FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

harden
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la harden » 02 mar 2020, 18:43

Derdiyok je napisao/la:
02 mar 2020, 18:41
harden je napisao/la:
02 mar 2020, 18:40

Uzasno, maloljetna.
Jel makar stariji maloljetnik ?

Da li je upućena u stanje na pdfu ?
Kako sam joj rekao za forum ne mogu poslati poruku, izgleda me net nesto zeza.

Ev i 3g sam upalio al opet nece, mozda je do Vibera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 mar 2020, 18:46

harden je napisao/la:
02 mar 2020, 18:43

Kako sam joj rekao za forum ne mogu poslati poruku, izgleda me net nesto zeza.

Ev i 3g sam upalio al opet nece, mozda je do Vibera.
Možda te blokirala zbog surove iskrenosti.
Ne treba čovjek biti iskren. BRezobraznica jen'a :puke:

Đe Wanda
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 02 mar 2020, 18:55

A kakva je situacija sa ovim boks mecom :mrgreen:
⚽FK Garaže⚽

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 mar 2020, 19:06

Izgleda otkazan zbog korone na sjeveru države.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 mar 2020, 19:08

Ajoj nije valjda da su se bratski izmirili
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 mar 2020, 19:17

& нас & $
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 mar 2020, 19:43

Louis van Gaal (bivši trener Barcelone): "Iako nisam više Barcelonin trener, smatram da Rakitić i Arthur mogu igrati u veznom redu istovremeno kada i de Jong. Barcelona bi ojačala obrambeni dio postavljanjem Nizozemca na poziciju defanzivnog veznjaka."

"Da je samo jedan klub imao priliku kupiti de Ligta, vjerujem da bi to bila Barcelona. Sada s Busquetsom u postavi ispada kao da je de Jong trebao otići u Juventus. Barçi je svakako potrebniji de Ligt od de Jonga."
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 02 mar 2020, 20:05

To je to sto i ja pricam Busquets vise nema mjesta u ozbiljnom fudbalu. Za njega je najbolje da ode u Katar sa Xavijem.

De Jong na zadnjeg veznog, a dovesti De Bruynea i Arthur kao dva veznjaka.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 mar 2020, 20:12

Eder Sarabia (Setien's assistant coach) words during el clásico:

“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"

"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."

"Shoot at goal... for f***'s sake."

"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."

"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."

:kafa:

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 02 mar 2020, 20:26

harden je napisao/la:
01 mar 2020, 22:44
Jebuu jedni drugima mater i djecu zbog Pikea :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 mar 2020, 20:39

AlfredNobel je napisao/la:
02 mar 2020, 20:12

“We don't have to pass it to Busquets, we have to find the interiors, right there!"

"¡Goal!.... Make a goal there Griezmann, my f***ing god!! Shoot soft... soft..."

"He does nothing what needs to be done, suddenly he starts playing and shoots, when he has to play the ball... F***."

"We cannot have the defensive line so deep behind, because they stretch us, and then Benzema comes, receives and creates much superiority... We have to reduce the space."

Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillah :mrgreen: jest me iznervirao.

Majmuni plate 120 miliona igraca koji ne može igrati ni krilo ni čistu 9-tku.
Sinoc gledam onog kloca Viniciusa, ako ništa ima brzinu, probija stranu, divlja, napada, nešto pokušava i prijeti...naš ljepotan od 120 miliona niti pokušava, niti prijeti :lol: kažu ovdje, njemu trebaju lopte, daj mu serviraj kao protiv Napolija pa ce on pokazati svoju klasu i zabiti :urnebes: šta ima gospodine, nisam te prepozno...e pa Vinicijusu ne trebaju servirane lopte, on uzme loptu i ode naprijed, nešto pokušava i progulit ce iz 10-tog puta...francuska lezba ni da pomisli na to :puke: dodaj Messiju i to je to otprilike.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 mar 2020, 20:45

