Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nista bolje nece biti ni u srijedu. Moze samo gore iz nekog inata jer mediji pisu o tome. Ali, njihova sramota. Ako krenu nista ne treba odgovarati niti se obazirati. Oni cvjetaju kad vide da ti reagujes na to.
nož žica srebrenica
I ja bih podrzao kad bi krenuli da u negativnom kontekstu spominju Srebrenicu. Ako vec ne mozemo zaustaviti makar pokazati postovanje prema ljudima koji su nastradali i izaci sa terena, a ne da nastavimo igrati normalno kao da se nista ne desava. Ove ostale pjesme i dobacivanja ignor.
naravno ,kada pocnemo te stvari raditi,tada ce i njih kaznjavati malo zesce...najgore biti kujica i sustiti...mislim ok mi imamo puno igraca sa strane koje to i ne dotice...ali treba klub imati svoj stav po tom pitanju ...LjoZee je napisao/la: ↑01 mar 2020, 00:16I ja bih podrzao kad bi krenuli da u negativnom kontekstu spominju Srebrenicu. Ako vec ne mozemo zaustaviti makar pokazati postovanje prema ljudima koji su nastradali i izaci sa terena, a ne da nastavimo igrati normalno kao da se nista ne desava. Ove ostale pjesme i dobacivanja ignor.
E cuj ti ovih visocaka.
Nisam uspio gledati tekmu od posla. Kakav je Frane bio?
srbovanje je teska bolest, cega se pametan stidi glup se ponosi...dovoljno je vidjeti ko ih vodit, mrmot ili vepar iz Laktasa kako god ga nazvali upravu ste.
vjeruj druze vjerujne mogu da vjerujem sa kakvim ljudima mi državu dijelimo
Izadjes i nema vracanja vise na teren i kad bi ih zaustavili u tom dobacivanju. I ako bi nas izbacili tim izlaskom koga yebe mora neko pokazati da se na to ne suti vise. Stadion nije mjesto za takve stvari. Mi da nesto uradimo u tom fazonu i pustamo onakvu muziku kad dolaze Borac, Zrinjski i slicno ne bi mogli opstatit od novina i pritiska javnosti. Hvala Bogu to ne radimo i tome nije mjesto na stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer i 37 gostiju.