FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 03 mar 2020, 10:31

Convicts1988 je napisao/la:
03 mar 2020, 10:16
Pozdrav tuzlaci.

Mislin da će na ovoj našoj utakmici najmanje fudbala biti. Očekujem "tuču" i prljavu tekmu skroz. 0-1 gol na utakmici, za kladioničare, rekao bih zicer :mrgreen:
Ovo je prebitna utakmica, i bodovno, ali i na psihološkoj bazi možda i bitnija.
Po meni ste vi blagi favoriti čisto zbog toga što igrate na Tušnju. Po (ne)kvalitetu smo tu negdje, bara bara.
Tek ce da vide forumasi i ljubitelji naseg fudbala kakav spektakl na terenu ce prirediti 2 tradicionalna velikana nase drzave. ❤
"Izadjite na balkone, pozdravite sampione" orit ce se Tusnjem 😂

Dolazis li sisice, da fuka pijemo prije tekme?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 mar 2020, 10:36

jebte kafa, vlahov piva i sve sto u sanku ima :D
ljudi smo dogovoricemo se, bice to pravi derbi antifudbala haha

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 mar 2020, 10:37

Sariel1987 je napisao/la:
03 mar 2020, 10:36
jebte kafa, vlahov piva i sve sto u sanku ima :D
ljudi smo dogovoricemo se, bice to pravi derbi antifudbala haha
:urnebes: :bow:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 mar 2020, 10:41

Ja to domacinski, da ne budem napadan. Odes na kafu prije tekme, vec na stadionu si pijan.
Ko u goste kad ides, u putu vec promuknes od piva i navijanja 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 03 mar 2020, 10:43

Beduin je napisao/la:
03 mar 2020, 10:31
Convicts1988 je napisao/la:
03 mar 2020, 10:16
Pozdrav tuzlaci.

Mislin da će na ovoj našoj utakmici najmanje fudbala biti. Očekujem "tuču" i prljavu tekmu skroz. 0-1 gol na utakmici, za kladioničare, rekao bih zicer :mrgreen:
Ovo je prebitna utakmica, i bodovno, ali i na psihološkoj bazi možda i bitnija.
Po meni ste vi blagi favoriti čisto zbog toga što igrate na Tušnju. Po (ne)kvalitetu smo tu negdje, bara bara.
Tek ce da vide forumasi i ljubitelji naseg fudbala kakav spektakl na terenu ce prirediti 2 tradicionalna velikana nase drzave. ❤
"Izadjite na balkone, pozdravite sampione" orit ce se Tusnjem 😂

Dolazis li sisice, da fuka pijemo prije tekme?
Ako Bog da, dolazim, gdje ću takav spektakl i vrhunsku igru propustiti 😁
Dogovorimo se, ne znam kako ću i u koje vrijeme doći.
:thumbup:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 mar 2020, 11:00

postoji mogucnost da izletimo ko firizi iz lige, nedo bog, al ako cemo vec ispadat da izletimo sa stilom..
jbo prosle svadje i zavade, svako za se navija naravno, al treba bit covjek i pruzit si ruku, svakako od ko zna mozda se i u zvajti budemo gonjali, a mozda i u premierci dogodine sve je na stolu. svaka gubi svaka dobija :lol:
u sustini u odnosima je sve do grupa..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 mar 2020, 11:20

03 mar 2020, 11:00
postoji mogucnost da izletimo ko firizi iz lige, nedo bog, al ako cemo vec ispadat da izletimo sa stilom..
jbo prosle svadje i zavade, svako za se navija naravno, al treba bit covjek i pruzit si ruku, svakako od ko zna mozda se i u zvajti budemo gonjali, a mozda i u premierci dogodine sve je na stolu. svaka gubi svaka dobija :lol:
Vecinu sam utakmica u cvajtari obisao. Joj tegobe u PM. Nikada vise. Kada se sjetim Cazina i sluzbenog ulaza pored kontejnera, visine 1,22m.
Joj utakmica protiv Branitelja, Rudara... Horor! Kosmar!
Samo alkohol i dobro meze pomagali da se ostane normalno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 mar 2020, 14:20

Ma ja, sta ce njima ulica voditi klub, mijenjati trenere, kad je tu cickovo. On je tu da kara, a nase je da gledamo njegov fudbal i igrace koje dovodi sa svojim menadzerima.
🔴⚫️

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 mar 2020, 14:26

Probisvjet je napisao/la:
03 mar 2020, 11:20
Vecinu sam utakmica u cvajtari obisao. Joj tegobe u PM. Nikada vise. Kada se sjetim Cazina i sluzbenog ulaza pored kontejnera, visine 1,22m.
Sanski Most je taj ulaz koliko se sjecam :wtf:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 mar 2020, 14:29

Treba ugasiti ovu jednu fb stranicu, totalni debilizam pravit 2x isti dogadjaj.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 03 mar 2020, 14:38

TaRgEt_ je napisao/la:
03 mar 2020, 14:26
neko mu lose prenio :tralala: :tralala: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 mar 2020, 14:50

Skojevska je napisao/la:
03 mar 2020, 14:29
Veliki navijaci, dobili su ponudu da predaju fb stranicu klubu, ali ne. Valja biti dobar i na tome.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 mar 2020, 14:56

