Babuka. Naše najveće pojačanje za sada. Šteta radi Zinedina al kad vidiš kako Amar igra ne moze ti bit krivo što onaj sjedi na klupi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To je sigurno,samo sto Rahman je mangupcina,ide u kost,svadja se,skace,udara,pljuje hehe od kad je doso bas igrac kakvog zelim,onakav bi i ja isti bio da igram za Rajvosa. Gdje su oni sto su htjeli Rahmanu otkaz dati,pljuvali govorili da nije steta ako ode itd
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda

U jesenjem dijelu Serba vrh, Lazic taraba.
Sad umjesto Lazica doveden Miličević koji djeluje vrh, al se Serba pokvario preuzeo Lazicevu ulogu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Snimak utakmice na BHT 1
-
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:20To je sigurno,samo sto Rahman je mangupcina,ide u kost,svadja se,skace,udara,pljuje hehe od kad je doso bas igrac kakvog zelim,onakav bi i ja isti bio da igram za Rajvosa. Gdje su oni sto su htjeli Rahmanu otkaz dati,pljuvali govorili da nije steta ako ode itd

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- feniksptica
- Kontakt:
Oko price za RAhmana, sjeti se danas jednog skoka Vranjesa i kako udari Salcina. Okrenu se Salcin ko nesto bi da dobaci al kad vidi ko ga udari usuti i nastavi s bolnom facom. Kontam da je tu bio Rahmanovic neki mini fajt ..par psovki minimalno i tek onda nastavit dalje.
Dobar igrac s teskom psihom. Njemu treba trener koji ce ga tu usmjerit, igracki mu se nema sta puno objasnajvat
Dobar igrac s teskom psihom. Njemu treba trener koji ce ga tu usmjerit, igracki mu se nema sta puno objasnajvat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bolje pitanje je gdje su oni koji su i njega i Tatara nakon derbija tjerali, radi nefudbalskih razloga?zagor1987 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:20To je sigurno,samo sto Rahman je mangupcina,ide u kost,svadja se,skace,udara,pljuje hehe od kad je doso bas igrac kakvog zelim,onakav bi i ja isti bio da igram za Rajvosa. Gdje su oni sto su htjeli Rahmanu otkaz dati,pljuvali govorili da nije steta ako ode itd
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Brat Cartel malo serucka, ne zamjerite mu.. 
Momku prva nešto lošija tekma bila i svima čudno, eto koliko nas je razmazio. I to nije bio užasan i odron, već naglašavam nešto slabija tekma i neke greškice su u pitanju, ništa strašno. Od kad je došao, u svakoj tekmi je bio strašan.

Momku prva nešto lošija tekma bila i svima čudno, eto koliko nas je razmazio. I to nije bio užasan i odron, već naglašavam nešto slabija tekma i neke greškice su u pitanju, ništa strašno. Od kad je došao, u svakoj tekmi je bio strašan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo bi volio viditi u kvalifikacijama za LP
..............?..............
Jukic.......Rahmanovic..........Benjo(ako se proda kapitalac ala tss)
..........TSS.......A.Hadzic....
Pidro...Milicevic......Serbecic.....pojacanje(Hodzic)
..........Kovacevic......
Ovaj sastav je T O P
Oremus mozda ode na ljeto,a tu bi dosao Hadzic..
Ova ekipa ima sta da trazi u europi,uz malo srece u zrijebu..
Ne treba ti puno promjena u odnosu na danasnji sastav
Otkupis Besima,dovedes Hadzica,nekog kapitalca spica ala Benko,i po mogucnosti desnoga beka
Na svakoj poziciji imas top zamjenu
Dizdarevic,Islamovic,Dupovac,Besic,Kurdic,Sabanovic?,Djokanovic,zamjena za Hadzica ne bi bilo,jedino Gavric..,Krste,Salcin,na benjinoj poziciji niko,Mersudin
Evo sad kad napisa zamjene,shvatim da ipak treba upgradea na ljeto,ako hocemo ista pametno u europi da uradimo
Hvala igracima i strucnome stabu sto su mi uljepsali subotu
..............?..............
Jukic.......Rahmanovic..........Benjo(ako se proda kapitalac ala tss)
..........TSS.......A.Hadzic....
Pidro...Milicevic......Serbecic.....pojacanje(Hodzic)
..........Kovacevic......
Ovaj sastav je T O P
Oremus mozda ode na ljeto,a tu bi dosao Hadzic..
Ova ekipa ima sta da trazi u europi,uz malo srece u zrijebu..
Ne treba ti puno promjena u odnosu na danasnji sastav
Otkupis Besima,dovedes Hadzica,nekog kapitalca spica ala Benko,i po mogucnosti desnoga beka
Na svakoj poziciji imas top zamjenu
Dizdarevic,Islamovic,Dupovac,Besic,Kurdic,Sabanovic?,Djokanovic,zamjena za Hadzica ne bi bilo,jedino Gavric..,Krste,Salcin,na benjinoj poziciji niko,Mersudin

