Bujrum u Zenicu, dres Sarajeva navuci i prošetaj malo da vidiš koliko smo ugašeni,.
Ne može nas ugasiti neko ko je i sam davno ugašen i to za razliku od nas po kodeksu.
[/quote]
On je iz zenice
ZIP = Zenica in Prison
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bujrum u Zenicu, dres Sarajeva navuci i prošetaj malo da vidiš koliko smo ugašeni,.
Laju na Sarajevo a turci ih svilenim gajtanom u federalnu vuku, a oni sve noge im ljube...MocMahale444 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:07Denchi, lenchi, svenchi tinki vinki.
Sto mrzite zenicaneha petari.
Ja se nadam da će kone proći. Iz razloga što su oni gamad teška, a zbog kona, da što duže ostanu u kupu i da se razvuku zbog nastavka prvenstva.joker90 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:11Borac ima vremena do srijede da zbije redove, dođe sebi i napadne kup svim silama za spas sezone. Moraju biti spremni na to da je to tekma gdje nemaju pomoc sudija, jer je sudija naklonjen drugoj strani, ali mislim da Borac ima snage da prođe.
Na tribinama su na jednoj strani cetnici koji si nas zgrozili jucerasnjim navijanjem, na drugoj strani su radikalni SDA-ovci koji su pjevali "ubij Srbina" i koji dizu transove sa Alijinim citatima. Nadam se da ce i jedni drugi se pustit politike koja ih finansira i da ce normalno podrzati svoje timove, pa da i mi neutralci gledamo normalnu utakmicu. Gurbeti su jaci kao ekipa, ali se nadam da Borac moze na domacem terenu ovo proci, kao manje od dva nacionalisticka zla!
Nadam se da su ti drazi cetnicijoker90 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:11Borac ima vremena do srijede da zbije redove, dođe sebi i napadne kup svim silama za spas sezone. Moraju biti spremni na to da je to tekma gdje nemaju pomoc sudija, jer je sudija naklonjen drugoj strani, ali mislim da Borac ima snage da prođe.
Na tribinama su na jednoj strani cetnici koji si nas zgrozili jucerasnjim navijanjem, na drugoj strani su radikalni SDA-ovci koji su pjevali "ubij Srbina" i koji dizu transove sa Alijinim citatima. Nadam se da ce i jedni drugi se pustit politike koja ih finansira i da ce normalno podrzati svoje timove, pa da i mi neutralci gledamo normalnu utakmicu. Gurbeti su jaci kao ekipa, ali se nadam da Borac moze na domacem terenu ovo proci, kao manje od dva nacionalisticka zla!
Znaci nije vam vise pajdo onaj crveni bik i ostala klapa.Denchi je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:11Laju na Sarajevo a turci ih svilenim gajtanom u federalnu vuku, a oni sve noge im ljube...MocMahale444 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:07Denchi, lenchi, svenchi tinki vinki.
Sto mrzite zenicaneha petari.
Zvijezda gotovo sigurno ispada,za 2 mjesto bice to mrtva trka izmedju slobode,celika i mladosti
Bit će tu priča i o licencama.
Kao i svake godine
Ma oboje su velika zla, jedno je devedesetih izvršilo pokolj nad nama, a ovo drugo nas ko kancer jede iznutra i raseli nam omladinu po Njemačkoj, Austriji i sličnim zemljama, dok NK Željezničar podržava tu politiku i zelenu ideologiju gutajući njihovu spermu ko da je stracciatella. Zato ću kao neutralac pratiti tu utakmicu, uz blage simpatije prema Borcu kao manjoj fekaliji.Mujke1921 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:15Nadam se da su ti drazi cetnicijoker90 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:11Borac ima vremena do srijede da zbije redove, dođe sebi i napadne kup svim silama za spas sezone. Moraju biti spremni na to da je to tekma gdje nemaju pomoc sudija, jer je sudija naklonjen drugoj strani, ali mislim da Borac ima snage da prođe.
Kad cete vise prestati?joker90 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:32
Ma oboje su velika zla, jedno je devedesetih izvršilo pokolj nad nama, a ovo drugo nas ko kancer jede iznutra i raseli nam omladinu po Njemačkoj, Austriji i sličnim zemljama, dok NK Željezničar podržava tu politiku i zelenu ideologiju gutajući njihovu spermu ko da je stracciatella. Zato ću kao neutralac pratiti tu utakmicu, uz blage simpatije prema Borcu kao manjoj fekaliji.
Među navijačima dva najveća rivala u glavnom gradu BiH, ima i političara.
Za FK Sarajevo navija Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.
To gdje stoji slika je gradski stadion, nije naš, ili je možda sad naš kad treba prcati.dejavu je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:55Kad cete vise prestati?joker90 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:32
Ma oboje su velika zla, jedno je devedesetih izvršilo pokolj nad nama, a ovo drugo nas ko kancer jede iznutra i raseli nam omladinu po Njemačkoj, Austriji i sličnim zemljama, dok NK Željezničar podržava tu politiku i zelenu ideologiju gutajući njihovu spermu ko da je stracciatella. Zato ću kao neutralac pratiti tu utakmicu, uz blage simpatije prema Borcu kao manjoj fekaliji.
Među navijačima dva najveća rivala u glavnom gradu BiH, ima i političara.
Za FK Sarajevo navija Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.