chily-rz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:55
Poenta je jarane da nismo mi imali klub nego partija i to Bakirova partija a Bakir fino nedavno objasnio, bitnija je općina centar od deset drugih, sad moš mislit koliko mu je bitan Čelik u Zenici a njegova partija ga držala pod kontrolom.
Zenički SDA nema svoje JA, radi po stranačkim instrukcijama iz vrha partije,.ne mislim da je Bake se nešto puno petljao oko Čelika ali ovi njegovi i naši Zenički poltroni jesu itekako a oni nemaju neke posebne sposobnisti osim da prate instrukcije i operu nešto keša tamo gdje mogu,.
Znam druže, ali nije politika mazila nikoga u ovoj državi, pogotovo probosanske klubove, toga bi morao da budeš svjestan. Kara ta ista SDA godinama Sarajevo, konkretno oko stadiona, karala je i Želju msm kara i dan danas, samo što su u onom periodu ljudi u klubu pametno odigrali (kada je riječ o stadionu) i uz animiranje javnosti morala se i politika priključiti u pomoć, što je samo po sebi vrhunska stvar da izbiješ **** pare iz džepa, na nešto na što oni nikada ne bi te pare dali da nisu prosto morali zbog pritiska javnosti.
Ali eto, konkretno taj potez Želje će uglavnom naići na nekakvo ismijavanje navijača ostalih klubova (u fazonu politički SDA klub i slična sranja), dok će paralelno kukati na tu istu politiku, a neće im pasti na pamet da se na nivou svojih klubova udruže pa na isti način natjeraju smećare da pomognu klubu, jok, bolje je ismijavati se drugima i gušiti se u vlastitim ****, ali eto neka bude svima koji tako razmišljaju, možda nekada i skontaju neke stvari.
Pa onda i primjer Veleža, kao da njih njihova lokalna zelena stranka nije dovela na rub gašenja...
Svima je isto prijatelju, zelene nije briga sport, uništili su sve od sportskih kolektiva što su mogli unišiti, a uništavat će i u budućnosti ako im se dopusti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"