Kako sam joj rekao za forum ne mogu poslati poruku, izgleda me net nesto zeza.
Ev i 3g sam upalio al opet nece, mozda je do Vibera.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kako sam joj rekao za forum ne mogu poslati poruku, izgleda me net nesto zeza.
Možda te blokirala zbog surove iskrenosti.
Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillahAlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:12Eder Sarabia (Setien's assistant coach) words during el clásico:
“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"
"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."
"Shoot at goal... for f***'s sake."
"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."
"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."
![]()
Sta ce se pisati, ja licno sam prije dvije tri godine pisao o ovome, balavurdija ismijavala, al eto sve tako nazalost ispada, zbog mesija i njegovog klana postajemo prosjecni, smijurija, od raspalog reala gubimo, a kamo i ne bi kad nam je glavni igrac najlosiji na terenu i izgleda ko neki rekreatic bradati olinjali sto se jedva vuce po terenu, ko da nekog vehebaju teleportiras u kafanu i covjek djeluje pogubljeno u tom ambijentuAlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 01:51Ma brate isti sam ti. Recimo, kad igra FKS tad znam biti nervozan i skočiti kad se zabije, baš kao sad u BL, kao dijete znam biti, ali ništa pretjerano. Izgubili derbi, mene to nešto i nije dotaklo. Za sve ostalo sam davno izgubio emocije, od repke koju ne osjećam od SP-a, pa do Barce čije tekme znam propuštati zadnju sezonu. Znam kad je bio Enrique kad se uzela tripleta, te sezone sam fulio samo jednu ligašku tekmu i to bila neka slabija, sve ostale sam pregledao u svim takmičenjima od 0-90.Derdiyok je napisao/la: ↑02 mar 2020, 01:37AlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 01:34Najbolji dokaz kakvo je trenutno stanje u klubu i kakva havarija najblaže rečeno vlada je ta da nakon jednog El Clasica nije napisano ukupno deset postova već se ganja neka ebena Sandra. Realno, nema se šta više ni pričati, ni ozbiljno diskutovati i trošiti, udariti neke zaebacnije da sve ovo brzo prođe.
Halal im bio ovaj poraz s obzirom na ovaj dernek večeras.![]()
Sad mi je sve to nešto izgubilo smisao. LP mi nije kao što je nekad bila, El Clasico nije kao što je nekad bio, komplet fudbal općenito. To je valjda do godina i starenja, pa te opuca neko žaljenje za prošlošću.
Ogledam tekmu, ispratim i to je sve, zamrle su mi emocije davno. Jedino kao što rekoh kad FKS igra, pa mi srce igra nakon dobre igre i rezultata, sve ostalo mrka kapa.
Ne buh se složio.let3 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:39Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillahAlfredNobel je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:12Eder Sarabia (Setien's assistant coach) words during el clásico:
“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"
"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."
"Shoot at goal... for f***'s sake."
"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."
"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."
![]()
jest me iznervirao.
Majmuni plate 120 miliona igraca koji ne može igrati ni krilo ni čistu 9-tku.
Sinoc gledam onog kloca Viniciusa, ako ništa ima brzinu, probija stranu, divlja, napada, nešto pokušava i prijeti...naš ljepotan od 120 miliona niti pokušava, niti prijetikažu ovdje, njemu trebaju lopte, daj mu serviraj kao protiv Napolija pa ce on pokazati svoju klasu i zabiti
šta ima gospodine, nisam te prepozno...e pa Vinicijusu ne trebaju servirane lopte, on uzme loptu i ode naprijed, nešto pokušava i progulit ce iz 10-tog puta...francuska lezba ni da pomisli na to
dodaj Messiju i to je to otprilike.
SARAJEVO Na platou Skenderije obračun srednjoškolaca
Sve ce to, o kolega moj, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas.
Postojala je Barca i prije a postojat ce i poslije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.