Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Football Manager 2011
Molim vas, da li mi neko moze pomoci?
Igra instalirana, kao patch 11.1.1. i sve ide bez problema. Skinuo sam fajl za bh ligu, napravio folder "editor data" u My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011 i ubacio fajl, ali jednostavno kada upalim igru ponovo ne mogu izabrati BH ligu.
Molim za pomoc
Igra instalirana, kao patch 11.1.1. i sve ide bez problema. Skinuo sam fajl za bh ligu, napravio folder "editor data" u My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011 i ubacio fajl, ali jednostavno kada upalim igru ponovo ne mogu izabrati BH ligu.
Molim za pomoc
- -Paja
- Kontakt:
Stavis u opcijama vremensko ogranicenje poslije kojeg se automatski klikne continue funkcionise, a imam li iskustva pa eto ako bi se kad igralo rado bi da pokazem to neiskustvo.Scof1eld je napisao/la:da ima ikakvog iskustva u fm mp-u, ne bi trazio da se organizuje-Paja je napisao/la:Da li ce se ovdje organizovati da se igra online, silno zelim da dokazem svoje managerske sposobnosti!
mislim da kad bi igrali 20 ljudi koji se ne znaju medjusobno, da bi jedno kolo sigurno ali sasvim sigurno trajalo 2-3 mjeseca.. kad bi se igrala 2-3h dnevno...
Jasno je ko dan da je ovaj takticar bar 10 puta ponavljao kako bi dosao do ovog rezultata mislim taktike treninzi pomoc to koriste samo amateri

Dio Arsenala
Za sta sluzi approxiamate player count kada se pokrece nova igra?
Sada sam hteo da krenem jedan LLM,jer sam dovoljno igrao ovako susreo sam se sa svim i to mi stoji na 125000,i prekoracio sam to i usao u crveno no igra se moze startati.
Zanima me skodi li to ista samoj igri i brzini jer cenim da je nesta vezano za brzinu igre.
Sada sam hteo da krenem jedan LLM,jer sam dovoljno igrao ovako susreo sam se sa svim i to mi stoji na 125000,i prekoracio sam to i usao u crveno no igra se moze startati.
Zanima me skodi li to ista samoj igri i brzini jer cenim da je nesta vezano za brzinu igre.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
20x puta je brza igra ako ne predjes taj limit.Devil je napisao/la:Za sta sluzi approxiamate player count kada se pokrece nova igra?

To ti je ja mislim broj igraca kolko mora ocitati i veca baza igraca, jer cim ti uzmes neku ligu odmah ti se ocitaju svi igraci iz te lige.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Radioglava
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Za sta sluzi approxiamate player count kada se pokrece nova igra?
da, utiče na brzinu. što više liga učitaš, odnosno igrača, sporije će ti ići igra. pogotovo u kasnijim godinama će ti se usporiti. ne kontam kako si uspijeo 125 000 igrača. jesu li to sve lige uključene?

Pokrenes sve engleske,nemacke,italijanske,spanske,francuske lige,pokrenes Holandiju,Grcku,Belgiju,Austriju,Srbiju,Rusiju,Portugal,Tursku,Svicarsku,ukljucis dole da ti ocitava sve igrace iz BIH,Srbije,Hrvatske,Kameruna,Ghane,Brazila,Argentine,Chilea,BOlivije i stignes na 130000.
,mozda sam nekoga i zaboravio.
Do sada sam tako igrao al' mi nije ulazilo u crveno,hoce li bas kociti da znam da ovako pokrecem ili da neke izbacim.

Do sada sam tako igrao al' mi nije ulazilo u crveno,hoce li bas kociti da znam da ovako pokrecem ili da neke izbacim.
-
- Kontakt:
Inace poznati citer.braco je napisao/la:MA ĆAOOOOOOOOOOOOOOOO![]()

Devil je napisao/la:Pokrenes sve engleske,nemacke,italijanske,spanske,francuske lige,pokrenes Holandiju,Grcku,Belgiju,Austriju,Srbiju,Rusiju,Portugal,Tursku,Svicarsku,ukljucis dole da ti ocitava sve igrace iz BIH,Srbije,Hrvatske,Kameruna,Ghane,Brazila,Argentine,Chilea,BOlivije i stignes na 130000.,mozda sam nekoga i zaboravio.
Pa nemoj sve lige staviti na playable, stavi neke na view only i bice bolje.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Imam slabiju masinu, 2.6mhz, 512 ram, bil mogao kako igrat ovog managera, da izbacim ove 3d higlightse ili da skinem kakav stariji da ima neki patch, moze li se sta kombinovati?
Big club, great history, Nottm Forest.
Ovo boldovano je prihvatljivo. Samo kolika ti je graficka kartica?onoffon je napisao/la:Imam slabiju masinu, 2.6mhz, 512 ram, bil mogao kako igrat ovog managera, da izbacim ove 3d higlightse ili da skinem kakav stariji da ima neki patch, moze li se sta kombinovati?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
256mb batko, zato nevjerujem da ce mi pokrenuti ove 3d preglede, itd.
Big club, great history, Nottm Forest.
Moze ba. samo iskljuci pozadine i stadion. U mene je kompjuter iste jacine i menadzer ide lijepo.onoffon je napisao/la:256mb batko, zato nevjerujem da ce mi pokrenuti ove 3d preglede, itd.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mozes li mi dati adresu servera za onlinePonos Torina je napisao/la:e svasta ces cuti....
Ja Fm igram samo online nije mi vise toliko zanimljivo igrati offline..a da se trebas pravdati to nemoras jedino ako si budala to ces raditi..uzivaj u igri i nauci da se salis i da primas sale,a ne da balis na prvu i pucas iz topa!
Lp
Znal ko sta je ovo:
poceo igrati sa Laziom, sve uredu bilo, i ja sad krenuo sa Zenitom, krenem da igram prvu prvenstvenu kad izbaci me i pise ono "Send error report" ?
poceo igrati sa Laziom, sve uredu bilo, i ja sad krenuo sa Zenitom, krenem da igram prvu prvenstvenu kad izbaci me i pise ono "Send error report" ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Moze li mi neko iz "iskustva" reci sta je bolje Football Manager ili Fifa Manager ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ti se šališ jelde ?ILoveLFC je napisao/la:Moze li mi neko iz "iskustva" reci sta je bolje Football Manager ili Fifa Manager ?
FM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Fifa Manager

Jel dobar ovaj Football Manager 2011, da ga sebi skinem ??
Meni se dopada poprilicno svaki put je sve bolji tako da i ovaj nije izuzetal.Brzina mu je negde na nivou FM08.B0SANAC je napisao/la:Jel dobar ovaj Football Manager 2011, da ga sebi skinem ??
Ok, ako ti kazes da je dobar onda mora biti dobarDevil je napisao/la:Meni se dopada poprilicno svaki put je sve bolji tako da i ovaj nije izuzetal.Brzina mu je negde na nivou FM08.B0SANAC je napisao/la:Jel dobar ovaj Football Manager 2011, da ga sebi skinem ??

Skinucu ga sebi, vise ovaj PES, dosadio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.