02 mar 2020, 01:51
Derdiyok je napisao/la:
02 mar 2020, 01:37
02 mar 2020, 01:34
Najbolji dokaz kakvo je trenutno stanje u klubu i kakva havarija najblaže rečeno vlada je ta da nakon jednog El Clasica nije napisano ukupno deset postova već se ganja neka ebena Sandra :D. Realno, nema se šta više ni pričati, ni ozbiljno diskutovati i trošiti, udariti neke zaebacnije da sve ovo brzo prođe.
Ma jarane ne treba se nervirati u vezi "nebitnih" stvari. Meni je prije fudbal bio svetinja,a kako su godine letile sve se to mijenjalo. Ima bitnijih stvari dosta u životu, pogotovo u ovoj napaćenoj državi gdje si svaki dan na rubu nervnog sloma, a ja da se nerviram što neki majmun ne zna dodati kako treba, a prima 10mil godišnje, neka fala :mrgreen:
Halal im bio ovaj poraz s obzirom na ovaj dernek večeras. :njanjanja:
Ma brate isti sam ti. Recimo, kad igra FKS tad znam biti nervozan i skočiti kad se zabije, baš kao sad u BL, kao dijete znam biti, ali ništa pretjerano. Izgubili derbi, mene to nešto i nije dotaklo. Za sve ostalo sam davno izgubio emocije, od repke koju ne osjećam od SP-a, pa do Barce čije tekme znam propuštati zadnju sezonu. Znam kad je bio Enrique kad se uzela tripleta, te sezone sam fulio samo jednu ligašku tekmu i to bila neka slabija, sve ostale sam pregledao u svim takmičenjima od 0-90.

Sad mi je sve to nešto izgubilo smisao. LP mi nije kao što je nekad bila, El Clasico nije kao što je nekad bio, komplet fudbal općenito. To je valjda do godina i starenja, pa te opuca neko žaljenje za prošlošću :D.
Ogledam tekmu, ispratim i to je sve, zamrle su mi emocije davno. Jedino kao što rekoh kad FKS igra, pa mi srce igra nakon dobre igre i rezultata, sve ostalo mrka kapa.
Sta ce se pisati, ja licno sam prije dvije tri godine pisao o ovome, balavurdija ismijavala, al eto sve tako nazalost ispada, zbog mesija i njegovog klana postajemo prosjecni, smijurija, od raspalog reala gubimo, a kamo i ne bi kad nam je glavni igrac najlosiji na terenu i izgleda ko neki rekreatic bradati olinjali sto se jedva vuce po terenu, ko da nekog vehebaju teleportiras u kafanu i covjek djeluje pogubljeno u tom ambijentu

Vidjeli smo da ne moze nikom pobjeci kad mu se otvori prostor, da se zabija u ljude, stoperi ga lagano stizu, ne zna ni on a ni mi jel igra zadnjeg veznog ili napadaca, svojim neartikulisanim kretnjama remeti sve moguce postavke, uzas na sta je spao najveci talent u istoriji fudbala da jedan brajtvajt il kako se vec zove za 10 minuta vise pokaze od njega fuj

Dok se **** olinjalo ne otjera iz kluba nema napretka nego cemo nazadovati, dzaba mijenjat trenere, dzaba pojacanja, koliko tusi ekipu i igru to je nevjerovatno, fuj

Ostali igraci, grizman i buskec npr, nesto pokusavaju, al su i oni pizde zato sto samo gledaju dje je mesi, prvo to pa sve ostalo, al opet nesto se i bore i pokusavaju, bradata ohebina ladno iskulira najbitnije tekme ko da ga neko natjero da igra motkom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 mar 2020, 20:49

Romariooo je napisao/la:
02 mar 2020, 20:45
svojim neartikulisanim kretnjama remeti sve moguce postavke
Nisma znao da kretnje imaju artikulaciju :think:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 mar 2020, 20:59

let3 je napisao/la:
02 mar 2020, 20:39
02 mar 2020, 20:12

Otprilike ovako sam i ja slicno komentarisao Grizmana sinoc, haman poceo 'sovati bogove neuzubillah :mrgreen: jest me iznervirao.

