Sa Veselim 9 u okvir
Odmah se osjeti da nema ovog prvog jer on ne gadja u okvir vec u nebesa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slazem se u potpunosti, pod cjenu izbacivanja napustiti utakmicu, a garantovano ce biti orgijanja sa trbina ne izbjezno je to za njih.LjoZee je napisao/la: ↑01 mar 2020, 13:18Izadjes i nema vracanja vise na teren i kad bi ih zaustavili u tom dobacivanju. I ako bi nas izbacili tim izlaskom koga yebe mora neko pokazati da se na to ne suti vise. Stadion nije mjesto za takve stvari. Mi da nesto uradimo u tom fazonu i pustamo onakvu muziku kad dolaze Borac, Zrinjski i slicno ne bi mogli opstatit od novina i pritiska javnosti. Hvala Bogu to ne radimo i tome nije mjesto na stadionu.
Jel ti hoces da kazes da je zajmovic bolji igrac od veselinovica
ma ni slucajno prijatelju,ni u ludilu ...nego kazem da kad svedes ucinak i jednog i drugog u 5 deka bude ,nazalost...to govori i o Zajmovicu ali i o Veselom...
Znaci mozemo se nadati goodnessu i blazevicu protiv TuzlePlavamamba je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:15Neam pojma Amar je reko da bi trebo "ove sedmice" doći, tako da vjerovatno sad nekad u skorije vrijeme.
Mislim da je ta kombinacija previse slaba defanzivno, to stoji da je u odlicnoj formi i da ga ne treba klupirati, mozda treba sa njim probati na desnom krilu, igro je to vec u pripremnim, a i jucer je upravo i sa desnog i sa lijevog krila napravio najbolje poteze
I meni se to iskreno cini. Jucer je bio losiji po mom misljenju od ostatka. One lopte gdje ne vrsi niko pritisak na njega, ali dodaje u aut i gdje nema niko nas. 3-4 puta mu se to desilo. Veselinovic i Sehic stoje na svojim pozicijama on izmedju njih u aut. Zato kazem bolje sad Boju malo, a Sadikovica sa klupe.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, GradKamena2, Kajkutenjoyer, mavi i 51 gost.