Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Imam jedno pitanje,danas je izasao novi update za PES 2011 i ja hocu da ga skinem u ono u extra connect kad neam mi nista,obrisao sam igricu i ponovo instalirao i skinulo mi samo onaj prvi update s transferima a nema opet ovog novog
Kod mene je trentno verzija 1.01 i data pack 1.01
Sta je problem i sta da radim Sad
Kod mene je trentno verzija 1.01 i data pack 1.01
Sta je problem i sta da radim Sad
- elninho_resTO
- Kontakt:
sacekaj,do sutra bi ti trebalo doc,nemoze iste sekunde 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
ima li ko najnoviji il noviji option file al za pes 2010???? ajd molim vas odgovorite ako imate,treba mi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zna li neko kako se ubacivaju dresovi.
Imam ove najnovije dresove od BiH, pa hocu da ih ubacim.
Imam ove najnovije dresove od BiH, pa hocu da ih ubacim.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon sto sam zavrsio instalaciju PES-a, problem mi predstavlja jezik, jer se sa onim Francuskim nikako ne snalazim. Eh sad kako da ubacim Engleski? Postoji li neka mogucnost da to uradim preko vec izvrsene instalacije ili ponovo moram pokrenuti istu da bih uspio ubaciti jezik?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadzes taj Eng file i ubacis u folder gdje ti je instaliran pes ali neznam tacno koji,nemoras ponovo instalirati....Omerbavarac je napisao/la:Nakon sto sam zavrsio instalaciju PES-a, problem mi predstavlja jezik, jer se sa onim Francuskim nikako ne snalazim. Eh sad kako da ubacim Engleski? Postoji li neka mogucnost da to uradim preko vec izvrsene instalacije ili ponovo moram pokrenuti istu da bih uspio ubaciti jezik?
stavi taj file u IMG folder gdje ti je pes instaliran..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pozz svima 
Imam pitanje vezano za pes 2011 !
Kada pokrenem igricu izbaci mi eror " your video card nesto tako pa onda (GPU Shader 3.0)
Sadd nezz jeli mi problem do graficke ili ima neki update! Graficka mi je Intel GMA 3000
Pomozite plss !

Kada pokrenem igricu izbaci mi eror " your video card nesto tako pa onda (GPU Shader 3.0)
Sadd nezz jeli mi problem do graficke ili ima neki update! Graficka mi je Intel GMA 3000
Pomozite plss !

Ja mislim da ti je do graficke.SyLenCe2b je napisao/la:Pozz svima
Pomozite plss !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Interista di cuore
- Kontakt:
ako ti je integrisana graficka,nece ti moc PES,kod mene je to bilo,ja moro kupit novu graficku...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Popović Lazar
- Kontakt:
Zamolio bih vas da mi pomognete oko ovog problema,kada završim instalaciju pesa,izađe mi poslije toga da upišem serial (tj. da otključam il' aktiviram) da bih mogao igrati upitanju je windows 7 .
POMOĆ HITNA !!
POMOĆ HITNA !!
Hajde lazare,hajde Lazare..
Jeli ti trazen serial number prije pokretanja instalacijePopović Lazar je napisao/la:Zamolio bih vas da mi pomognete oko ovog problema,kada završim instalaciju pesa,izađe mi poslije toga da upišem serial (tj. da otključam il' aktiviram) da bih mogao igrati upitanju je windows 7 .
POMOĆ HITNA !!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ako je u tome problem..ev ti number : SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Popović Lazar
- Kontakt:
Napis'o sam ti u PP,nije taj serial što traži na početku instalacije (:MOZAK je napisao/la:Ako je u tome problem..ev ti number : SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
Hajde lazare,hajde Lazare..
Skinuo sam Facepack od BiH (Begovic, Mujdza, Nadarevic, Muslimovic, Spahic, Ibricic, Pandza i jos neki)
I kako da ubacim FACE od igraca ?
Ja ih nekako ubacim preko AFS 3.7, ali se faca ne promjeni.
Zamolio bih nekog da mi to razumno objasni
I kako da ubacim FACE od igraca ?
Ja ih nekako ubacim preko AFS 3.7, ali se faca ne promjeni.
Zamolio bih nekog da mi to razumno objasni

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
skinuo ovaj 0.5 i malo igrao i dobro išlo i odjednom neće da se pokrene,,, ja nekako skinem onaj od 39 crack i nakačim kitserver i bude malo i izbaci ni! Ni 5 ni 6!
Hajd to je moglo i proći al sad kad uključim samo me izbaci uopšte ne dopušta da igram
Hajd to je moglo i proći al sad kad uključim samo me izbaci uopšte ne dopušta da igram

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako mogu ispraviti dresove timova koji nisu licencirani. Odakle da skinem patch ili sta vec i jel' se samo instalira ili pak kopira...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To je pitanje nad pitanjima.Omerbavarac je napisao/la:Kako mogu ispraviti dresove timova koji nisu licencirani. Odakle da skinem patch ili sta vec i jel' se samo instalira ili pak kopira...
Evo ja sada probavam face i dresove ubacivat.
Skini sebi PES 2011 1.1 Editing Studio, mozda pomogne

- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma ja krenuo u prvu u nacionalnom timu i odmah ja bio target player 

Sutra izlazi PesEdit Patch 1.0
Features:
ALL NEW TEAMS: Aris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
Correct boots for nearly all players of Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesliga
New balls: Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
New boots: Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
More than 50 new edit mode hairstyles
New faces: Antonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Coloccini, Eto'o, Gameiro, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Payet, ****, Rafinha, Wilshere
New kits: Aachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values
Features:
ALL NEW TEAMS: Aris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
Correct boots for nearly all players of Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesliga
New balls: Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
New boots: Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
More than 50 new edit mode hairstyles
New faces: Antonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Coloccini, Eto'o, Gameiro, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Payet, ****, Rafinha, Wilshere
New kits: Aachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.