TaRgEt_ je napisao/la:
03 mar 2020, 14:26
To je to ako se bolje sjecas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 03 mar 2020, 15:11

Izvinjavam se na upadu ali samo da zavrsimo oko stranaca i Celiku posto ima dosta zaj.ebancije i nesporazuma. Mozda namjerno...
Znam da je postalo dosadno vezano za ove strance ali Celik bi bio 40-50% jaci da se svi registruju. 3 bih odmah pocela u zadnjoj liniji (Zlatkovic, Topcu, Yunuszada) i vjerovatno jedno krilo ili AMF. Bez stranaca ja mislim da mi nemamo sanse pogotovo zbog vaznosti utakmice i domacem terenu mada raduje jedna cinjenica da su nam Zrinjski i Radnik napravili jednu 100% sansu u 180 minua + produzetci a dali 3 gola.
Ne kazem da bih bili Sarajevo sa strancima, ali bih bili sigurno tvrda ekipa koja pripada 5-8 mjestu (po jacini).
Samo da sudije nista ne user.u pa sta bude.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 mar 2020, 15:21

U Slobodi u pvoj utakmici spic igrao lijevog beka, u drugoj utakmici klasicni desni bek igrao lijevog neka a desnog beka "igrao" najsporiji igrac i najveci antitalenat inace ko fol stoper, tako da u obje utakmice Sloboda fakticki igrala bez bekovsko para, sredine nemamo, a kad nemas sredine nemas ni napada. Treba postaviti neko pitanje u Slobodi "strucnom stabu" za koji kitu su ih poslali u Antaliju, na godisnji ili da skontaju tamo ko ce sta igrati, ali izgleda ovi ne mogu to ocigledno skontati. Ja fakat ne znam sta su oni tamo spremali osim sto su izgleda bili sparing partneri ekipama koje su tamo bile na pripremama. U dvije utakmice nisam vidio ni formaciju ni taktiku ni smisljenu akciju, osim izbij nabij taktike. I sta da covjek misli poslije uzalud bacenih para za pripreme, za strucni stab, cemu ovo sve, za koga i zbog koga se ovo radi. Mozda da neko bude dobar sa menadzarima i usput da stice iskustvo u vodjenju ekipe u ovako teskoj situaciji...nema logike.
🔴⚫️

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 03 mar 2020, 15:50

Skver je napisao/la:
03 mar 2020, 15:21
U Slobodi u pvoj utakmici spic igrao lijevog beka, u drugoj utakmici klasicni desni bek igrao lijevog neka a desnog beka "igrao" najsporiji igrac i najveci antitalenat inace ko fol stoper, tako da u obje utakmice Sloboda fakticki igrala bez bekovsko para, sredine nemamo, a kad nemas sredine nemas ni napada. Treba postaviti neko pitanje u Slobodi "strucnom stabu" za koji kitu su ih poslali u Antaliju, na godisnji ili da skontaju tamo ko ce sta igrati, ali izgleda ovi ne mogu to ocigledno skontati. Ja fakat ne znam sta su oni tamo spremali osim sto su izgleda bili sparing partneri ekipama koje su tamo bile na pripremama. U dvije utakmice nisam vidio ni formaciju ni taktiku ni smisljenu akciju, osim izbij nabij taktike. I sta da covjek misli poslije uzalud bacenih para za pripreme, za strucni stab, cemu ovo sve, za koga i zbog koga se ovo radi. Mozda da neko bude dobar sa menadzarima i usput da stice iskustvo u vodjenju ekipe u ovako teskoj situaciji...nema logike.
To je pitanje za sportskog direktora. U ovim slučajevima, isključiva odgovornost je na sportskom direktoru, ne na šefu stručnog štaba ili upravi. Samo što naš SD izgleda radi sve osim ono za šta je odgovoran.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 mar 2020, 15:53

Nas sportski direktor se ne miješa u svoj posao.. :tokralju:
DRŽAVA TUZLA!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 mar 2020, 15:55

Treba secera otjerat
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 03 mar 2020, 15:57

Hajdarevć, Hodžić, Maksimović, Ristić, Bekrić, Husejinović, Predragović - sredina i više nego korektna, još ako uzmemo u obzir da Husejinović pa i Maksimović i Ristić mogu igrati i na krilu, to ti daje dodatnu širinu.

Još na krilima kao dodatni Mujagić, Smajić, Almir Bekić, Livančić, i pet stopera (Jusić, Uzelac, Stojanović, Marinković, Salihović), sve ok, širina postoji ali mi nije jasno kako nisu doveli još jednog špica. To nam je realno najveći problem bio u prvom dijelu sezone, kad god smo redali one remije, osjetio se nedostatak još jednog napadača i ponovo se osjeti. Dilaver nam se sve vrijeme nudio sam i na kraju opet samo Bekić i Smajlagić koji je realno prinova, dok ne dokaže da je pojačanje.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 mar 2020, 16:03

Madal je napisao/la:
03 mar 2020, 14:50
Skojevska je napisao/la:
03 mar 2020, 14:29
Veliki navijaci, dobili su ponudu da predaju fb stranicu klubu, ali ne. Valja biti dobar i na tome.
Mozes mislit taj level klošarluka. :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.