Ma jok.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:11Ako je ovdje jos neko Madrista da porucim...
HALAMADRID Y NADA MAS!![]()
Ovdje su sve Zeljovci.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma jok.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:11Ako je ovdje jos neko Madrista da porucim...
Prijavljen vam je postLjoZee je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:14Vozajkolezeljovac je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:11Ako je ovdje jos neko Madrista da porucim...
![]()
Nemana kraju
Ne bi ti nas nikad prijavio znamo mi toMocMahale444 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 00:01Prijavljen vam je postLjoZee je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:14Vozajkolezeljovac je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:11Ako je ovdje jos neko Madrista da porucim...
![]()
Nemana kraju
![]()
Irfo navijace reala i barce odma banuj![]()
Ma ok je. Ja pogledo malo zadnjih 10 minuta kad je Real dao drugi gol, a Celik - Radnik od pocetka do kraja. Ja sam jedan od onih kojima je nasa liga broj 1, a ovo ostalo nako malo usput.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:30Pa dobro navijam za Zelju a favorizujem Real...
@ZaZelju![]()
50% golova anamo onih je islo na fazon da Rahmanovic i doticni napeave cist faul,uzmu loptu i daju gol u tom napadu.Ratoborni je napisao/la: ↑02 mar 2020, 00:28Milos stanojevic je počeo utakmicu, ali je u 31. i 36. minutu zaradio žuti karton, pa ga je sudija poslao u svlačionicu i Ankaragucu je ostao sa igračem manje. Naviko gurbet se laktat i udarat, lahko je udarat sve redom kad imas zastitu od sudija picko gurbetska. Svaki derbi su on i rahmanovic zasluzili crveni do poluvremena, a ni zuti nisu dobili. Jos jedan dokaz sa cime se mi sve borimo u ovoj ligi.
Pa kako ta najjaca ekipa dobi po picci dvaput ove sezone?
Husref lose pripremio ekipu , niste nas vi jedini naigrali, al sad su dobro pripremljeni pa cemo vidjet kako ce ici ...
Oremuš se nije oporavio kako spada.
Plus se sad Pidro vratio. Na krilu Hajrovic a na stoperu bivsi igrac Villareala PanticHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 mar 2020, 09:51Husref lose pripremio ekipu , niste nas vi jedini naigrali, al sad su dobro pripremljeni pa cemo vidjet kako ce ici ...
Kako ta ekipa rutinski riješi Borca, Veleža i ostale od kojih smo mi dobili po picci?
Ni oremus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 128 gostiju.