osvjetljenje terena,
- 1.200.000 KM za mijenjanje kompletnog travnjaka i ugradnja grijača terena.
- 500 000 za nove instalacije i novo jače osvjetljenje terena,
- 1.200.000 KM za mijenjanje kompletnog travnjaka i ugradnja grijača terena.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.