Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 01 mar 2020, 23:02

VolimTz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:19
Ja mislim da je pastrmka uzivo raja od lika. :mrgreen:
Skoro smo fuka srknuli, tivago u odijelu, sastrane ga neki covjek zove istim ovim nickom. Ja se sjeb'o. 🤙

Nego, danas na BP odlican teren, zasto nismo vidjeli 3-4 povezana pasa bilo koje ekipe?
Mozda je ipak do nekvalitete samih igraca, za razliku od Sarajeva jucer kad je bilo uzivancija ih gledati vecim dijelom. Ko zna zna, reklo bi se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 23:04

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:57
Normalno da pričam kad vaši shizofreničari jašu ovdje mjesecima po Veležu. Malo staviti stvari na svoje mjesto i odmoriti.
Ne opravdavam nikog pa ni te što jašu po Veležu ali ne znam kakve to veze ima sa prozivanjem bilo koga da je "ozračen",.Taj Mital nas Zeničane truje a poreze ubire država, eto, da stavimo stvari na svoje mjesto.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 mar 2020, 23:05

Beduin je napisao/la:
01 mar 2020, 23:02
VolimTz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:19
Ja mislim da je pastrmka uzivo raja od lika. :mrgreen:
Skoro smo fuka srknuli, tivago u odijelu, sastrane ga neki covjek zove istim ovim nickom. Ja se sjeb'o. 🤙

Nego, danas na BP odlican teren, zasto nismo vidjeli 3-4 povezana pasa bilo koje ekipe?
Mozda je ipak do nekvalitete samih igraca, za razliku od Sarajeva jucer kad je bilo uzivancija ih gledati vecim dijelom. Ko zna zna, reklo bi se.
Jao tebe. Tsi si ocekivao i da imaju teren i da znaju igrati. Ne mozes oboje imati, barem kada se tice o Celikovcima. Salu na stranu, losa tekma, barem po meni iako sam ocekivao pobjedu Celika, i imali su sansu da pobjede, sami su sebi izbili 3 boda iz dzepa.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 23:07

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 23:04
Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:57
Normalno da pričam kad vaši shizofreničari jašu ovdje mjesecima po Veležu. Malo staviti stvari na svoje mjesto i odmoriti.
Ne opravdavam nikog pa ni te što jašu po Veležu ali ne znam kakve to veze ima sa prozivanjem bilo koga da je "ozračen",.Taj Mital nas Zeničane truje a poreze ubire država, eto, da stavimo stvari na svoje mjesto.
To sam pisao ovom mozgonji iz Tuzle, što dvije godine spominje nekakve 3.000 KM Veležu iz nekakvog ministarstva, dok mu kroz Slobodu svake godine milion budžetskih sredstava u veš mašinu stave.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 23:12

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 23:07

To sam pisao ovom mozgonji iz Tuzle, što dvije godine spominje nekakve 3.000 KM Veležu iz nekakvog ministarstva, dok mu kroz Slobodu svake godine milion budžetskih sredstava u veš mašinu stave.
Ma ja sam Velež uvijek uzimao za primjer, otimate se, pružate se koliko ste dugi i to jedini način da se klub izdigne,.Imate posjetu dobru s obzirom na brojnost grada zato što je prije svega klub transparentan, ti kad odeš na utakmicu znaš kome i zašto si dao onih pet ili deset maraka koliko već košta karta dok meni dođe otprilike ko da sam ih u bunar bacio,.Nit se zna ko pije ni ko to plati i normalno je da u takvim okolnostima ti i ne vidiš neki smisao u odlasku na utakmicu,.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 mar 2020, 23:15

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
01 mar 2020, 23:01
slika
slika

Ovo jedne i druge najvise boli. Kad im dodjes i izdominiras na njihovim stadionima. Progutali bi oni sto im se klubovi gase da je RA doslo 25 :mrgreen:

Treba se navici iduce sezone koji ostane od njih na duplo vise ljudi :wave:
Vi što ostajete u vukojebini, sretno vam s loptanjem :wave:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2020, 23:22

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 23:12
Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 23:07

Ma ja sam Velež uvijek uzimao za primjer, otimate se, pružate se koliko ste dugi i to jedini način da se klub izdigne,.Imate posjetu dobru s obzirom na brojnost grada zato što je prije svega klub transparentan, ti kad odeš na utakmicu znaš kome i zašto si dao onih pet ili deset maraka koliko već košta karta dok meni dođe otprilike ko da sam ih u bunar bacio,.Nit se zna ko pije ni ko to plati i normalno je da u takvim okolnostima ti i ne vidiš neki smisao u odlasku na utakmicu,.
Vidis nisi ti problem sa tako normalnim upisom. Cak si za jako zdrav dijalog i razmjenu stvari koje mogu pomoci ozdravljenju nekog kluba. Problem su degenerici tipa konvikts koji zapjeni kad vidi 200 RA na Bilinom ili 500 na grbavici. Frajer ce se slagirat jednom
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 01 mar 2020, 23:38