Evo sad kad napisa zamjene,shvatim da ipak treba upgradea na ljeto,ako hocemo ista pametno u europi da uradimo
Hvala igracima i strucnome stabu sto su mi uljepsali subotu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Odavno nisam gledo zreliju i sigurniju igru naseg Kluba, svaka cast momcima i strucnom stabu , stvarno sam zadovoljan bio i sa bodom al nakon 10-15 minuta vec je svima jasno bilo da smo kvalitetnija i bolja ekipa
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
A na skoru nesmijes, bojis se da te neodalami diplomom jeldeAlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:26Brat Cartel malo serucka, ne zamjerite mu..

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Škoro će me sad zaposlit, moram se uvućiElCartel11 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:36A na skoru nesmijes, bojis se da te neodalami diplomom jeldeAlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:26Brat Cartel malo serucka, ne zamjerite mu..
Momku prva nešto lošija tekma bila i svima čudno, eto koliko nas je razmazio. I to nije bio užasan i odron, već naglašavam nešto slabija tekma i neke greškice su u pitanju, ništa strašno. Od kad je došao, u svakoj tekmi je bio strašan.![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A dje nesto milanovic?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
O kakvim vi evropa a pisete i sastavima? Bjezimo 3 boda drugom. Ima jos 12 kola. Na kakvom ste vi drogama. Zovite raju, rodbinu, znane i neznane na tekmu, uclanite se, kupite dres, ppdrzite ekipu, navijajte, budite uz klub, kad zavrsi sve pred vjecnom abd onda prica o evropi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prepišaćemo ligu i onda ući u grupnu fazu. Citirajte me na ljeto..
Tek na ljeto ćeš prekinut sejv na FMu?AlfredNobel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:48Prepišaćemo ligu i onda ući u grupnu fazu. Citirajte me na ljeto..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cim smo vidjeli postavu, svi smo se slozili da je puni pogodak i najbolje sto smo imali u ovom trenutku. Dobro Vinko ovo zasad hendla.
Nisam vjerovao da je Salcin za beka, ali evo momak dvije ozbiljne tekme odigra na nivou. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hvala Vinko i hvala svim momcima na lijepom vikendu. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Takmicit cemo se u europi,samo je pitanje hocemo li igrati pretkolo EL ili LP...Pantelija je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:45O kakvim vi evropa a pisete i sastavima? Bjezimo 3 boda drugom. Ima jos 12 kola. Na kakvom ste vi drogama. Zovite raju, rodbinu, znane i neznane na tekmu, uclanite se, kupite dres, ppdrzite ekipu, navijajte, budite uz klub, kad zavrsi sve pred vjecnom abd onda prica o evropi
Zovvem sve na tekmu,kad legne plata kupit cu onu jaknu od 62km,imam 2 dresa,a aBd i 3 kad promjenimo dizajn..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al kako Ahmet prebaci glavom za Jukića

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], bosnas_, ErosViverosViv, nedimmmm1337, Proximic, r3m1, robertkosar, sekac, Vanja8 i 64 gosta.