:Da ste vi ispred nas ne bi bila škrabotina zar ne a to što je Liverpul na trečem mjestu znaju oni koji su je sastavljali a i mi smo zaslužili biti ispred vas, samo mi nije jasno da Široki bude ispred i vas i nas ali vjerovatno kontinuitet je u pitanju.Tarantino je napisao/la:Pa haj realno reci kako će liverpool u ovoj deceniji biti na 3. mjestu? a to mi daje za pravo da kompletnu tabelu smatram jednom običnom škrabotinom.sekac je napisao/la:pa nismo je mi pravili i valja li vama išta na ovom dunjaluku!?Tarantino je napisao/la:jaka tabela,liverpool koji je treći na toj listi po uspješnosti u protekloj deceniji sve govori o njoj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
naravno i ta ne valja, valja samo kad ste vi spred nas, ne dao Bog da mi sastavljamo šta bi tek onda pisali.damirfile je napisao/la:Ta je tabela slicna onoj sto je bila o tome da su HZ 20 u evropi ako se ne varam...

Sarajevo ljubavi moja!
ma kakvi ba mi smo sad najbolje plasiran tim ne znam koliko je stara ta tabela mi smo igrali 3ce predkolo lige prvaka ligu eurpa a gdje je tu siroki??? skim su to oni igrali sta su znacajnije napravili???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svake godine izlazili u Europu i naravno klub sa nikakvom tradicijom ne moze daleko dogurati... Mi smo imali u El 2x slabije igrace od njihovih , al smo ipak daleko doguravali... Evo i ovi na hrenovkama zive pa imaju samo 2 poraza na gostavanju... i 3 su na tabeli...da je neki drugi klub npr. Siroki borili bi se sa Zrinjskim i Drinom za opstanak...Rule_hz je napisao/la:ma kakvi ba mi smo sad najbolje plasiran tim ne znam koliko je stara ta tabela mi smo igrali 3ce predkolo lige prvaka ligu eurpa a gdje je tu siroki??? skim su to oni igrali sta su znacajnije napravili???
cikac,
"ako su baljak i ove stare lopine glavni krivci za trenutnu krizu u klubu, zašto bi onda oni doveli igrače da pričaju o tome? i ko je navijačima rekao da su igrači šupci zato što traže svoje plate"
Baljak i lopine su doveli igrace da kazu jednu cinjenicu - da nisu dobili plate. Nista drugo, a narocito ne spominjati ko je kriv za to. Samo da se nema love. To djeluje nevino i nemas igracima sta prigovoriti. A maheri su lukavo izracunali (i pogodili) da cemo mi navijaci eksplodirati kad ih vidimo zajedno i da cemo posumnjati da se igraci tale sa lopovima. To im je bio podao ali efikasan potez jer znas sta je bilo protiv Drine. Oni kao zaboga podrzavaju igrace i time su izgurali navijace od igraca. Navijacima niko nije rekao da su "igraci supci sto traze svoje posteno zaradjene plate" ali kad pomislis da si emotivno izigran onda napadas sta god stignes. A prije tekme sa Drinom ja citam postove iz kojih vidim da se navijaci osjecaju izdano i prevareno pa neki u zanosu predlazu da rastjeramo citav tim. Takodje se analizira imaju li igraci love ili ne a niko vise ne spominje lopove. I naravno u toku tekme sa Drinom navijaci se zaista po prvi put ove sezone okrenu protiv svojih igraca. E parazitima je to i bio cilj, da se ne spominju i ne okrivljuju, nego da se mi bavimo sporednim stvarima koje su oni zakuhali.
Dakle niko nije nista rekao a situacija nam ko bomba eksplodira u lice i odose 2 boda pride. Lopovi su nas naveli na zakljucak i mi smo odradili ono sto su nam i namjestili. To su vrhunski manipulatori nasim mentalitetom, to im priznam, ali treba nesto nauciti iz ovoga.
Zato govorim treba priznati da smo se i mi i igraci malo zaletili i da se treba vratiti pravom problemu. U KK Bosni se spominje gasenje jer nismo na vrijeme skontali Nihada, Dinu i ostale. Partijski duet Tihic-Radoncic hoce da na poklon dobiju bivseg prvaka Evrope. Ako se ne uozbiljimo mi smo iduci.
Ako sam sta fulio molim te kritikuj, jer je meni najbitinje da skontam sta nam dusmani kuhaju a nemam nista od toga da li sam ja u pravu ili ti ako nam klub razvale. Ne bih da bude ona "dok smo se svadjali da li je voz ili vlak a on prodje".
I sto je jos gore ima jos par klubova u slicnoj situaciji.
"ako su baljak i ove stare lopine glavni krivci za trenutnu krizu u klubu, zašto bi onda oni doveli igrače da pričaju o tome? i ko je navijačima rekao da su igrači šupci zato što traže svoje plate"
Baljak i lopine su doveli igrace da kazu jednu cinjenicu - da nisu dobili plate. Nista drugo, a narocito ne spominjati ko je kriv za to. Samo da se nema love. To djeluje nevino i nemas igracima sta prigovoriti. A maheri su lukavo izracunali (i pogodili) da cemo mi navijaci eksplodirati kad ih vidimo zajedno i da cemo posumnjati da se igraci tale sa lopovima. To im je bio podao ali efikasan potez jer znas sta je bilo protiv Drine. Oni kao zaboga podrzavaju igrace i time su izgurali navijace od igraca. Navijacima niko nije rekao da su "igraci supci sto traze svoje posteno zaradjene plate" ali kad pomislis da si emotivno izigran onda napadas sta god stignes. A prije tekme sa Drinom ja citam postove iz kojih vidim da se navijaci osjecaju izdano i prevareno pa neki u zanosu predlazu da rastjeramo citav tim. Takodje se analizira imaju li igraci love ili ne a niko vise ne spominje lopove. I naravno u toku tekme sa Drinom navijaci se zaista po prvi put ove sezone okrenu protiv svojih igraca. E parazitima je to i bio cilj, da se ne spominju i ne okrivljuju, nego da se mi bavimo sporednim stvarima koje su oni zakuhali.
Dakle niko nije nista rekao a situacija nam ko bomba eksplodira u lice i odose 2 boda pride. Lopovi su nas naveli na zakljucak i mi smo odradili ono sto su nam i namjestili. To su vrhunski manipulatori nasim mentalitetom, to im priznam, ali treba nesto nauciti iz ovoga.
Zato govorim treba priznati da smo se i mi i igraci malo zaletili i da se treba vratiti pravom problemu. U KK Bosni se spominje gasenje jer nismo na vrijeme skontali Nihada, Dinu i ostale. Partijski duet Tihic-Radoncic hoce da na poklon dobiju bivseg prvaka Evrope. Ako se ne uozbiljimo mi smo iduci.
Ako sam sta fulio molim te kritikuj, jer je meni najbitinje da skontam sta nam dusmani kuhaju a nemam nista od toga da li sam ja u pravu ili ti ako nam klub razvale. Ne bih da bude ona "dok smo se svadjali da li je voz ili vlak a on prodje".
I sto je jos gore ima jos par klubova u slicnoj situaciji.
-
- Kontakt:
Koliko je vjerovati ovom mediju sto je objavio,ali evo Hame nazad 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
brate zmaju gradacac imaj malo postovanja prema BiH klubovima nemoj odma vrjedjat i ja sam gradacacan i navijam za zvjezdu al nevrjedam nikog niti mene ko vrjedja ...!!!Ako su ljudi u krizi noj ond u najtezim situvacijama da vrjedas ve kazi zelim vam brz oporavak...!!!
smijesni ovi naki zmajevi
meleci vas cuvali da vas ne poderemo u gostima
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hvala im na tome kada nas makar oni čuvaju. Nadam se da će te ostat jaki i u narednom periodu kao što ste bili u ovoj polusezoni.FCS-FCS je napisao/la:smijesni ovi naki zmajevi
Dragon Town
Hvala im na tome kada nas makar oni čuvaju. Nadam se da će te ostat jaki i u narednom periodu kao što ste bili u ovoj polusezoni.[/quotevidimzmaj_Bosne je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:smijesni ovi naki zmajevi
zbog onakvog zmaja onaj torabi u zetri nikad nece biti gladan
-
- Kontakt:
Vidi se kakvi ste ljud musliman a govori savakakve rjeci svaka cast i nesto se hvalite dzaba vam i da imate u sarajevu ronalda bolje pogledajte sebe pa onda govorte drugima ...!!!
joj pitara na šta su spali,zmajevi se sprdaju sa njima. 

