Zar nevidis da lik navija za Husrefa, ne za TC!tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:00Daj oslobodi nas više tog Husrefa, ako dođe dobit će podršku kao i svi ostali nemoj vršit pritisak pusti Balju neka rahat radi. Kakve ima veze Gorki sa TC neka ga oni vrate njima je potrebniji svakako se traži zamjena za Gradu. Nama ako već bude išao Balja može doći npr. i Nala mlad i savremen stručnjak. ali, za sada nema potrebe i ako bude ima Samir koji je plaćen za to pa neka nađe drugog. Mi se usmjerimo na KUP imam neki osjećaj da Zrinjski pada.
Čuj na našem forumu živio nam Husref svašta.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
Haman je to neki ubačeni element da nije Hordaš čim mu je ovoliko stalo do Husrefa. Šalim se al što je puno puno šta nas zanima taj čovjek ako dođe bujrum.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:41Zar nevidis da lik navija za Husrefa, ne za TC!tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:00Daj oslobodi nas više tog Husrefa, ako dođe dobit će podršku kao i svi ostali nemoj vršit pritisak pusti Balju neka rahat radi. Kakve ima veze Gorki sa TC neka ga oni vrate njima je potrebniji svakako se traži zamjena za Gradu. Nama ako već bude išao Balja može doći npr. i Nala mlad i savremen stručnjak. ali, za sada nema potrebe i ako bude ima Samir koji je plaćen za to pa neka nađe drugog. Mi se usmjerimo na KUP imam neki osjećaj da Zrinjski pada.
Ne znate vi da se radi o većem mađioničaru od čarobnjaka Merlina i većem iluzionaru od Houdinija.Pod Husrefovim čarobnim štapićem svaki igrač TC će davati minimum 40 % više od svojih realnih mogućnosti a tek da ne pričamo o njegovom uticaju u savezu i sudijskoj organizaciji.Ima da dobijemo u trenu pošteno suđenje u utakmicama protiv sarajeva,zrinjskog,borca i željezničara.tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:49Haman je to neki ubačeni element da nije Hordaš čim mu je ovoliko stalo do Husrefa. Šalim se al što je puno puno šta nas zanima taj čovjek ako dođe bujrum.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:41Zar nevidis da lik navija za Husrefa, ne za TC!tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:00Daj oslobodi nas više tog Husrefa, ako dođe dobit će podršku kao i svi ostali nemoj vršit pritisak pusti Balju neka rahat radi. Kakve ima veze Gorki sa TC neka ga oni vrate njima je potrebniji svakako se traži zamjena za Gradu. Nama ako već bude išao Balja može doći npr. i Nala mlad i savremen stručnjak. ali, za sada nema potrebe i ako bude ima Samir koji je plaćen za to pa neka nađe drugog. Mi se usmjerimo na KUP imam neki osjećaj da Zrinjski pada.