Majmuni plate 120 miliona igraca koji ne može igrati ni krilo ni čistu 9-tku.
Sinoc gledam onog kloca Viniciusa, ako ništa ima brzinu, probija stranu, divlja, napada, nešto pokušava i prijeti...naš ljepotan od 120 miliona niti pokušava, niti prijeti :lol: kažu ovdje, njemu trebaju lopte, daj mu serviraj kao protiv Napolija pa ce on pokazati svoju klasu i zabiti :urnebes: šta ima gospodine, nisam te prepozno...e pa Vinicijusu ne trebaju servirane lopte, on uzme loptu i ode naprijed, nešto pokušava i progulit ce iz 10-tog puta...francuska lezba ni da pomisli na to :puke: dodaj Messiju i to je to otprilike.
Ne buh se složio. :D

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 mar 2020, 20:59

Kad ne bude Lionela.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 mar 2020, 21:09

FCB1986 je napisao/la:
02 mar 2020, 18:55
A kakva je situacija sa ovim boks mecom :mrgreen:
SARAJEVO Na platou Skenderije obračun srednjoškolaca

https://****/vijesti/crna-hronika/22 ... njoskolaca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 mar 2020, 21:27

BoixosNois1899 je napisao/la:
02 mar 2020, 20:59
Kad ne bude Lionela.
Sve ce to, o kolega moj, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 02 mar 2020, 22:31

El Clasico prodje da se bas nisam nikako iznervirao nit sam imao bilo kakvu reakciju kad smo primili prvi go,
Jednostavno previse smo spora ekipa gdje god pogledas.

1. Pique - pogledajte 10 puta prvi go Reala, neki kazu kako je Pique super igrao. Kako je igrao dobro kad je najveci krivac kod gola... pa gledam Viniciusa 5 sekundi kako lagano utrcava a Piqueu kao najiskusnijem obrambenom igracu trebaju 3 sekunde da shuzi da treba pokriti stranu, i na kraju kad je to skuzio bilo je kasno i na kraju da nije ni uklizao ne bi go ni bio. Isto tako ne znam kako ga nije sramota izjaviti da je ovo najlosiji Real protiv kojeg je ikad igrao (znaci da smo mi onda za ***ca)

2. Grizman - stvarno beskoristan, pricajte koliko hocete kako on laf igra obranu i da je zahvalan igrac a nikako ne stvara prijetnju na protivnicki go, 120mil za igraca kojem moras namjestiti svaki go.

3. Alba - nevjerovatno koliko se lik gubi pod pritiskom, cim protivnik napravi mali presing on salje neke pasove iz prve prema igracima koji uopste nisu u dobroj prilici da prime pas, tu onda ispada da su ti igraci pogrijesili a u stvari zbog njega je - vidjeli smo to dobro protiv liverpoola

4. Buskets, Rakitic - necu o njima nista, od njih jednostavno samo trazim da odu

5. Messi je odigrao katastrofa, los je skroz zadje 2-3 godine kad igramo u gostima, ali ljudi on ce za 4mjeseca napuniti 33godine, on nije atleta i zilav ko CR da moce trcati kao on. Barcelonina uprava i treneri su krivi sto se njemu ne nadje nova pozicija i pocne se drugacije igrati... jer on sto je prije igrao to jednostavno ne moze vise a isto nema suigrace za to...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 mar 2020, 22:50

Po meni je uprava krivac što je svašta igračima dopustila, nek se napuše kad nemaju svoje ja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 02 mar 2020, 23:26

Derdiyok je napisao/la:
02 mar 2020, 21:27
BoixosNois1899 je napisao/la:
02 mar 2020, 20:59
Kad ne bude Lionela.
Sve ce to, o kolega moj, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas.
Postojala je Barca i prije a postojat ce i poslije.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.