ali nema para,sve se rastalilo....
sanjaj,sanjaj...lijepo je toseven je napisao/la:ne seri životati, šta to fali zmajevima, već se 3 godine sprdamo sa ŽeljomTarantino je napisao/la:joj pitara na šta su spali,zmajevi se sprdaju sa njima.

pa do prošle godine ste slali svoje igrače na ishranu u Gradačac ali da ne kvarimo ljudima temu, najgore je lagati sam sebe da ste neki veliki klubTarantino je napisao/la:sanjaj,sanjaj...lijepo je toseven je napisao/la:ne seri životati, šta to fali zmajevima, već se 3 godine sprdamo sa ŽeljomTarantino je napisao/la:joj pitara na šta su spali,zmajevi se sprdaju sa njima.
-
- Kontakt:
stati je bolan pogledaj zeljin stadion a pogle nas bgt i zvjezda veci klub ...!!!
naš stadion ima toliko uspomena,lijepih i ružnih stvari koje ti možeš samo sanjati,i ljepši i draži mi je od old traforda.
ali ovdje trebamo stati i ne začatavati temu konama.

ali ovdje trebamo stati i ne začatavati temu konama.
kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići. 

halo nije lista za posljednjih 5 god , samo ime liste kaze VJECITA LISTA gdje vi nama gledatate u prkno..i ne kontam sto te to boli tolikoTarantino je napisao/la:kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići.
jel treba da ti postavim isjecak iz novina kad vam je doso dijaliba pa kaze na polusezoni..."od gladi nisam mogao trenirati .." pa je to fino novinar stavio u NASLOV...i naravno vi ste giganti,,,,strasna iskustva !!!
Tarantino je napisao/la:kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići.
Rang lista poslednje decenije,a jeli decenija poslednjih pet godina ili je puno vise?

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 27 nov 2010, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
FCS-FCS je napisao/la:halo nije lista za posljednjih 5 god , samo ime liste kaze VJECITA LISTA gdje vi nama gledatate u prkno..i ne kontam sto te to boli tolikoTarantino je napisao/la:kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići.
jel treba da ti postavim isjecak iz novina kad vam je doso dijaliba pa kaze na polusezoni..."od gladi nisam mogao trenirati .." pa je to fino novinar stavio u NASLOV...i naravno vi ste giganti,,,,strasna iskustva !!!
IFFHS - klubovi decenije-ako ti ovo znači vječna lista onda je tako kako ti kažeš.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.