Bez staca nema udarca.Znaš i sam .Dođi Husrefe spasioče naš.Ćiro je imao 78.Pa Gorki ipak uđe.tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:00Daj oslobodi nas više tog Husrefa, ako dođe dobit će podršku kao i svi ostali nemoj vršit pritisak pusti Balju neka rahat radi. Kakve ima veze Gorki sa TC neka ga oni vrate njima je potrebniji svakako se traži zamjena za Gradu. Nama ako već bude išao Balja može doći npr. i Nala mlad i savremen stručnjak. ali, za sada nema potrebe i ako bude ima Samir koji je plaćen za to pa neka nađe drugog. Mi se usmjerimo na KUP imam neki osjećaj da Zrinjski pada.
A što ne prigovarate a ovu neumoljivu statistiku i analitiku što napravi "hule_barca".
Dovoljno je da daju najviše što mogu.Kad se gospodin soja gospodskog pojavi.Pa kad počnu mljeti Azmirove bebe.Vidjet ćete I i osjetit slast i strast fudbala.Ovaj mladi Baljić je prošlost ,gotovo je.Morao ga otpustiti atrofirat će nam igrači.Skupa škola ,ali ,valja i to proći.Vežite se polijećemo,raspored nam je povoljan.CityCity je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:25Ne znate vi da se radi o većem mađioničaru od čarobnjaka Merlina i većem iluzionaru od Houdinija.Pod Husrefovim čarobnim štapićem svaki igrač TC će davati minimum 40 % više od svojih realnih mogućnosti a tek da ne pričamo o njegovom uticaju u savezu i sudijskoj organizaciji.Ima da dobijemo u trenu pošteno suđenje u utakmicama protiv sarajeva,zrinjskog,borca i željezničara.![]()
Reci to Azmiru Husiću.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:41Zar nevidis da lik navija za Husrefa, ne za TC!tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 16:00Daj oslobodi nas više tog Husrefa, ako dođe dobit će podršku kao i svi ostali nemoj vršit pritisak pusti Balju neka rahat radi. Kakve ima veze Gorki sa TC neka ga oni vrate njima je potrebniji svakako se traži zamjena za Gradu. Nama ako već bude išao Balja može doći npr. i Nala mlad i savremen stručnjak. ali, za sada nema potrebe i ako bude ima Samir koji je plaćen za to pa neka nađe drugog. Mi se usmjerimo na KUP imam neki osjećaj da Zrinjski pada.
I na kraju ,zadnje o pjevaču,šta će nam trener koji šalje navijače svog kluba u p.m.
Da me izvinete, neka onda ide i on u p.m.
Da me izvinete, neka onda ide i on u p.m.
"hule_barca".
U svjetlu navodnog ultimatuma za Baljića, red je i da postavimo neke statističke podatke za eventualno novog trenera. Ako uzmemo u obzir da je na birou te veliko uzajamno poštovanje koje gaji s Azmirom, ime Husrefa Musemića se javlja samo po sebi. Ovdje ću predstaviti njegove statističke parametre u periodu saradnje s Azmirom u Slobodi, jer mislim da je taj period najrelevantniji za ocijeniti. Osvrt će biti samo na ligaške mečeve, od februara 2015. do septembra 2016.
Ukupno mečeva: 53
Pobjeda: 31
Remija: 11
Poraza: 11
Gol-razlika: 79-43
Usvojenih bodova: 104 od mogućih 159
Uspješnost: 65.4%
Prosjek datih/primljenih golova: 1.5 / 0.8
Ukupno mečeva kući: 28
Pobjeda: 22
Remija: 3
Poraza: 3
Gol-razlika: 56-18
Osvojenih bodova: 69 od mogućih 84
Uspješnost: 82.1%
Prosjek datih/primljenih golova: 2.0 / 0.6
Ukupno mečeva u gostima: 25
Pobjeda: 9
Remija: 8
Poraza: 8
Gol-razlika: 23-25
Osvojenih bodova: 35 od mogućih 75
Uspješnost: 46.7%
Prosjek datih/primljenih pogodaka: 0.9 / 1.0.
Dakle, vidimo da je Musemićeva uspješnost malo bolja od Bošnjakovićeve, ali ipak na mnogo većem uzorku utakmica (53-11). Domaći teren kod Musemića je imao poseban značaj, budući da je osvojeno čak 82.1% mogućih bodova u 28 utakmica, a dosta domaćih bodova je prvi preduslov za dobre rezultate. U gostima je to išlo dosta teže i tvrđe, ali je ekipa svejedno imala veći broj pobjeda nego poraza (9-8). Realizacija je bila solidna, ništa više od toga. Kod kuće se zabijalo 2 gola po meču, ali je realizacija na strani škripala sa manje od jedan gol po meču (0.9). Ipak, zato je odbrana bila na visini zadatka, pa je tim primao samo 0.8 golova po meču, i to 0.6 kući i 1.0 na strani.
To su neki statistički parametra za čovjeka koji će vrlo vjerovatno biti prvi na listi želja, ako dođe do eventualne promjene na trenerskoj poziciji. Ostaje pitanje kako bi se Husrefov autoritet uklopio s često prozivanim Muratovićem, ali otom potom, ovo je još priča šta bi bilo kad bi bilo.
-
- Kontakt:
Za razliku od njega Musemic igracima psuje mater, fameliju itd...Jedno obicno smece od trenera, usput imas sellam od glavnog kaze Musemic nula bodova

Tuzla City / Sloga Simin Han
Ovo je neki Husrefov menadzer jer ne vidim logiku da ga toliko trazi. Nek si mu prenio poruku od glavnog valjda malo popusti.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:12Za razliku od njega Musemic igracima psuje mater, fameliju itd...Jedno obicno smece od trenera, usput imas sellam od glavnog kaze Musemic nula bodova![]()
Po mom misljenju bolja vam je opcija Nalic od Musemica.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Sretno protiv SDA Željezničar:

Foljira.Nego idel se u Mostar sutra? Ja sam za.tuzla1983 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:20Ovo je neki Husrefov menadzer jer ne vidim logiku da ga toliko trazi. Nek si mu prenio poruku od glavnog valjda malo popusti.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 mar 2020, 23:12Za razliku od njega Musemic igracima psuje mater, fameliju itd...Jedno obicno smece od trenera, usput imas sellam od glavnog kaze Musemic nula bodova![]()
Nenad Gagro: Očekujemo jači Tuzla City nego u jesenjem dijelu prvenstva
Pomoćni trener Zrinjskog najavio sutrašnji Kup susret
Sutrašnja utakmica 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojoj će HŠK Zrinjski dočekati FK Tuzla City bila je temom press konferencije u prostorijama mostarskog kluba.
https://sportsport.ba/fudbal/nenad-gagr ... M-a8l3L8zw
Pomoćni trener Zrinjskog najavio sutrašnji Kup susret
Sutrašnja utakmica 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojoj će HŠK Zrinjski dočekati FK Tuzla City bila je temom press konferencije u prostorijama mostarskog kluba.
https://sportsport.ba/fudbal/nenad-gagr ... M-a8l3L8zw
Nema nikakvih službenih izjava pred sutrašnju utakmicu u Mostaru.???
-
- Kontakt:

Sutra vjerovatno 1:1 oni nama pustaju kup a mi njima 6 bodova u ligi jer su opasno zagrizli sad za titulu mada protiv ovakvog sarajeva nemaju sanse ni oni ni bilo ko u ovoj ligi
Realno gledajuci husref ce doci kod nas da vodi momcad sigurno za 2 do 3 kola jer on je veca reklama od bilo kog u ovoj ligi i podigao bi ime kluba dosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.