JonSnow je napisao/la:
01 mar 2020, 21:25
keno83 je napisao/la:
01 mar 2020, 21:20
Veleza je izabrao Sudo Hasic njegov inat i zelja da okupi sve biznismena sto vole Velez u upravu i da krene da napravi klub u inat onima koji su htjeli da ga uniste. Zato studiozno i planski radi, jer je svoje firme poslozio da mogu funkcionisat i bez njega, tj vode ih njegova djeca, on to ponekad obidje, a hobi i posao mu je trenutno i vjerovatno do kraja zivota iskljucivo Velez, jer je na stadionu po cijele dane i nadgleda od treninga, do radova na stadionu sve.
Znaci radi se o dovoljno jakom karakteru i covjeku koji moze deset slicnih okupit oko sebe i reci ok, ti ces donirat radnike i masine, ti ces donirat kablove za struju, ja cu platit sta treba, i niko ga ne pita sta i kako, nego jednostavno mu vjeruju i zato velez lagano i planski i napreduje.

To convict i slicni zapamtite i uokvirite i to je sva istina. Znam o celiku jednako i vise nego vi i sam celik i Velez ne mogu u istu recenicu, imali ste cist grad svu infraetrukturu, brdo firmi za sponzore i sve ste unistili nece niko od privrednika da zna za Celik. Zali boze uslovo koje imate, ali nemate pameti ljubavi i pametnog ljudstva da bilo sta pokrenete, to je vjerovatno zato sto kroz istoriju Celik nikad i nije navikao na nesto vise, pa ljudi smatraju da je i ovo onaj maksimum koji taj klub moze da ostvari.

Sine dragi, grad koji je pod vlašću kriminalne organizacije i kartela zvanog SDA se ne može smatrati čistim gradom.
Koji je vama ku. rac više?

A ovaj drugi bold...Jesi ti na drogama možda?
Sta je Celik posebno u bilo kojim Jugo okvirima sem ono par godina do 2000 i ujedinjenja lige, ko su vam legende kluba sta su dale za klub i gdje su igrali, sta ste u Jugi osvojili i koji vam je najbolji rezultat u istoj, po cemu ste prepoznatljivi po bilo kojim parametrima. Sta vas izdvaja. Izvoli?

Mislim zelim vam sve naj da se razumijemo ali samo cinjenice.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2020, 23:38

sviunapad1010 je napisao/la:
01 mar 2020, 22:56
Raonffa je napisao/la:
01 mar 2020, 22:50
Pa to je i jedino što je ostalo od Čelika i Slobode, neka vrsta navijačke atraktivnosti, i tu više mislim na Čelik nego na Slobodu, prije svega jer je Zenica bliža svim jačim klubovima (navijačima), imaju ozbiljniju ultra grupu od Slobode, bolji su uslovi za igranje, uglavnom sve što Tuzla i Sloboda nemaju.

E sad, da zanemarimo to, šta je cilj postojanja Čelika i Slobode?
Glupo ti je pitanje pravo. Sta je cilj postojanja bilo kojeg kluba kod nas ako vec to pitas?
Pa borba za trofeje, izlazak na Euro scenu, eventualni uspjeh u Europi koji će nekada doći. Govorimo o klubovima koji imaju tu neku tradiciju i/ili nekakvu bazu navijača.

A Čelik i Sloboda spadaju u grupu klubova koji imaju i jedno i drugo (i bazu i tradiciju), te je valjda cilj da se kao takav boriš za nešto, jer u konkurenciji imaš još maksimalno pet klubova (Željo, Sarajevo, Velež, Zrinjski i Borac) sa takvim pedigreom, ostalo su klubovi lokalnog nivoa koji imaju male šanse da nekada postanu "veliki", barem po pitanju navijačke baze.

Ako je tebi normalna stvar svake godine se boriti za opstanak, imati probleme sa licencom, mijenjati igrački kadar kao da si na pijaci, faktički svake godine biti blizu gašenja, i ostala sranja kroz koja prolazite, to je onda nešto sasvim drugo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 23:42

E moj brato, da smo bar ovako impulsivni u reakcijama na provokaciju i ponižavanje u životu kao na forumu možda bi od ove zemlje i napravili nešto..

