FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

forza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la forza » 26 nov 2010, 21:12

Jel istina d abi navodno Nermin Jamak trebao doci tj. vratiti se u zelju .... danas sam citao u jednim dnevnim novinama .. pa znal neko nesto vise ?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 26 nov 2010, 21:17

elSaik je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???
Ništa. Možemo je sad staviti ako hoćemo.
bi bili sminkeri jedini u drzavi :) :)
DRZAVA ZELJO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2010, 21:21

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Spic...
znas li nesto vise :) vrijedili ista,sidras ili ?
Nas bivsi junior nekad vrijedio za " talenat" nestao kao i veliki dio takve djecice.... bice neko vrijeme kod nas na probi eto...
znaci haman pa pojacanje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 26 nov 2010, 21:42

Kako procitah, koja silna delegacija putuje u Sloveniju nesto mi se vrati nada da bi se hram mozda mogao i graditi!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 nov 2010, 21:47

nick je napisao/la:
Ma ne znaci drug, ili bolje receno sta znaci pojacanje za moj pojam pojacanje je igrac koji dodje i ima odmah mjesta u prvih 11 sve drugo je prinova.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 26 nov 2010, 21:48

Amar TM'87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???
Ništa. Možemo je sad staviti ako hoćemo.
bi bili sminkeri jedini u drzavi :) :)
DRZAVA ZELJO
jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.
ali nema para,sve se rastalilo....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 nov 2010, 21:51

Tarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.
mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojio :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 26 nov 2010, 21:52

Seyo_TM je napisao/la:
Tarantino je napisao/la: jaki bi šminkeri bili nema šta,jedino je problem što je i bilo koji drugi klub može staviti na dres,pa da i oni budu šminkeri.
mogu i ja napraviti pehar lige prvaka ali to ne znaci da sam ga osvojio :mrgreen:
:D :D potpisujem

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 26 nov 2010, 22:05

Seyo_TM je napisao/la:
pa ja sam upravo to i rekao. ;) znači sačekati 10 titula i sa ponosom natakariti zlatnu zvijezdu.
ali nema para,sve se rastalilo....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 nov 2010, 22:07

Seyo_TM je napisao/la:
S tim avatarom vala mozes :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 nov 2010, 22:07

padobranac1978 je napisao/la:
Jos 5 titula... ;)
Nije čovjek mislio na Sarajevo, već na ovaj trofejniji klub.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2010, 22:27

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:
Ma ne znaci drug, ili bolje receno sta znaci pojacanje za moj pojam pojacanje je igrac koji dodje i ima odmah mjesta u prvih 11 sve drugo je prinova.
ma sta znam gomilamo te igrace(ne mislim samo na ovog ako potpise)a nekako mi sve to kilavo,onda oko ovog stadiona pravilo bi se ali ne mogu da se nadju i slicno itd...sve nesto muljaju :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 26 nov 2010, 23:11

TMKalifornija je napisao/la:Prvo pojacanje bi trebali dovest Nusmir Fajica iz Travnika. Super spic, 100% bolji nego Popovic.
letva, zna zabit samo na Piroti, netreba nam jos jedan Dudic... za njega je Lazar CAR, bar sam sebe ne poziva u reprezentaciju da bi se prodao... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 nov 2010, 23:18

Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 27 nov 2010, 09:21

MinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Skromnost je vrlina velikih :mrgreen:

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 27 nov 2010, 09:32

MinistaR je napisao/la:Ma pokupiti par igrača od komšija, potom Purića iz Čelika, Jogunčića iz Slobode, Oglečevca iz Slavije, od golmana (ako ode Šeha) Lučića (Olimpic), Bilobrka (Čelik) ili eventualno dati priliku Kariću jer je stvarno dobar golman, do sada od Šehe nije imao prilike.
Ti razmišljaš kao da je Željo jedini klub u regionu. pa ko ne može u lige petice, odmah mora u
Želju! Sve bi ovo bilo lijepo, al sto kaze Amar: Za igrače iz nase lige se ne daju velike pare, njima treba da bude stimulans doći u Želju.Svi bi oni pomogli, al ne bi svi došli to je sigurno!
TM87

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 27 nov 2010, 09:44

Tarantino je napisao/la:
elSaik je napisao/la: e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???
ja sam na svoj dres vec stavio zvijezdicu heh :) iznad grba
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 nov 2010, 09:47

tm-ovac iz mase je napisao/la:
Ti razmišljaš kao da je Željo jedini klub u regionu. pa ko ne može u lige petice, odmah mora u
Želju! Sve bi ovo bilo lijepo, al sto kaze Amar: Za igrače iz nase lige se ne daju velike pare, njima treba da bude stimulans doći u Želju.Svi bi oni pomogli, al ne bi svi došli to je sigurno!
Od svih gore pobrojanih jedino bi Purić bio pojačanje, ;) sve ostalo je.......... :roll:
Oglečevac kako kaže nema ambicija da igra za Želju, mada je u zadnje vrijeme smekšao (shvatio neke stvari) :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 nov 2010, 10:57

ellaxaz je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:
Od svih gore pobrojanih jedino bi Purić bio pojačanje, ;) sve ostalo je.......... :roll:
Oglečevac kako kaže nema ambicija da igra za Želju, mada je u zadnje vrijeme smekšao (shvatio neke stvari) :lol:
Znaš koliko nekog briga hoćel il neće on(Oglečevac) u Želju.Ko je on ustvari, igračka veličina, pojačanje...ma daj.Ima puno igrača koji bi sve dali da igraju za nas i ginuli bi, a standardniji su u svojim ekipama ( npr.momci iz Budućnosti).
Više bih volio jednog super KVALITETNOG (za naše uslove) napadača, nego nekih 10 nazovi pojačanja, koji će biti paraziti kluba. Za Purića se slazem, mislim sa bi on bio pojačanje. Nema puno igrača koji igraju u drugim klubovim PL, a koji bi bili istinska pojačanja.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 27 nov 2010, 11:10

ellaxaz je napisao/la:slika
e znal neko sta jos trebamo osvojit da dobijemo ovu zvjezdicu???
To savez odredi,ali ovi savezi sto im se sve zna pa od dosade sminkaju se :D (a mi to nemamo),npr Italijani kache jednu na svakih 10 titula,a Shvabe na svakih 5.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], pinki i 56 gostiju.