Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Baader
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:23

I evo, opet je navukao još jednoga iz plejade onih koji navijaju za klub koji je jedini u gradu, koji crpi ogromnu lovu iz budžeta, ne ulaže ništa u stadion i opet je neuspješan, s tim da je iz Tuzle, a ista je priča. I gle čuda, i tome smeta Velež i sere po Veležu. Ljudi, vi ste debili.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2020, 22:26

sviunapad1010 je napisao/la:
01 mar 2020, 22:20
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
01 mar 2020, 22:11
Convicts1988 je napisao/la:
01 mar 2020, 22:09

Protiv vašeg SDA smo se 3 velike godine časno borili i izborili kao niko u BiH, to nam ne može niko osporiti .. Druga stvar je što nas je politika opet j.bala na drugoj strani.
Pa ja sjahali s jednog politickog ku.rca i uzjahali drugi. Taj drugi vas isprcio i gurnuo turcinu. Pa je.bo majku isto ste Kelly Trump iz najboljih Zauderovih dana :urnebes:
I ti nasao pričati @pastrmka o politici, a vi jašete sve političke qrceve koji su došli na vlast od 95. pa do sada.
Nema veće političke qurave od vas, bolje ti je da sutis da ne lijepim sve ovdje dokaze od koga ste pare dobijali i kako. Da nema politike i borbe da se Mostar ne preda Hrvatima u potpunosti vi bi bili davno ugašeni.
Popij terapiju i lezi nije ti dobro nikako buncaš i laprdaš kao i obično bez pokrića.
On mi simpatizer kluba bez navijaca ima dokaze :urnebes: da se Mostar ne preda hrvatima :urnebes: pa **** ti majku gdje ovo raste i kakve su ovo price kada se ljakasi nadju na sjelima :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:28

Kroz klub mu stranke peru milione 20 godina, ali on ima dokaz da je neko ministarstvo dalo Veležu tri hiljade maraka. Ovakvi moraju ozračeni biti, ovo ne može normalan čovjek forsirati.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 01 mar 2020, 22:28

Riba se vratio jači nego ikad :mrgreen:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2020, 22:29

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:28
Kroz klub mu stranke peru milione 20 godina, ali on ima dokaz da je neko ministarstvo dalo Veležu tri hiljade maraka. Ovakvi moraju ozračeni biti, ovo ne može normalan čovjek forsirati.
Ima dokaz objavio Velez na oficijalnoj stranici :urnebes: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:31

01 mar 2020, 22:29
Baader je napisao/la:
Traži izvještaj upravo sad, vidiš da ga nema. Je li ono bilo ministarstvo raseljenih, 3.000 KM? :rol: :tokralju:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 22:32

U zdravlje rođeni, da Bog da vi meni imali izbore u gradu i s komšijama živjeli u skladu. Nismo mi hejteri ko vi nikad bili,.

I u ratu da smo gledali svoja posla i bavili se isključivo svojim gradom imali bi daleko manji broj vojnih žrtava, preko hiljadu Zeničana vojnika je svoj život dalo za odbranu ove zemlje, ne grada Zenice nego države Bosne i onda ti dođe neko i napiše Zenica prošla "neokržnjeno" u ratu..

Hvala rođeni na podršci, cijenimo to.

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 01 mar 2020, 22:32

Baader je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Mostar U Srcu Velez Do Groba!

"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"

Tito partija Velezova Armija!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:34

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:32
U zdravlje rođeni, da Bog da vi meni imali izbore u gradu i s komšijama živjeli u skladu. Nismo mi hejteri ko vi nikad bili,.

I u ratu da smo gledali svoja posla i bavili se isključivo svojim gradom imali bi daleko manji broj vojnih žrtava, preko hiljadu Zeničana vojnika je svoj život dalo za odbranu ove zemlje, ne grada Zenice nego države Bosne i onda ti dođe neko i napiše Zenica prošla "neokržnjeno" u ratu..

Hvala rođeni na podršci, cijenimo to.
Ne izmišljaj i ne piši gluposti. Neokrznuto jasno stoji pod navodnicima, odnosi se na infrastrukturu i jasno se uspoređuje sa Mostarom i Sarajevom. Znam da si nemoćan i da nemaš šta odgovoriti na ono, ali nemoj biti patetičan i vaditi se na žrtve, sramotiš se.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 22:39

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:34

Ne izmišljaj i ne piši gluposti. Neokrznjeno jasno stoji pod navodnicima, odnosi se na infrastrukturu i jasno se uspoređuje sa Mostarom i Sarajevom. Znam da si nemoćan i da nemaš šta odgovoriti na ono, ali nemoj biti patetičan i vaditi se na žrtve, sramotiš se.
Pa naglasi infrastrukturalno momak i onda nemaš potrebe za navodnicima, ovako si mogao aludirati na bilo šta,.

Uništila nas je politika i to ti je odgovoreno ko zna koliko puta i neda mi se više ponavljat jer pametnom je i jednom dosta.