Za Velež koliko god to kondradiktorno djelovalo i jeste sreća u tome što ih nikad nije politika toliko okupirala jer nisu imali budzet i izvor finansiranja za pranje love,.Upravo to se dogodilo i sa Čelikom i Slobodom a zanimljivo je da su dvije različite partije gospodirale unutar ovih klubova,.

Dakle to je funkcionisalo po modelu može pare iz budzeta za klub ali mi biramo ljude u klubu i mi ih nadziremo,.Prvi put kad je Zenica se izborila za učestvovanje građana u radu kluba i nadziranju politika je od istog digla ruke,.pare koje su se to tada izdvajale za klub odjednom su postale upitne a ni reprogram se nije potpisao sve do preuzimanja kluba od strane turaka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2020, 23:47

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:55
Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:47

Šta ti je s glavom, zašto bih aludirao i na šta drugo osim na stvari koje se mogu ticati fudbalskog kluba. Zašto bi broj poginulih uopšte ubrajao iko u tu "jednačinu". Patetično s tvoje strane.

Sad da ti nabacam hiljadu slika, rekli bi eno opet zatrpavaju forum. Imali ste sjajnu priču, vrhunske momke koje ste sami syebali, imali ste šansu to izgurati, a zašto niste, ne znam, a da ti pravo kažem i zaboli me qrac. U tom svom jadu, najmanje oko čega se trebate yebati jeste stanje Veleža ili krov Grbavice.
Da si naglasio infrastrukturalno sad se nebi pitao šta mi je s glavom,.Patetično je misliti da to što je klub sačuvao infrstrukturu je dovoljno da pet godina rata ne načini štetu klubu a da ne govorim o štetnosti politike po klub koja se izrodila iz tog rata.

Momak, ti ovdje pričaš o Čeliku i još prozivaš nekog ozračenim(dovoljno govori o tebi) a ne ja o Veležu i krovu Grbavice.
Ali fino ti čovjek napiše "za razliku od Mostara i Sarajeva". Dakle, koliko je Zenica stradala, stvori sebi neki broj, neku štetu koja se mjeri u nečemu nije ni bitno, e toliko x3 minimalno su stradali Mostar i Sarajevo, a Mostar još i više ako stradanje uzimamo kroz prizmu toga koliko je klub nayebao u toku ratnih dešavanja.

Znači nije poenta u tome da Zenica nije stradala, naravno da je stradala u nekom obliku, stradalo je svako selo i grad u BiH i Hrvatskoj na neki način, ali je Zenica naspram Sarajeva i Mostara izgledala kao Las Vegas u toku rata i malo poslije rata.

I poenta je da ste imali najbolju moguću poziciju od svih klubova u državi, što ste i maksimalno koristili u ratnim i postratnim godinama (u kojima ste postigli najveće uspjehe u nezavisnoj BiH), ali ste kasnije pali qurcu za uši kada su se i drugi malo izdigli iz ratnih sranja, dakle sami ste sebi krivi jer ste nesposobni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 01 mar 2020, 23:52

Ja mislim da su ovo neki turski prevaranti, ljudi da išta znaju o lopti ne bi 10 stranaca nanjeli.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 23:55

Poenta je jarane da nismo mi imali klub nego partija i to Bakirova partija a Bakir fino nedavno objasnio, bitnija je općina centar od deset drugih, sad moš mislit koliko mu je bitan Čelik u Zenici a njegova partija ga držala pod kontrolom.

Zenički SDA nema svoje JA, radi po stranačkim instrukcijama iz vrha partije,.ne mislim da je Bake se nešto puno petljao oko Čelika ali ovi njegovi i naši Zenički poltroni jesu itekako a oni nemaju neke posebne sposobnisti osim da prate instrukcije i operu nešto keša tamo gdje mogu,.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 mar 2020, 00:03

Raonffa je napisao/la:
01 mar 2020, 23:38
Raonffa je napisao/la:
Pa to je i jedino što je ostalo od Čelika i Slobode, neka vrsta navijačke atraktivnosti, i tu više mislim na Čelik nego na Slobodu, prije svega jer je Zenica bliža svim jačim klubovima (navijačima), imaju ozbiljniju ultra grupu od Slobode, bolji su uslovi za igranje, uglavnom sve što Tuzla i Sloboda nemaju.

