Sve joj znas doktore

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar me za to držiš?
Nista ovo. Idemo se organizovati dvojica da cuvaju strazu, dvojica da ulete po pecat, dvojica da odu po njega na aerodrom, a ostali da isprintaju. Samo gruhni pecat i idemo dalje.Osim13 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:34https://www.nigerian-embassy.com/sarajevo.html
Ajmooo braćooooo gruhajte mejlove![]()
Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
Nisam rekao noviUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
Pa sta su do sad radili sa tom rupturom.. sto davno nije primio plazmuUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac
Mozda nije bio za plazme bio na cokolinuPushko92 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 19:11Pa sta su do sad radili sa tom rupturom.. sto davno nije primio plazmuUBIPITAR je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:49Nema nikakav novi problem nego prima plazmu u mišić što bi trebalo ubrzati oporavak,yebu ga dva centa rupture,a ovo bi trebalo riješiti problem.KANA je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:28Evo vam par informacija posto me jedan forumaš poslao u pp sto se tiče Zeca opet ima problema počeo je opet neke terapije da prima danas nije ni trenirao ,Ayaji bukvalno može svaki dan da dobije vizu ali se može bas i otegnuti sve je do njihove ambasade,raduje samo za Blaževića da je bas dobar igrac![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.