Naravno, samo ćemo se vratiti u ovo vrijeme i tjt.
https://en.wikipedia.org/wiki/2000–01_La_Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Vinicijus je rijetko glup igrac, cak u rangu s Dembeleom kad je glupoca u pitanju. Yebes dribling i brzinu koju ces s godinama normalno izgubit ako ti je nogometna inteligencija cista 0 sto je i jucer pokazao. Pregled igre isto tako 0.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:59Ne buh se složio.let3 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:39Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillahAlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:12Eder Sarabia (Setien's assistant coach) words during el clásico:
“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"
"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."
"Shoot at goal... for f***'s sake."
"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."
"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."
![]()
jest me iznervirao.
Majmuni plate 120 miliona igraca koji ne može igrati ni krilo ni čistu 9-tku.
Sinoc gledam onog kloca Viniciusa, ako ništa ima brzinu, probija stranu, divlja, napada, nešto pokušava i prijeti...naš ljepotan od 120 miliona niti pokušava, niti prijetikažu ovdje, njemu trebaju lopte, daj mu serviraj kao protiv Napolija pa ce on pokazati svoju klasu i zabiti
šta ima gospodine, nisam te prepozno...e pa Vinicijusu ne trebaju servirane lopte, on uzme loptu i ode naprijed, nešto pokušava i progulit ce iz 10-tog puta...francuska lezba ni da pomisli na to
dodaj Messiju i to je to otprilike.
![]()
The dressing room is upset with the ways of Eder Sarabia, Quique Setién's assistant. The team considers that he is not the most appropriate person to lead the team from the bench. [cope]
griz je dosta izgubio na brzini tokom godina provednih u atletiku.leorey je napisao/la: ↑03 mar 2020, 00:23Kaze ne moze Grizi nista igrat u Barci, a kako to onda igra u Francuskoj koja je i duplo jaca na sredini od nas? Kao i u napadu.
Kako kod nas niko ne moze igrati nigdje? Jel se to neko zapitao? Kako De Jong ne moze igrati svoju normalnu poziciju? Jer jucer je opet glumio krilo bar 40 % tekme.
Kako ne moze igrat Dembele nigdje?
Kako nije mogao nigdje igrat Coutinho?
Sta cemo s Pacom?
Ili da dalje nabrajam?
Pa kod nas reklo bi s samo imaju 2 pozicije u nogometu a 11 igraca. Zaista frapantna situacija, tj teorema.
izgleda balerine ne vole da im neko ukazuje na greske kad igraju ko kar. naBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 00:23The dressing room is upset with the ways of Eder Sarabia, Quique Setién's assistant. The team considers that he is not the most appropriate person to lead the team from the bench. [cope]
Vinicius upropastio barem 5 dobrih prilika u napadu, i postignuti gol je slucajnost jer je ono vise autogol Piquea nego njegov gol, i ti nama njega hvalis..let3 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:39Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillahAlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:12Eder Sarabia (Setien's assistant coach) words during el clásico:
“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"
"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."
"Shoot at goal... for f***'s sake."
"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."
"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."
![]()
jest me iznervirao.
Majmuni plate 120 miliona igraca koji ne može igrati ni krilo ni čistu 9-tku.
Sinoc gledam onog kloca Viniciusa, ako ništa ima brzinu, probija stranu, divlja, napada, nešto pokušava i prijeti...naš ljepotan od 120 miliona niti pokušava, niti prijetikažu ovdje, njemu trebaju lopte, daj mu serviraj kao protiv Napolija pa ce on pokazati svoju klasu i zabiti
šta ima gospodine, nisam te prepozno...e pa Vinicijusu ne trebaju servirane lopte, on uzme loptu i ode naprijed, nešto pokušava i progulit ce iz 10-tog puta...francuska lezba ni da pomisli na to
dodaj Messiju i to je to otprilike.
Helem u Madridu si imao 3 rovita igrača u prvih 11: Messi, Pique i Alba
Lezba od 120 miliona se uspješno sakrivala od igre svih 90 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.