Glupo ti je pitanje pravo. Sta je cilj postojanja bilo kojeg kluba kod nas ako vec to pitas?
Pa borba za trofeje, izlazak na Euro scenu, eventualni uspjeh u Europi koji će nekada doći. Govorimo o klubovima koji imaju tu neku tradiciju i/ili nekakvu bazu navijača.

A Čelik i Sloboda spadaju u grupu klubova koji imaju i jedno i drugo (i bazu i tradiciju), te je valjda cilj da se kao takav boriš za nešto, jer u konkurenciji imaš još maksimalno pet klubova (Željo, Sarajevo, Velež, Zrinjski i Borac) sa takvim pedigreom, ostalo su klubovi lokalnog nivoa koji imaju male šanse da nekada postanu "veliki", barem po pitanju navijačke baze.

Ako je tebi normalna stvar svake godine se boriti za opstanak, imati probleme sa licencom, mijenjati igrački kadar kao da si na pijaci, faktički svake godine biti blizu gašenja, i ostala sranja kroz koja prolazite, to je onda nešto sasvim drugo.
Pa dobro, sta je cilj postojanja Minhena 1860, Sunderlanda, Fulhama, Stole Citya, Aston Ville, Boltona, Blackburna, Genoe, Cannes, Lugano, ovo je onako na prvu sto mi naumpadne, a sjecam se jos masu klubova koji su niko i nista ili patrgaju ispod sredine na tabeli u svojim 1. ili 2. ligama i nize. :)
Nisam npr. Atalantu spomenuo jer je svakom klubu cilj da ide stopama jedne Atalante, da se izdigne iznad peosjeka i nekad napravi nesto, igra fudbal za svoj grad i svoje ljude. E to je cilj i Celika, to je cilj Slobode, ti je zelja i nada njihovih napadaca brate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2020, 00:06

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 23:55
Poenta je jarane da nismo mi imali klub nego partija i to Bakirova partija a Bakir fino nedavno objasnio, bitnija je općina centar od deset drugih, sad moš mislit koliko mu je bitan Čelik u Zenici a njegova partija ga držala pod kontrolom.

Zenički SDA nema svoje JA, radi po stranačkim instrukcijama iz vrha partije,.ne mislim da je Bake se nešto puno petljao oko Čelika ali ovi njegovi i naši Zenički poltroni jesu itekako a oni nemaju neke posebne sposobnisti osim da prate instrukcije i operu nešto keša tamo gdje mogu,.
Znam druže, ali nije politika mazila nikoga u ovoj državi, pogotovo probosanske klubove, toga bi morao da budeš svjestan. Kara ta ista SDA godinama Sarajevo, konkretno oko stadiona, karala je i Želju msm kara i dan danas, samo što su u onom periodu ljudi u klubu pametno odigrali (kada je riječ o stadionu) i uz animiranje javnosti morala se i politika priključiti u pomoć, što je samo po sebi vrhunska stvar da izbiješ **** pare iz džepa, na nešto na što oni nikada ne bi te pare dali da nisu prosto morali zbog pritiska javnosti.

Ali eto, konkretno taj potez Želje će uglavnom naići na nekakvo ismijavanje navijača ostalih klubova (u fazonu politički SDA klub i slična sranja), dok će paralelno kukati na tu istu politiku, a neće im pasti na pamet da se na nivou svojih klubova udruže pa na isti način natjeraju smećare da pomognu klubu, jok, bolje je ismijavati se drugima i gušiti se u vlastitim ****, ali eto neka bude svima koji tako razmišljaju, možda nekada i skontaju neke stvari.

Pa onda i primjer Veleža, kao da njih njihova lokalna zelena stranka nije dovela na rub gašenja...

Svima je isto prijatelju, zelene nije briga sport, uništili su sve od sportskih kolektiva što su mogli unišiti, a uništavat će i u budućnosti ako im se dopusti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 mar 2020, 00:10

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ima razlike između Slobode i Celika trenutno. Rekao bih da je organizacijski i sa vracanjem dugova Sloboda par godina ispred Celika i da je dosta toga sanirano. Opet ima tu u klubu 5-10 ljudi koji su lesinari ali dosta toga ce biti poslozeno u narednih par godina sto ce moci dovesti Slobodu do toga da novac ulozi u igracki kadar i bude u gornjem dijelu tabele. Naravno bitno je da se prezivi ova i naredna sezona te pokusaju distancirati lesinari na neke nebitne pozicije.

Stadion da razdvojimo od ove price jer je to druga prica, sto se tice postojanja kluba i mogucnosti za napredak situacija je LAKSE SE DISE.

