Pa nije lendric Aguero pa da se bez njega ne moze

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa nije lendric Aguero pa da se bez njega ne moze
ima opcija al nijedna nije špic
Ne mora ni biti,nebi Zeljo bio ni prva ni zadnja ekipa koja je morala improvizirati u napadu
SVRAKINO, KOLI ČE ISPAST ?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:44Kako ovo ide izgleda nama Celik dolazi u prvom kolu treceg dijela
Valjda nece registrovat strance do te utakmice
A onda na Kosevo
![]()
![]()
Nije ništa mogao, bio je sam.Zukanovic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:21Na utakmici 24. kola srbijanske Super lige između Javora i Spartaka, koja je završena bez pobjednika (2:2), glavni akteri meča bili su Luka Luković iz redova domaćina i golman gostiju Filip Dujmović.
Ispucanu loptu iz zadnje linje Javora bivši golman omladinaca Željezničara, s kojima je igrao i u Omladinskoj Ligi prvaka, očajno je zahvatio, da bi je potom i promašio glavom.
Njegovu grešku na pravi je način iskoristio Luković koji se prikrao i postigao jedan od lakših golova u karijeri.
Ovu komičnu situaciju možete pogledati na 0:45 ovog snimka.
Vi neceteConvicts1988 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 22:57SVRAKINO, KOLI ČE ISPAST ?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:44Kako ovo ide izgleda nama Celik dolazi u prvom kolu treceg dijela
Valjda nece registrovat strance do te utakmice
A onda na Kosevo
![]()
![]()
Popisajte i vi dodikovu prciju.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:01Prvi čovjek Borca osvrnuo se i na skandiranja koja su se mogla čuti od navijača Borca u finišu utakmice, a to su "Ubij Turčina" i "Nož, žica, Srebrenica". Zeljković je poručio da takvim povicima nije mjesto na stadionu i objasnio je šta se dešavalo.
"Niko nije objektivno izvijestio šta se stvarno desilo. Navijanje je do 83. minute bilo više nego korektno, nije bilo nikakvih uvrijedljivih poruka s tribina, ali u trenucima kada su gostujući navijači napuštali stadion uputili su dvije rakete prema istočnoj tribini. Na svu sreću one su preletjele tribinu na kojoj je više od 50% publike bile žene sa djecom. Mogao je da ispadne veliki problem, ali hvala Bogu to se nije desilo. Nakon toga uslijedila je reakcija koju mi naravno ne opravdavamo i takvim povicima nije mjesto na stadionu. Ali, želio sam da kažem šta je izazvalo reakciju", objasnio je Zeljković.
Na kraju je Zeljković dao podršku treneru Branislavu Kruniću.
"Želim ovim putem da podržim trenera i cijelu ekipu da istraju u našim ciljevima. Mislim da su to dokazali u prethodnim mečevima i da jedna ili dvije utakmice ne mogu napraviti negativnost. Svjesni smo svega i spremni na sve moguće scenarije. Vjerujemo u cijeli tim i trenera i vjerujem u pobjedu nad Željom i plasman u polufinale Kupa BiH".
Gledaj ovog cetnicica.
Fanatici alijini, đe ste sakrili maljutke ? nevinu srpsku nejać prepadate po stadionima.
Ja mu objektivnosti, nije spomenuo 40 kamenica koje su bacili prije one dvije baklje koje su poletile ka istoku.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:01Prvi čovjek Borca osvrnuo se i na skandiranja koja su se mogla čuti od navijača Borca u finišu utakmice, a to su "Ubij Turčina" i "Nož, žica, Srebrenica". Zeljković je poručio da takvim povicima nije mjesto na stadionu i objasnio je šta se dešavalo.
"Niko nije objektivno izvijestio šta se stvarno desilo. Navijanje je do 83. minute bilo više nego korektno, nije bilo nikakvih uvrijedljivih poruka s tribina, ali u trenucima kada su gostujući navijači napuštali stadion uputili su dvije rakete prema istočnoj tribini. Na svu sreću one su preletjele tribinu na kojoj je više od 50% publike bile žene sa djecom. Mogao je da ispadne veliki problem, ali hvala Bogu to se nije desilo. Nakon toga uslijedila je reakcija koju mi naravno ne opravdavamo i takvim povicima nije mjesto na stadionu. Ali, želio sam da kažem šta je izazvalo reakciju", objasnio je Zeljković.
"Želim ovim putem da podržim trenera i cijelu ekipu da istraju u našim ciljevima. Mislim da su to dokazali u prethodnim mečevima i da jedna ili dvije utakmice ne mogu napraviti negativnost. Svjesni smo svega i spremni na sve moguće scenarije. Vjerujemo u cijeli tim i trenera i vjerujem u pobjedu nad Željom i plasman u polufinale Kupa BiH".
Gledaj ovog cetnicica.
Dame i gospodo,buduci predsjednik NS BIHMocMahale444 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:01Prvi čovjek Borca osvrnuo se i na skandiranja koja su se mogla čuti od navijača Borca u finišu utakmice, a to su "Ubij Turčina" i "Nož, žica, Srebrenica". Zeljković je poručio da takvim povicima nije mjesto na stadionu i objasnio je šta se dešavalo.
Gledaj ovog cetnicica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.