Vi se u ovom broju ne možete skupit za sto godina postojanja kluba.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 mar 2020, 22:40

01 mar 2020, 22:26
sviunapad1010 je napisao/la:
01 mar 2020, 22:20
01 mar 2020, 22:11

Pa ja sjahali s jednog politickog ku.rca i uzjahali drugi. Taj drugi vas isprcio i gurnuo turcinu. Pa je.bo majku isto ste Kelly Trump iz najboljih Zauderovih dana :urnebes:
I ti nasao pričati @pastrmka o politici, a vi jašete sve političke qrceve koji su došli na vlast od 95. pa do sada.
Nema veće političke qurave od vas, bolje ti je da sutis da ne lijepim sve ovdje dokaze od koga ste pare dobijali i kako. Da nema politike i borbe da se Mostar ne preda Hrvatima u potpunosti vi bi bili davno ugašeni.
Popij terapiju i lezi nije ti dobro nikako buncaš i laprdaš kao i obično bez pokrića.
On mi simpatizer kluba bez navijaca ima dokaze :urnebes: da se Mostar ne preda hrvatima :urnebes: pa **** ti majku gdje ovo raste i kakve su ovo price kada se ljakasi nadju na sjelima :rol:
Jesi vidio glupana
Kako samo zvuci jadno ta recenica " da se Mostar ne preda Hrvatima" eto politika je ta koja je spasila da ne bude Mostar hrvatski. :bow: Kad se ta politika balijska pomirila da ce taj Mostar biti predan Hrvatima nisu racunali na taj ponos ovo malo naroda u Hercegovini koji nije pokleknuo. Pravili su racun bez krcmara, sabijeni izmedju 2 agresora u kotlu, gdje je razdaljina izmedju njih bila par kilometara a u sredini u tom kotlu oni o kojima vi pisete. Otpisani od svih, iz tog kotla bez icije pomoci taj izdani narod od te politike je probio obruc i spasio ovakvu BiH. I nadje se neki saban glupi da pise o tim stvarima. A uša jazavac

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2020, 22:42

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:31
Baader je napisao/la:
Traži izvještaj upravo sad, vidiš da ga nema. Je li ono bilo ministarstvo raseljenih, 3.000 KM? :rol: :tokralju:
Jedno od ministarstava vidiš kako znate sve. Jos im fol smiješno sto su uzimali pare od ministarstva za izbjeglice. Berači smilja nivo. Pokrijte se ponjavom bolje vam je nego sto pjenite kada vam se napiše istina.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:47

chily-rz je napisao/la:
01 mar 2020, 22:39
Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:34

Ne izmišljaj i ne piši gluposti. Neokrznjeno jasno stoji pod navodnicima, odnosi se na infrastrukturu i jasno se uspoređuje sa Mostarom i Sarajevom. Znam da si nemoćan i da nemaš šta odgovoriti na ono, ali nemoj biti patetičan i vaditi se na žrtve, sramotiš se.
Pa naglasi infrastrukturalno momak i onda nemaš potrebe za navodnicima, ovako si mogao aludirati na bilo šta,.
Šta ti je s glavom, zašto bih aludirao i na šta drugo osim na stvari koje se mogu ticati fudbalskog kluba. Zašto bi broj poginulih uopšte ubrajao iko u tu "jednačinu". Patetično s tvoje strane.
Uništila nas je politika i to ti je odgovoreno ko zna koliko puta i neda mi se više ponavljat jer pametnom je i jednom dosta.

Vi se u ovom broju ne možete skupit za sto godina postojanja kluba.
Sad da ti nabacam hiljadu slika, rekli bi eno opet zatrpavaju forum. Imali ste sjajnu priču, vrhunske momke koje ste sami syebali, imali ste šansu to izgurati, a zašto niste, ne znam, a da ti pravo kažem i zaboli me qrac. U tom svom jadu, najmanje oko čega se trebate yebati jeste stanje Veleža ili krov Grbavice.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 01 mar 2020, 22:48

Navijaci Slobode nemaju kome sta prigovoriti za bilo sta ovdje, bilo da ste pod palicom jednog covjeka ili vise ljudi ispusili ste ga. Azmira ste otjerali, jer sta ce seljak sa parama nama govoriti sta cemo raditi, zato ste i dobili sta ste zasluzili. Da ste bili pametni sad ste mogli imati i jedan ili vise trofeja u vitrinama, ovako ste na pozitivnoj 0.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2020, 22:49

Rodjeni81 je napisao/la:
01 mar 2020, 22:40
Jesi vidio glupana
Kako samo zvuci jadno ta recenica " da se Mostar ne preda Hrvatima" eto politika je ta koja je spasila da ne bude Mostar hrvatski. :bow: Kad se ta politika balijska pomirila da ce taj Mostar biti predan Hrvatima nisu racunali na taj ponos ovo malo naroda u Hercegovini koji nije pokleknuo. Pravili su racun bez krcmara, sabijeni izmedju 2 agresora u kotlu, gdje je razdaljina izmedju njih bila par kilometara a u sredini u tom kotlu oni o kojima vi pisete. Otpisani od svih, iz tog kotla bez icije pomoci taj izdani narod od te politike je probio obruc i spasio ovakvu BiH. I nadje se neki saban glupi da pise o tim stvarima. A uša jazavac
Citaj malo detaljnije piše od 95. na ovamo. A istina je da je od tada politička borba u Mostaru i jos traje. I vi kao klub daj bože da bi postojali da nije te političke borbe jer vas realno nema u brojnosti kao 91.
I odvadi malo BiH smo svi spašavali po tebi ispade vi sami ratovali niko drugi nije.
I teme su klubovi ne bi dalje o ratu ali moram odgovoriti na prozivku glupu s tvoje strane.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2020, 22:50