Kod Celika je najgore sto inace losa liga sa terenima gubi ponajbolji teren u ligi ispadanjem Celika.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 mar 2020, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2020, 00:13

Beduin je napisao/la:
02 mar 2020, 00:03
Raonffa je napisao/la:

Pa dobro, sta je cilj postojanja Minhena 1860, Sunderlanda, Fulhama, Stole Citya, Aston Ville, Boltona, Blackburna, Genoe, Cannes, Lugano, ovo je onako na prvu sto mi naumpadne, a sjecam se jos masu klubova koji su niko i nista ili patrgaju ispod sredine na tabeli u svojim 1. ili 2. ligama i nize. :)
Nisam npr. Atalantu spomenuo jer je svakom klubu cilj da ide stopama jedne Atalante, da se izdigne iznad peosjeka i nekad napravi nesto, igra fudbal za svoj grad i svoje ljude. E to je cilj i Celika, to je cilj Slobode, ti je zelja i nada njihovih napadaca brate.
E yebiga, ti ga sad pretjera i ode previše u bukvalno shvatanje.

Ne možeš brate porediti nikako konkurenciju u Njemačkoj, Italiji i Engleskoj sa konkurencijom u BiH. Ne možeš porediti količinu ulaganja u fudbal u kontekstu sa BiH.

Ovdje sa malo truda i rada možeš dostići nivo da se ne bojiš nikoga (govoreći u rezultatskom smislu). Eto ti primjer Veleža, kroz tri godine su od kliničke smrti došli do nivoa na kojem nisu bili nikada poslije rata, znači za tri godine, što je smiješan period. Ne yebu nikoga i svima izlaze na crtu, i finansijski i igrački, a Bgm uskoro i infrastrukturno, i sve to za par godina predanog i kvalitetnog rada.

A znaš npr koliko treba Genovi, Minhenu 1860, Fulhamu i ostalim klubovima da u svojim državama dođu do nivoa da mogu parirati najjačim klubovima u njihovim državama? Mislim, ne moram ti to govoriti, pametan si da i sam skontaš kolika je to suprotnost i razlika doći do vrhunskog nivoa u tim zemljama, i doći do "vrhunskog nivoa" (što je samo po sebi smiješna konstatacija) u BiH.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2020, 00:16

Stat će Čelik na noge sad kad legnu pare od Laudrupovog transfera...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 mar 2020, 00:17

tuzlak1987 je napisao/la:
02 mar 2020, 00:10
Raonffa je napisao/la:

Ima razlike između Slobode i Celika trenutno. Rekao bih da je organizacijski i sa vracanjem dugova Sloboda par godina ispred Celika i da je dosta toga sanirano. Opet ima tu u klubu 5-10 ljudi koji su lesinari ali dosta toga ce biti poslozeno u narednih par godina sto ce moci dovesti Slobodu do toga da novac ulozi u igracki kadar i bude u gornjem dijelu tabele. Naravno bitno je da se prezivi ova i naredna sezona te pokusaju distancirati lesinari na neke nebitne pozicije.

Stadion da razdvojimo od ove price jer je to druga prica, sto se tice postojanja kluba i mogucnosti za napredak situacija je LAKSE SE DISE.

Kod Celika je najgore sto inace losa liga sa terenima gubi ponajbolji teren u ligi ispadanjem Celika.
Volio bih da je to tako kao što kažeš, nadam se da jeste, ali eto shvati i mene, od kada znam za sebe gledam ovakvu Slobodu koja se bori za 'goli život' (ne računajući period Husića), pa zato je i teško povjerovati da se nešto pozitivno događa i da neke stvari idu na bolje.

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 02 mar 2020, 00:18

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:39
Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:34

Ne izmišljaj i ne piši gluposti. Neokrznjeno jasno stoji pod navodnicima, odnosi se na infrastrukturu i jasno se uspoređuje sa Mostarom i Sarajevom. Znam da si nemoćan i da nemaš šta odgovoriti na ono, ali nemoj biti patetičan i vaditi se na žrtve, sramotiš se.
Pa naglasi infrastrukturalno momak i onda nemaš potrebe za navodnicima, ovako si mogao aludirati na bilo šta,.

Uništila nas je politika i to ti je odgovoreno ko zna koliko puta i neda mi se više ponavljat jer pametnom je i jednom dosta.

Vi se u ovom broju ne možete skupit za sto godina postojanja kluba.
Krajnje je vrijeme za ovo! Da se trznete. Kada ako ne sada? Nikad niste u goroj situaciji bili. Dignite se, vi navijaci, dignite grad na noge.
Mostar u srcu Velež do groba !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.