Hvala denci, konacno post a da nisam citiran.
Utakmicu po utakmicu, rutinski odradit do derbija i onda lupanje po zeljani, vrijeme je za dominaciju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala denci, konacno post a da nisam citiran.
Ali trebaju nam garantni listovi...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:34Ne znam kako je kad nosi vodu, ali mene je jedan nosio kad su svi ostali mislili da sam poginuo. Nije u redu stavljati sve u isti kos.
Hajmo na temu. Vec sam prije pisao da nikad nebi vratio bivseg igraca osim ako nije napravio veliku karijeru vani i igrao u ligama petice pa sad zeli da se vrati. Isto mislim i za duljevica. Imamo mi dobra krila koja trenutno igraju bolje od njega, o sredini da ne pricam. Njemu hvala za sve i sretno u turskoj.
Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:16Ali trebaju nam garantni listovi...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:34Ne znam kako je kad nosi vodu, ali mene je jedan nosio kad su svi ostali mislili da sam poginuo. Nije u redu stavljati sve u isti kos.
Hajmo na temu. Vec sam prije pisao da nikad nebi vratio bivseg igraca osim ako nije napravio veliku karijeru vani i igrao u ligama petice pa sad zeli da se vrati. Isto mislim i za duljevica. Imamo mi dobra krila koja trenutno igraju bolje od njega, o sredini da ne pricam. Njemu hvala za sve i sretno u turskoj.
Halo, masine nam ne rade...![]()
Od sad citam samo tvoje postove, najvise iz njih naucim....
counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
Znam ja da si ti moj fan najveci
RajaBa1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:25Znam ja da si ti moj fan najveci![]()
![]()
Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:23counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
vjerovatno će brzo i u prvi tim(možda posudba prvo) jer nemamo tu tipu napadača...
ma i ja kontam da će ga prešaltat na krilo prije(kad pređe u seniore), al hajde, ima tehnike, ima brzine, valjat će, nema ozljeda, što je bitno...Dženo Jašarevića(krilo) na špicu koristi jbg....morao se dovest neki...TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:29Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:23counteršpic, ima brzine, plaćamo konama opet, nema napadača za lijeka jbt, pokupili ovi menadžerčići po selima sve što je mlado i špic.....TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
vjerovatno će brzo i u prvi tim(možda posudba prvo) jer nemamo tu tipu napadača...![]()
Malo je ''sitan'' za spica, ali nadam se da ce biti nesto od njega.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
Mnogi jos ne shvataju sta znaci imati AKADEMIJU i da je to fabrika koja proizvodi nesto sto mi kupujemo i bacamo pare na tudji skart(cast izuzecima).Samozdravlje je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:47TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:13Zna li neko kakav je ovaj centar sto ga je Akademija klepila zeljescaru? Hocel biti bolji od Ahmetovica![]()
Kako ja Ahbabu tebe gotivim , a i tog brata Srbina sto te spasio (mozda i vise od tebe).
Bosna nije ista bez Srba i Hrvata . Cilim .....
Vratite se vi u realnost obojica,svakako nije forum mjesto da se pise o tome...holyman je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:15Ma druze pusti balavurdiju, ne znaju osjecaj kada ti pokolju 50% familije, naivni zatucani bosnjo, njih par dezurnih ovdje su rak rana ovog foruma.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑02 mar 2020, 18:07Ovako su govorili i 92 godine da su cetnici dobri pa nas oni pobise i poklase,nikako da naucimo iz vlastitih greski
Svi su oni isti, gamad koja bi nas opet sutra ubijala,a mi bi im opet to dopustili ovim razmisljanjem : ,,nisu svi srbi isti"
Pamti,opominji i ne zaboravi,nikad ne vjeruj srbinu.
Rijetki su izuzetci kao sto su Dragan Vikic,Jovan Divjak....
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.