La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
strah ljude korone pa ne idu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Marcelo hahahah
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tebi svaki igrac Barce prevara jel to mozda do kompleksa zaradjenih u LP redovno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
barsa drama losa u drugom pol
kakav promasaj alzirskog panja
kakav promasaj alzirskog panja
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 01 mar 2020, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
a realno Bostone lik ne zna gdje udaraBosniaBoston je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:19Tebi svaki igrac Barce prevara jel to mozda do kompleksa zaradjenih u LP redovno![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne da se Isku haha
Marcelo idi uzivaj na plazu gdje, drogiraj se po favelama, ne treba ti da se brukas zadnje dane ozbiljne karijere. Mrtav igrac, dobar za brazilske lige.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 01 mar 2020, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasto lik ne vadi De Jonga 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
vidi nesto u njemu,sto inace ne vidi ostali svijet
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
celikmilan
- Kontakt:
Benzema šansaaaaaaaa. Joj ovog Bahe.
15000 sansi treba da se zabije
nego jeko ono pored cr7?
Ovo je sramota kako igra
Odavno nisam vidio igraca koji manje doprinosi nekoj ekipi
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo Hamleta
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cudna izjava nekog ko gleda Lingarda skoro svaki vikend.