tareizo je napisao/la:
01 mar 2020, 20:41
Raonffa je napisao/la:
01 mar 2020, 19:06
Ma ko ima koristi od ovakve Slobode ili Čelika, ne razumijem zaista.

Ok, naravno da je bolje u ligi imati Čelik ili Slobodu nego Olimpik ili Gošk npr, al' eto danas 500 ljudi na BP, toliko će ljudi pratiti i Gošk protiv ovakvih protivnika, tako da zaista ne vidim razliku.

To što će navijači Čelika i Slobode napuniti svoje stadione protiv Želje i Sarajeva, to je fino, al' yebo i to, to je klasično preživljavanje i životarenje koje traje već godinama.

Da ovi klubovi imaju neki plan, tipa Velež, onda bi to bila druga priča, i za Velež je važila ista priča prije nekoliko godina, yebo te i Velež sa 500 ljudi na stadionu koji nikome nije konkurentan, ali sada je to znatno drugačije, fina priča, odlična posjeta na domaćim utakmicama, takav Velež treba ovoj ligi, isto kao što bi ovoj ligi trebao takav Čelik i takva Sloboda, a ovo što sada imamo ne treba nikome, osim nekih "bolesnika" koji vole te klubove i sa njihove strane je svakako razumljivo što žele da svoj klub gledaju u najelitnijem rangu, pa makar i ovako preživljavali iz sezone u sezonu.
et mi cemo ispast pa ti budi" Ultras navijac" u gabeli,na otoci,lukavici,modrici itd. - trajace ti to par godina i onda htjeli ne htjeli i vi cete biti "Ultras" navijaci samo na derbiyu jer ostalo ce vam biti nezanimljivo pozzz
Pa to je i jedino što je ostalo od Čelika i Slobode, neka vrsta navijačke atraktivnosti, i tu više mislim na Čelik nego na Slobodu, prije svega jer je Zenica bliža svim jačim klubovima (navijačima), imaju ozbiljniju ultra grupu od Slobode, bolji su uslovi za igranje, uglavnom sve što Tuzla i Sloboda nemaju.

E sad, da zanemarimo to, šta je cilj postojanja Čelika i Slobode?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2020, 22:55

Baader je napisao/la:
01 mar 2020, 22:47

Šta ti je s glavom, zašto bih aludirao i na šta drugo osim na stvari koje se mogu ticati fudbalskog kluba. Zašto bi broj poginulih uopšte ubrajao iko u tu "jednačinu". Patetično s tvoje strane.

Sad da ti nabacam hiljadu slika, rekli bi eno opet zatrpavaju forum. Imali ste sjajnu priču, vrhunske momke koje ste sami syebali, imali ste šansu to izgurati, a zašto niste, ne znam, a da ti pravo kažem i zaboli me qrac. U tom svom jadu, najmanje oko čega se trebate yebati jeste stanje Veleža ili krov Grbavice.
Da si naglasio infrastrukturalno sad se nebi pitao šta mi je s glavom,.Patetično je misliti da to što je klub sačuvao infrstrukturu je dovoljno da pet godina rata ne načini štetu klubu a da ne govorim o štetnosti politike po klub koja se izrodila iz tog rata.

Momak, ti ovdje pričaš o Čeliku i još prozivaš nekog ozračenim(dovoljno govori o tebi) a ne ja o Veležu i krovu Grbavice.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2020, 22:56

Raonffa je napisao/la:
01 mar 2020, 22:50
Pa to je i jedino što je ostalo od Čelika i Slobode, neka vrsta navijačke atraktivnosti, i tu više mislim na Čelik nego na Slobodu, prije svega jer je Zenica bliža svim jačim klubovima (navijačima), imaju ozbiljniju ultra grupu od Slobode, bolji su uslovi za igranje, uglavnom sve što Tuzla i Sloboda nemaju.

E sad, da zanemarimo to, šta je cilj postojanja Čelika i Slobode?
Glupo ti je pitanje pravo. Sta je cilj postojanja bilo kojeg kluba kod nas ako vec to pitas?

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2020, 22:57

Normalno da pričam kad vaši shizofreničari jašu ovdje mjesecima po Veležu. Malo staviti stvari na svoje mjesto i odmoriti.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 mar 2020, 23:01

slika
slika

Ovo jedne i druge najvise boli. Kad im dodjes i izdominiras na njihovim stadionima. Progutali bi oni sto im se klubovi gase da je RA doslo 25 :mrgreen:

Treba se navici iduce sezone koji ostane od njih na duplo vise ljudi :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.